donderdag 10 oktober 2019

Julie | Een eerlijke update


Misschien is het jullie al opgevallen, misschien ook niet, maar mijn laatste blogpost dateert al van bijna 2 weken geleden. Deze schreef ik voor mijn vakantie in september, dus eigenlijk heb ik al bijna een maand niet geschreven. Ik heb voor mezelf besloten om even een pauze te nemen. Het is niet dat ik geen inspiratie meer heb - mijn planning was al klaar voor heel oktober en november - maar het lukt me gewoon even niet. Ik weet niet goed hoe het komt maar ik kan mezelf er niet meer toe zetten om iedere week drie artikels klaar te hebben. Het voelt meer als een opdracht en een verplichting in plaats van plezier. Ik wil zelf de woorden burn-out niet in de mond nemen, het is eerder een voorzorgsmaatregel om er geen te krijgen. Ik weet dat het de komende weken/maanden ook op mijn werk druk zal worden nu de eindejaarsperiode al bijna in zicht is. Ik wil mezelf niet in bochten moeten wringen om toch maar op tijd alles rond te krijgen. In functie van mijn eigen mentale en fysieke gezondheid is het beter om er even mee te stoppen. Ik heb de laatste tijd al vaker uploads gemist door ziekte en ook nu voel ik me niet 100%. Het enige dat ik echt wil is rust en gelukkig zijn en die twee dingen lijken me de laatste tijd niet echt te lukken. Ik heb nog geen termijn geplakt op mijn pauze maar als ik realistisch ben, denk ik niet dat er in 2019 nog veel artikels online zullen komen. Misschien wel, of eentje per week, dat moet ik nog even afwachten. Als de zin terug komt dan pak ik het schrijven zeker weer op! Wat ik wel blijf onderhouden is mijn Instagram account. Hierop zal ik nog steeds foto's, make-up reviews, unboxings en shoplogs blijven delen. Je kan mij vinden op https://www.instagram.com/juliequadflieg/ en ik hoop dat jullie mij hierop willen volgen. Verder hoop ik op jullie begrip en dat jullie er nog steeds zullen zijn wanneer ik terug kom. 

Zeer veel liefs,


Julie x

2 opmerkingen: