woensdag 25 september 2019

Julie | Opgemaakt #67 – Augustus

September is echt voorbij gevlogen! Natuurlijk lijkt de tijd nog sneller te gaan wanneer je op vakantie gaat en in september zijn we op vakantie naar Tenerife geweest. Om eerlijk te zijn typ ik dit voor onze vakantie en zijn we nog weg wanneer jullie dit lezen! Het is echter wel hoog tijd voor een nieuwe opgemaakt artikel. Dit keer bespreek ik de producten die ik in de maand augustus heb opgemaakt.

Beginnen doe ik zoals altijd met de geurkaarsen. In augustus hebben we geen enkele grote geurkaars weten op te maken. Wel heb ik van Yankee Candle een Votive Sampler van de geur Snow In Love opgemaakt. Deze geur vind ik erg lekker en hebben we al eens in een Large Jar gehad ook. Hij is echter niet sterk genoeg om onze woonruimte te vullen dus ik denk niet dat ik deze snel opnieuw zal kopen, in eender welk formaat.

Van Rituals heb ik nog een klein Advent kaarsje opgemaakt van The Ritual of Yalda, de Limited Edition van vorig jaar. Ik vond deze geur erg lekker maar natuurlijk was dit een heel klein kaarsje. De geur kan ik niet meer opnieuw kopen maar binnenkort komt er weer wel een nieuwe tijdelijke geur uit voor de winter!

Omdat ik niet echt veel kaarsen heb opgemaakt, besloot ik om de enige geurstokjes die we hebben opgemaakt ook hierbij te betrekken. Dit is een klein flesje van The Ritual of Ayurveda en dit is mijn favoriete home geur van Rituals. Deze kleine stokjes hebben in onze inkomhal gestaan en ik vind ze echt heerlijk. Hiervan heb ik nog een reserveflesje in huis!

Benieuwd wat ik nog meer heb opgemaakt? Lees dan zeker verder!

Augustus bleek een rustige maand te zijn wat skincare betreft. Ik heb slechts twee producten opgemaakt die passen binnen deze categorie. Het eerste is de Simple Dual-Effect Eye Make-Up Remover in samenwerking met Little Mix. Ik ben een grote fan van de girlband en moest dit product natuurlijk kopen toen ik het zag in Londen. Ik vond hem eigenlijk best goed maar niet beter dan degene die ik normaal heb van Rituals. Ik kan deze hier in België niet opnieuw kopen, anders had ik het ter afwisseling misschien wel gedaan.

Van Rituals heb ik nog een Mild Facial Cleansing Milk opgemaakt. Deze komt nog uit het vorige skincare gamma maar ik kocht deze eens online via een outlet site. Ik vind deze echt erg goed en ondanks dat de vernieuwd variant hetzelfde werk doet, vond ik deze lekkerder van geur. Jammer dat hij op is en dat ik hem niet opnieuw kan kopen dus.

Wat make-up betreft heb ik dan weer juist heel veel opgemaakt. Als eerste maakte ik het Bellapièrre Banana Powder op. Deze zat eens in een Goodiebox en ik werd er meteen verliefd op. Ik vind deze echt erg fijn en heb er ondertussen al twee nieuwe gekocht. Sinds ik deze in huis heb, gebruik ik het poeder iedere keer dat ik mijn make-up doe. Ik zou deze dus zeker aanraden en blijf hem ook opnieuw kopen.

Van Bourjois heb ik nog maar eens een exemplaar van het Healthy Mix Gezichtspoeder in de kleur 02 Light Beige opgemaakt. Vroeger gebruikte ik uitsluitend dit gezichtspoeder, ondertussen heb ik al veel andere, fijne poeders ontdekt. Ik heb deze nog wel in huis op dit moment maar gebruik hem steeds minder. De Air Matte poeders van Bourjois vind ik echter ook echt de moeite!

Van Revolution heb ik de Ultra Face Base Primer opgemaakt. Ik had deze al eens eerder gehad en vind hem fijn in gebruik. Deze zit wel boordevol siliconen dus hij is zeker niet voor dagelijks gebruik. Ik weet niet of ik deze nog een keer opnieuw zou kopen maar hij doet eigenlijk gewoon goed zijn werk.

Ik had nog nooit gehoord van het merk Figs & Rouge, tot ik deze Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream ontdekte via Goodiebox. In het begin was ik niet meteen overtuigd maar eigenlijk was dit een heel fijne primer! Ik moet zeggen dat ik hem beter vind dan die van Revolution. Ik zou deze dus zeker aanraden.

Nog meer make-up op deze foto, dus ik heb zeker niet gelogen toen ik zei dat ik goed mijn best gedaan heb! Van Too Faced heb ik de Shadow Insurance Oogschaduwbasis opgemaakt. In het begin moest ik even wennen aan de textuur maar ondertussen ben ik volledig overtuigd. Ik heb nu de Primer Potion van Urban Decay in gebruik en die vind ik toch net iets minder goed als deze van Too Faced. Je komt er ook ontzettend lang mee toe en ik heb ondertussen al een reserve gekocht.

Van het Superdrug huismerk B. heb ik de Flawless Concealer in de kleur Fair opgemaakt. Hij was niet verkeerd, maar ik ken veel betere concealers. Deze werkt op zich best prima maar ik hou toch van iets meer dekking. De kleur was wel goed en hij bleef ook wel op zijn plaats zitten. De substantie was voor mij iets te dun dus ik zou hem niet opnieuw kopen.

Nog een merk dat ik leerde kennen dankzij Goodiebox is ModelCo. In een van de boxen zat de More Brows Mascara in de kleur Medium/Dark. Ik ben heel tevreden over dit product en ik heb deze ondertussen dan ook al opnieuw gekocht. Hij heeft de perfecte kleur voor mijn wenkbrauwen en zorgt ervoor dat ze de hele dag op hun plek blijven zitten zonder extreem hard te worden.

Van Essence heb ik de The False Lashes Mascara opgemaakt uit de Kisses From Italy Limited Edition. In het begin was deze heel erg nat en vond ik hem te overdreven. Na een tijdje kon ik er beter mee overweg en gaf deze mascara een super mooi resultaat. Gelukkig was dit enkel een limited edition verpakking en zit hij nog wel in het gewone assortiment. Het is zonder twijfel de beste budget mascara die ik al geprobeerd heb! 

Deze collage bevat allemaal producten voor je handen. Om te beginnen hebben we in de badkamer samen de Cactus Blossom Handzeep van The Body Shop opgemaakt. Ik vind deze geur super lekker en ondertussen hebben we dan ook al een reserve exemplaar gekocht in Düsseldorf. Mocht je deze nog niet geroken hebben, moet je dat zeker eens doen!

Het rare blokje links onderaan is wat er nog overschoot van mijn Baked Alaska Soap van Lush. Deze kocht ik eens in een gift set tijdens de solden en ik heb hem nu dus opgemaakt. Ik vond deze geur lekker fris maar heb nu alweer een andere blok zeep in gebruik. Voor mijn handen vind ik de solide zepen van Lush erg goed maar op mijn lichaam gebruik ik ze nooit. Ik probeer het liefst telkens een andere geur uit.

Van Essence hebben Nick en ik ook de Kisses From Italy Handcrème opgemaakt. Het is echt toeval dat deze in dezelfde maand op gegaan is als de mascara. Deze handcrème had een super frisse citroengeur, die ik heel lekker vond en Nick iets minder. Wat ik wel verschrikkelijk vond, was de verpakking! Ik denk dat we hem na drie à vier dagen al hebben open geknipt omdat we zo hard moesten drukken. Dit was een Limited Edition maar anders had ik hem ook niet opnieuw gekocht.

De laatste Handzeep die we hebben opgemaakt is die uit het The Ritual of Karma gamma van Rituals. Deze ruikt super lekker en hiervan heb ik alvast een reserve gekocht. Dit gamma is een vaste zomergeur die ieder jaar opnieuw in de rekken zal staan. Nick ruikt deze geur ook ontzettend graag dus deze kopen we zeker nog vaker opnieuw!

Iets wat ik iedere maand opnieuw opmaak zijn wattenschijfjes en doekjes. Dit keer heb ik de Wattenschijfjes van Ebelin opgemaakt. Ik vond deze prima maar gebruik toch nog liever die van Albert Heijn of Primark. Mocht ik echter in Duitsland bij de DM komen, kan het best zijn dat ik hier nog een pakje van meeneem omdat zoiets altijd handig is om in huis te hebben.

Van het Carrefour huismerk heb ik ook een pakje Reinigingsdoekjes opgemaakt maar deze gebruik ik uitsluitend voor swatches. Deze doekjes zijn namelijk heel goedkoop maar ik vind ze niet lekker ruiken. Voor mijn gezicht zal ik ze dan ook niet gebruiken maar ik blijf ze wel aankopen voor swatches van mijn armen te verwijderen.

Bij H&M verkopen ze van die pakjes met Mini Wet Wipes in toffe verpakkingen met lekkere geurtjes. Hierin zitten maar 10 doekjes maar ik heb altijd een pakje van dergelijke doekjes in mijn handtas zitten. Deze hadden een Sweet Peach geur en die vond ik erg lekker! Ik zou deze dan ook meteen opnieuw kopen.

Seacret vind ik echt een heel fijn merk, met goede producten maar qua prijzen kennen ze er ook wat van. Dit pakje met Makeup Remover Wipes bevat 25 doekjes en zou ook 25 euro kosten. Het is dat ik deze telkens via een Deauty/Goodiebox of iets dergelijks ontvangen heb want zelf zou ik dat niet betalen. Ze doen wel hun werk maar dat doen goedkopere varianten ook! Als je er wel zoveel geld voor over hebt, kan ik ze wel aanraden.

Deze foto bevat een aantal random producten die eigenlijk nergens bij horen maar toch onmisbaar zijn. Zo heb ik een doosje van Boozy Cosmetics weggegooid waarin een sponsje zit om op een droge manier je make-up kwasten schoon te maken. Dit is super handig wanneer je met dezelfde kwast in verschillende kleuren oogschaduw wil. Dit blik was echter aan vervanging toe dus dat heb ik dan ook gedaan. Ik gebruik het dagelijks dus dit is zeker een grote aanrader!

Nog iets dat onmisbaar is, is natuurlijk Tandpasta. Vroeger gebruikte ik uitsluitend deze van Signal in de White System variant, ondertussen wissel ik regelmatig af. Ik vind deze nog altijd wel goed werken en lekker van smaak dus ik koop hem vast nog wel eens opnieuw.

Van Albert Heijn heb ik nog een pakje Wattenstaafjes opgemaakt. Ik kan niet leven zonder omdat ik ze zowel voor mijn oren als voor mijn make-up foutjes gebruik. Ik koop deze telkens weer opnieuw en dat zal ik dan ook blijven doen.

In een recente Brand New Party heb ik het Hibiscus Sheet Mask van Holika Holika geprobeerd. Deze moest je nog zelf maken aangezien er een soort theezakje bij zat dat je moest laten mengen met het serum van het sheet masker zelf. Ik vond dit wel eens tof om uit te proberen maar ben niet geneigd het opnieuw aan te kopen omdat ik weinig resultaat zag aan mijn huid.

Van Rituals heb ik twee Hair & Body Mists opgemaakt. Die van The Ritual of Hammam hebben we eigenlijk op het toilet gebruikt omdat dit een frisse eucalyptus geur heeft en ik deze niet zo lekker vind om op mijn lichaam te gebruiken. Goed product maar niet helemaal mijn geur. Die uit The Ritual of Dao gebruik ik al jaren dagelijks op mijn kussen voor ik ga slapen. Deze ontspannende geur is fijn om mee in slaap te vallen dus hiervan heb ik altijd een flesje in huis.

Van Lady Speed Stick heb ik een Deodorant Stick in de Dynamic variant opgemaakt en een Deodorant Spray in de Powder Fresh variant. Ik ben grote fan van dit merk en vind het jammer dat je deze in België niet in de winkel kan kopen. De sticks blijven mijn favoriet en dan vooral in de Orchard Blossom geur maar deze andere stick deed ook goed zijn werk. Van de spray was ik ook erg tevreden dus ik zou beide producten aanraden en ook weer opnieuw aanschaffen!

Zoals jullie misschien al weten, smeer ik mezelf ook iedere dag in met bodycrème. Ik maak deze dan ook regelmatig op en dit keer heb ik een Limited Edition van Rituals opgemaakt. The Ritual of Light is eigenlijk mijn favoriete wintergeur die ze ooit uitgebracht hebben dus ik ben zuinig met mijn producten. Ik heb deze nu nog reserve staan maar die laat ik nog even dicht. Het is zo’n lekkere geur maar jammer genoeg kan je deze dus niet meer kopen.

Van The Body Shop heb ik de Cocoa Butter Body Lotion opgemaakt. Of toch bijna… Zoals je kan zien zit er nog een beetje in de verpakking maar deze was slecht geworden. De dop was al van in het begin stuk en ik had hem ondersteboven gezet en de crème is beginnen uitlopen. Toen ik er achter kwam heb ik deze maar weggegooid. Ik vond deze geur wel lekker maar zou hem niet meteen opnieuw kopen omdat ik nog genoeg andere lichaamsproducten in huis heb.


De laatste producten die ik heb opgemaakt, gebruik je allemaal onder de douche. Van Rituals heb ik een Shower Oil van The Ritual of Karma opgemaakt. Deze geur is dezelfde als die van de eerder vernoemde handzeep en die vind ik erg lekker. Ik gebruik doucheolie graag onder de douche maar ik was er ook mijn BeautyBlender mee. Dit lijkt misschien een duur product om dat mee te doen maar ik vind dat je hem dan pas helemaal proper krijgt. Ik koop dit product dus altijd opnieuw, voor meerdere redenen.

Ik heb in augustus ook nog eens een shampoo opgemaakt. Deze zat in een van de laatste Deauty boxen die ik gekocht heb. Het merk Noughty wordt ook verkocht bij filialen van Di. Deze To The Rescue Shampoo zou een Moisture Boost aan je haren moeten geven. Ik vond deze fijn maar niet zo goed dat ik hem opnieuw zou kopen.

Het laatste wat ik heb opgemaakt is deze Shower Foam van Rituals uit het The Ritualof Light gamma. Deze hoort dus bij de bodycrème van de vorige foto en ik vind het jammer dat hij op is. Gelukkig heb ik nog minstens één flesje op voorraad, nadien is het helaas gedaan voor deze geur.

Dat waren dan weer alle producten die ik in één maand tijd heb opgemaakt. Wat is jullie favoriete product uit dit artikel? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten