On the team

Vero does this is meer dan alleen maar Veronique. Jullie merken het misschien altijd niet maar ik heb geweldige mensen waar ik mee samenwerk om het voor jullie elke dag zo leuk mogelijk te maken. Ik vind dat er eigenlijk eens samengevat moet worden wie ze zijn, wat ze doen maar vooral hoe geweldig ze zijn.

Hieronder stel ik ze aan jullie voor! Jullie kennen Julie allemaal al wel en ze heeft zich al wel eens voorgesteld maar hier doe ik het eens voor haar. Ze is 28, is afgestudeerd in Sociaal werk (Personeelswerk) en heeft al meer dan 11 jaar een relatie met Nick. Sinds 20 mei 2017 zijn ze getrouwd!
Ik ken haar al een jaar of 15 en eigenlijk van in het prille begin zijn we altijd erg goede vrienden geweest. Momenteel hoort ze tot het selecte clubje dat ik als 'beste vrienden' beschouw. 

Hier op Vero does this zorgt ze elke vrijdag voor een vaste rubriek: een nagellak artikel, namelijk de Friday Nails. Tussendoor zie je van haar nog andere artikels voorbijkomen op woensdag en zondag. 

Ik denk niet dat ik Ben ooit al bij naam heb genoemd hier maar bij hem kan ik altijd terecht als ik weer eens in paniek ben omdat m'n blog niet meewerkt. Of omdat ik geen enkel idee heb hoe Google Analytics nu weer in elkaar zit. Jullie horen het al wel, Ben is hier de krak wat technologie betreft. Waar ik jullie al wel over heb verteld, is zijn site nl. www.omicidio.nl. Sinds enkele jaren is hij hier trotse (mede-)eigenaar van en geloof me, hij doet z'n job geweldig. Ben is trouwens 20 jaartjes jong en doet in Beerse aan politiek. Op school studeert hij toegepaste informatica en dat verklaart natuurlijk waarom hij hier mijn held is! (Voor de vrijgezelle vrouwen onder jullie; Ben is nog steeds vrijgezel, dus waag je kans!)

Een staande ovatie voor deze twee geweldige mensen! :D

Vanaf dat er nog mensen 'bij het team komen' zullen die ook aan deze pagina worden toegevoegd. Als je meer wil weten over een van hen, kan je altijd naar verodoesthis@hotmail.com mailen. 


1 opmerking: