zondag 22 september 2019

Julie | MAC x Aaliyah Haughton – Age Ain’t Nothing Palette

http://www.verodoesthis.be/2019/09/julie-mac-x-aaliyah-haughton-age-aint.html

Onlangs gingen Nick en ik nog eens winkelen in Maasmechelen Village. Dit keer namen we mijn grootmoeder me omdat ze er nog nooit geweest was. Het was een bloedhete dag en we hebben niet erg veel gekocht, vandaar dat ik ook geen shoplog gemaakt heb. Ikzelf kocht niks van make-up maar mijn grootmoeder kocht het MAC Palette van Aaliyah Haughton Age Ain’t Nothing. Dit palette had een oorspronkelijke prijs van €39.50 maar volgens mij was deze aan -40% korting en betaalde mijn grootmoeder er nog €23.70 voor. Ik mocht het palette als eerste mee naar huis nemen om dit artikel voor jullie te schrijven! Zijn jullie benieuwd naar de swatches en full face look? Klik dan op meer lezen!Aaliyah Haughton is een bekende zangeres die in 2001 overleed door een tragisch ongeluk. MAC heeft ter ere van haar samen met haar zus deze mooie collectie ontworpen. Ik had er al wel wat van voorbij zien komen maar kocht er zelf niks van. Ik kan echter zeker snappen waarom mijn grootmoeder overstag ging voor dit palette. Het bevat negen tinten waarvan een paar (semi) matte kleuren maar voornamelijk shimmers. Ik vind de verpakking overigens ook echt heel mooi. Dat donkere burgundy kleurtje past echt bij de vibe van deze collectie. Het enige jammere vind ik dat de oogschaduw tinten geen afzonderlijke namen hebben én dat het palette geen spiegeltje heeft.Doordat de tinten geen namen hebben, heb ik er maar nummers bij geplaatst. Dit lijkt misschien een beetje belachelijk maar wanneer ik zo dadelijk mijn look ga beschrijven, ga ik de kleuren ook benoemen met hun nummers dus leek het me handig om dit overzichtje te hebben. Ik vind dat er echt een mooie mix aan tinten in dit palette zit. De pigmentatie heeft me ook echt verrast. Echt elke kleur heeft een intense pigmentatie! Het enige wat ik echt mis is een mooie matte tint voor mijn wenkbrauwbot en een goeie inner corner highlight. Verder kan je met dit palette zeker veel kanten op. Je kan een zachte look maken of juist een heel felle smoky eye. Mijn favoriete kleuren uit dit palette zijn sowieso 3, 4 en 8. Deze kleuren springen er voor mij echt uit.Natuurlijk heb ik ook een look gemaakt met deze producten. Ik koss ervoor om te beginnen met de kleur 5 als transitiekleur. Nadien heb ik een beetje van 1 gebruikt op mijn wenkbrauwbot, al hou ik niet van een te felle highlighter op die plaats. Op de binnenkant van mijn bewegend ooglid koos ik voor de gouden tint nummer 4. Op de buitenkant van mijn ooglid en in mijn arcadeboog koos ik voor kleur 3. Op mijn binnenste ooghoek koos ik eens voor een wat fellere roze kleur, namelijk nummer 8. Uiteindelijk maakte ik de look af door kleur 2 op mijn onderste wimperrand te gebruiken.

De look werkte ik af met de Razor Sharp Eyeliner van Urban Decay in de kleur Goldrush aan de bovenkant en op mijn waterlijn bracht ik Dark Purple van Rituals aan. Op mijn lippen draag ik de Liquid Lipstick Dutches van Ofra

Ik ben best tevreden met deze look en met het palette in zijn geheel. Om eerlijk te zijn zitten er wel best veel donkere kleuren in maar je kan er zeker mooie looks mee maken. Wat vinden jullie van dit palette? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

1 opmerking: