About me

Over mij

Op 5 augustus 1993 werd er een meisje geboren en haar ouders besloten haar de naam Veronique te geven.

In de lagere school gebeurde er niet veel speciaals met haar. In de middelbare volgde ze Latijn-Talen en slaagde ze met glans. In haar vrije tijd besloot ze wat centjes te gaan bij verdienen in de horeca, waardoor ze ook helemaal openbloeide. (En enorm leuke mensen leerde kennen, maar dat terzijde)


Na haar opleiding op de middelbare school besloot ze zich aan het studentenleven in Leuven te wagen, inclusief een bacheloropleiding Taal - en Letterkunde aan de universiteit. Dit studentenleven gebeurt met ups en downs en daarover wil ik jullie meer vertellen. 

Het Leuven verhaal was helaas geen groot succes en in september 2013 startte ze aan de Thomas More hogeschool in Vorselaar. Ja, ze ging voor schooljuffrouw! Niet getreurd want ook hier maakt ze leuke dingen mee en op de een of andere manier lijkt het hier allemaal net iets beter te lukken. 

Het verhaal van Vorselaar is momenteel ook afgelopen en ondertussen ben ik afgestudeerd als leerkracht Engels - Nederlands, op zoek naar een job, twijfelend of ik nog een extra opleiding zou doen. 

Ik hoop dat jullie het een beetje boeiend gaan vinden :) Tips, opmerkingen en requests zijn altijd welkom :)

Liefs

7 opmerkingen:

 1. Lore van gosupermodel (lolo z)16 november 2012 om 16:35

  Echt heel heel leuk en boeiend om te lezen.Ook al ga ik het waarschijnlijk vergeten, ik ga proberen het dikwijls te lezen. Echt leuk! Haha hier na moet ik bewijzen dat ik geen robot ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt super mooi gedaan! Like the star :D

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Heyhey Girl!
  Leuke blog;)
  Je bent een volger rijker.

  Liefs, Miss B.

  BeantwoordenVerwijderen