woensdag 11 september 2019

Julie | Shoplog Düsseldorf #1 (Orsay, The Body Shop, Balea, Gucci...)

http://www.verodoesthis.be/2019/09/julie-shoplog-dusseldorf-1-orsay-body.html

Eind augustus gingen Nick en ik een weekendje naar Düsseldorf. Eigenlijk moesten we gewoon op zaterdag de zus van Nick oppikken van de luchthaven maar daar hebben we zelf een weekendje aan vastgeknoopt. We gingen veel wandelen, hebben lekker gegeten en gedronken maar natuurlijk heb ik ook een beetje geshopt. Vandaag wil ik jullie alles laten zien wat ik daar gekocht heb. Zoals jullie op de beginfoto vast zien, zit er ook een item van Gucci bij. Hierbij wil ik meteen zeggen dat ik niet wil opscheppen of wat dan ook… Ik had er goed over nagedacht en heb de aankoop bewust gemaakt. Aangezien dat dit een shoplog is van alles wat ik in Düsseldorf gekocht heb, hoort hij er natuurlijk gewoon bij. Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? Lees dan zeker verder!Bij Primark kocht ik dit keer niet zoveel als dat ik anders doe. We waren nog niet zo lang geleden in Eindhoven geweest dus ik had niet echt veel nodig. Bovendien was het ook bloedheet en had ik echt geen zin om kleding te passen. Ik ging doelbewust naar binnen, op zoek naar simpele zwarte T-shirts die ik voor mijn werk kan dragen onder mijn tuniek. Ik vond deze Stretch Crew variant en was meteen verkocht. De stof voelt fijn aan, de T-shirt stretcht lekker mee en verder zijn ze gewoon precies wat ik zocht. Voor €2.50 per stuk nam ik er drie mee naar huis.We liepen voorbij een winkel waar een rijtje mensen stond aan te schuiven en daar werden we natuurlijk nieuwsgierig van. Je mocht per persoon éénmaal aan een rad draaien en dan kon je iets winnen. Geen idee wat de hoofdprijs was maar Nick en ik hebben elks een sample ontvangen van de (nieuwe?) L’Oréal Botanicals lijn. Ik kreeg een shampoo en Nick een verstevigend serum voor je haren. Natuurlijk ga ik deze binnenkort eens uittesten in een Sample Mania artikel! Ik weet trouwens niet waarom maar ik word altijd vrolijk wanneer ik een sample krijg. Ik test gewoon erg graag nieuwe merken en producten uit en dit is natuurlijk de ideale manier.Bij Sephora afdeling van de Galeria Kaufhof keek ik me weer de ogen uit mijn hoofd maar ik besloot om uiteindelijk niks van make-up te kopen. In Ibiza heb ik me flink laten gaan bij Sephora dus ik wilde het nu even rustig aan doen. Ik kocht enkel deze Watermelon Cleansing Wipes van het eigen huismerk. Deze kocht ik in Ibiza en heb ik in Düsseldorf voor het eerst gebruikt. Ik vind de geur heerlijk, de doekjes zijn stevig en ze doen goed hun werk. Daarom heb ik mezelf meteen een reserve pakje aangeschaft. De doekjes zijn niet goedkoop want je betaalt €5.99 voor 25 dokjes.

Bij DM kan ik natuurlijk niet voorbijlopen zonder even binnen te gaan. Ik heb natuurlijk nog erg veel producten in huis maar ik kon het toch niet laten om toch even rond te kijken. Mijn oog viel meteen op deze Love Melon Deodorant van Balea. Zoals je kan zien ben ik dus wel fan van watermeloen in producten! Hij ruikt lekker en kost slechts €0.85. De werking heb ik voorlopig nog niet kunnen testen.Vorige keer kocht ik in Oberhausen drie Limited Edition Lip Balms van Balea. Ik vind deze niet slecht en ze hebben een lage prijs. Nick en ik gebruiken dagelijks lippenbalsem dus ik vind het leuk om elke keer weer een nieuwe te proberen. Dit keer zag ik weer drie nieuwe Limited Edition smaakjes dus die wilde ik ook wel eens proberen. De smaken die we dit keer mee naar huis namen zijn: Magical Team, Tropical Vibes en Red Berry Splash. Voor €0.65 per stuk kan je deze toch echt niet laten liggen?Bij de Galeria Kaufhof kocht ik niet enkel de doekjes van Sephora maar kocht ik ook twee producten van The Body Shop. Ik had vooraf tegen Nick gezegd dat ik deze twee producten graag opnieuw wilde kopen. Aan het begin van de zomer, hebben we deze twee producten namelijk ook al gekocht in Oberhausen. De handzeep is ondertussen op en de Body Yoghurt is al over de helft. Ik ben echt dol op beide producten en wilde ze dus graag opnieuw hebben.

De Almond Milk Body Yoghurt heeft een zalige geur en textuur. Hij is zo zacht voor je huid en trekt super snel in. Ideaal om jezelf dagelijks mee in te smeren en dat doe ik dus ook regelmatig. Ik heb hiervoor €10 moeten betalen. De Cactus Blossom lijk van The Body Shop vind ik echt heerlijk! In Londen kocht ik eerder dit jaar al een aantal lichaamsproducten maar deze zijn nog niet op. De handzeep die ik in Oberhausen kocht, was al wel op dus kocht ik een nieuwe voor €7.Bij de Duitse keten Orsay koop ik in Oberhausen altijd wel enkele leuke blouses of T-shirts. In Düsseldorf kon ik niet echt iets vinden dat me aansprak maar dat kan ook aan de hitte gelegen hebben. Toch vond ik één item dat ik graag wilde hebben. Ik ben namelijk dol op mooie sjaals, ook al draag ik ze niet altijd. Ik vond de combinatie van wit, roze en bordeaux echt mooi en ik denk ook dat deze bij veel van mijn kleding zal passen. Voor deze mooie sjaal heb ik €19.99 moeten betalen.Natuurlijk heb ik mijn mooiste aankoop voor het einde overgehouden. Ik wilde al langer een designer item kopen en aangezien ik alle tassen en schoenen vaak toch te duur vind om het echt over mijn hart te krijgen, besloot ik om te gaan voor een mooie sjaal. Ik deed online al een beetje opzoek werk en kwam uit bij Gucci. Op internet zag ik een mooi exemplaar in een lichte grijze en donker grijze tint. Deze hadden ze ook in de winkel maar er waren nog kleurcombinaties die mijn aandacht trokken. Na lang twijfelen besloot ik te kiezen voor een uniekere exemplaar in het roze met grijs. Ik hou sowieso van die twee kleuren bij elkaar en ook Nick vond deze goed bij mij passen. Ik ga hem zeker ook in de doos bewaren en maar af en toe dragen omdat ik er zorgzaam mee wil omgaan.Op deze foto kun je zien hoe mooi de sjaal is. Hij is bedrukt met het Gucci logo en heeft aan weerszijden een andere kleur. De ene kant is grijs met het roze logo en de andere kant is roze met de grijze logo’s. De sjaal is 100% wol en je voelt natuurlijk de goede kwaliteit. Om eerlijk te zijn heb ik toch even getwijfeld of ik er het geld wel voor over had. Uiteindelijk besloot ik om hem toch te kopen omdat ik er anders spijt van zou krijgen. De sjaal is ideaal om te dragen in het tussenseizoen. Het is geen echte wintersjaal maar eerder eentje voor de frisse herfst- en lentedagen. Ik moet toegeven dat ik twijfelde om de prijs hier neer te zetten maar langs de andere kant is dit natuurlijk wel een shoplog en wil ik jullie alles eerlijk vertellen. Bovendien kan je zo ook voor jezelf de keuze maken of jij dit aan één item zou willen geven of niet. De sjaal heeft mij €220 gekost.

Dit was alles wat ik in Düsseldorf gekocht heb. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn aankopen vinden en welk item jouw favoriet is! Laat zeker een reactie achter.

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: