Disclaimer & contact

Gratis producten & advertorials

Wij hier op Vero does this willen zo open mogelijk zijn tegenover onze lezers. Daarom geven wij altijd aan in een artikel wanneer wij een product opgestuurd gekregen hebben of betaald hebben gekregen voor een artikel. Als ik een product gekregen heb, vermeld ik het sowieso in de tekst en onderaan het artikel. Een ontvangen artikel wordt nog altijd in eer en geweten getest en we zijn ook eerlijk of het echt een goed product vinden. 

Indien wij betaald krijgen voor een artikel zetten wij een van volgende afbeelding onderaan het artikel. We proberen een advertorial ook altijd zo interessant mogelijk te maken om er geen pure reclame van te maken, we willen jullie nog altijd plezier bezorgen bij het lezen. Samenwerkingen

Heb je een bedrijf en wil je graag samenwerken met ons? Stuur ons dan zeker een mailtje en dan bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Voorlopig vind je ons nog op verodoesthis@hotmail.com. Je mag ons altijd producten ter review opsturen (of hier een voorstel voor doen) en indien het ons toepasselijk lijkt voor de blog, schrijven we hier een review over. 

Contact
Omdat ik op meerdere manier te bereiken ben dan enkel via de comments, vond ik het nodig die even aan jullie te laten weten. 

Op Twitter (@Jonghbloet)
Op Facebook (/verodoesthis)
Of je kan natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar verodoesthis@hotmail.com

2 opmerkingen:

 1. Hi Veronique,

  Ik heb een paar mailtjes gestuurd, maar geen antwoord ontvangen over een eventuele samenwerking. Daarom was ik benieuwd of je nog steeds verodoesthis@hotmail.com gebruikt.

  Wij hebben nog steeds interesse, dus ik hoor graag nog van je.

  Groetjes en een fijne dag,

  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een goeden dag ik heb u vermeld in mijn weblog.
  Groetjes van missynicolekatje.

  BeantwoordenVerwijderen