woensdag 18 september 2019

Julie | Sample Mania #15

http://www.verodoesthis.be/2019/09/julie-sample-mania-15.html

Om de twee maanden krijgen jullie van mij een Sample Mania artikel. De ene maand schrijf ik dit artikel, de andere maand krijgen jullie de nieuwste vaste rubriek Brand New Party. In het artikel van vandaag probeer ik weer vijf samples uit die ik de voorbije periode gekregen heb. Hierbij probeer ik altijd te variëren in merken en producten en dat is me ook deze keer wel gelukt. Ik bespreek zowel een parfum, een serum, een oogschaduwbasis, een gezichtscrème als een gezichtsreiniger. Benieuwd welke merken ik dit keer heb geprobeerd en wat mijn eerste indruk is over deze producten? Klik dan snel op meer lezen!Beginnen doe ik zoals altijd met een parfum. Ik probeerde het Abercrombie & Fitch Parfum Authentic uit. Deze geur bevat akkoorden van peer, magnolia en muskuszaad. Deze geur heeft trouwens ook een variant voor mannen. De geur is lekker fris en bloemig en ik was eigenlijk meteen overtuigd. Dit is een parfum dat ik mezelf ook wel zou zien dragen. Het is zeker een parfum voor overdag en de geur blijft vrij goed hangen. Ik heb dit parfum ondertussen op mijn wishlist gezet. De geur wordt officieel als volgt omschreven:

“Authentic Woman by Abercrombie & Fitch is a Floral Woody Musk fragrance for women. This is a new fragrance. Authentic Woman was launched in 2019. The nose behind this fragrance is Clement Gavarry. Top notes are pear, mandarin orange and red currant; middle notes are magnolia, nectarine and lily-of-the-valley; base notes are ambrette (musk mallow), cedar and sandalwood.”

Dit parfum kan iets voor jou zijn als je fan bent van één of meerdere van deze geurtjes: Tommy Girl, Mon Guerlain, Si Fiori en Chance Eau Tendre.Van My Clarins probeerde ik de vorige keer reeds een overnight mask. Ik was toen vrij positief over het product en daarom was ik ook benieuwd geworden naar de andere samples die ik van het merk in huis heb. Dit keer heb ik de Matifying Hydrating Cream geprobeerd. Vaak zijn matterende producten niet fijn voor een droge huid maar deze crème zou ook hydraterend voor je huid zijn. Ik heb het staaltje ondertussen volledig opgemaakt. Het is een fijne crème die voldoende hydratatie geeft en inderdaad een zacht matterend effect heeft. De geur is wat parfumachtig maar dat verdwijnt vrij snel. Het is een fijne crème die snel intrekt en goed aanvoelt op de huid. Ik zou er niet meteen voor naar de winkel rennen maar het is zeker een goed product!Van Urban Decay kreeg ik een sample kaart met daarin twee van hun Eyeshadow Primer Potions. De original ken ik al want die heb ik op dit moment full size in gebruik. De sample hiervan ga ik dus aan iemand anders geven. Ik was wel benieuwd naar de Sin variant. Om eerlijk te zijn verkies ik de Too Faced Shadow Insurance boven de Urban Decay Primer Potion maar ik wist eigenlijk niet dat er maar liefst zes varianten verkrijgbaar zijn van die laatste. De Sin variant heeft een glanzend parelmoer effect en daar moet je wel van houden. Werken met matte oogschaduws gaat dan iets moeilijker maar het is wel een goeie ondergrond voor een glanzende kleur. Je oogschaduw blijft de hele dag en/of avond wel perfect zitten! Ik ben zeker tevreden dat ik deze sample heb kunnen proberen maar ik hou het toch liever bij een matte basis.Van het merk Fresh heb ik ondertussen al heel wat samples kunnen proberen. Ik kreeg deze telkens in Londen, bij een bezoek aan Harrods. Op zich zou ik graag meer producten van dit merk uitproberen maar het is alles behalve een goedkoop merk. Deze Soy Face Cleanser kost voor een tube van 150ML een slordige €42. Ik vind Fresh echter wel echt een fijn merk met mooie producten. De gezichtsreiniger ruikt ook echt naar soja zoals je dat kent van sojamelk bijvoorbeeld. Hij doet prima zijn werk en is lief voor de huid van je gezicht. Natuurlijk betaal je hier ook wel voor dus dat is iets dat ieder voor zich moet bepalen natuurlijk. Voorlopig zou ik deze zelf niet kopen, omdat ik andere alternatieven ken die goedkoper zijn.Dit staaltje heb ik al een hele tijd in mijn bezit maar het is er nooit eerder van gekomen om deze uit te proberen. Het merk Premier is ook ontzettend duur! Dit serum zou in een 50ML verpakking de €100 aantikken of zelfs hoger liggen afhankelijk van waar je het koopt. Nu moet ik zeggen dat ik dit een prima serum vind, maar zeker niet zo bijzonder dat ik er die prijs voor zou betalen. Oké, ik heb het natuurlijk maar een drietal dagen kunnen proberen terwijl je skincare best een maand uitprobeert voor je conclusies kan trekken. Toch zou ik dit bedrag niet over hebben voor deze serum. Hij ruikt zeer neutraal en trekt wel snel in de huid. De substantie voelt een beetje gelachtig aan en dat vind ik wel fijn.

Dat waren dan weer alle samples die ik de afgelopen periode geprobeerd heb! Mijn favoriet is zeker het parfum maar ook de Clarins gezichtscrème vond ik erg fijn. Welke sample spreekt jullie het meest aan? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten