zondag 15 september 2019

Julie | LMX Beauty – Pop In Pink Palette

http://www.verodoesthis.be/2019/09/julie-lmx-beauty-pop-in-pink-palette.html

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik een super grote fan ben van de girlband Little Mix. Ik volg de meisjes al sinds hun eerste single Wings en heb hen al twee keer live aan het werk gezien. Eind september komen ze terug naar België en natuurlijk heb ik ook nu weer tickets. Vorig jaar zag ik dat ze ook make-up op de markt hadden gebracht maar helaas was deze hier nergens verkrijgbaar. In maart heb ik zowat heel Londen afgezocht naar hun producten maar blijkbaar was deze collectie enkel tijdens de feestdagen verkrijgbaar. Online heb ik via eBay toch nog enkele items weten te bemachtigen en deze wil ik dan ook graag aan jullie laten zien. Als eerste bespreek ik het Pop In Pink – Get The Look Palette. Benieuwd naar wat hier allemaal in zit? Lees dan zeker verder!Het palette bevat vier oogschaduwkleuren, één highlighter, één zwarte eyeliner en één lipgloss. Ik was natuurlijk meteen verliefd op de verpakking en ook de kleuren spraken me eigenlijk allemaal wel aan. Als je vind dat de highlighter er een beetje vreemd uitziet, dat is compleet normaal. Toen ik dit palette binnenkreeg was de highlighter helemaal beschadigd en verkruimeld. Ik heb deze zelf proberen te fixen en dit is het resultaat. Je ziet wel dat deze verpakking gericht is op een wat jonger publiek maar toch vind ik de verpakking er leuk uitzien. De kleurtjes hebben aparte namen maar deze staan enkel op de achterkant gedrukt.De eyeliner heeft een vrij lange applicator, die gelukkig wel heel dun is. De lipgloss heeft een vrij standaard sponsje en neemt vrij weinig product op. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de pigmentatie van de oogschaduwtinten. Misschien had ik ze wel veel slechter verwacht… Ik wou het palette hoe dan ook hebben maar het is natuurlijk wel zo fijn als het ook effectief goede producten bevat. De highlighter ziet er ook mooi uit en met de nodige voorzichtigheid kan ik deze zeker nog gewoon gebruiken. 

Ik ben niet gewend om met een eyeliner kwastje te werken. Het vaakst gebruik ik oogpotlood en anders kies ik voor een eyeliner in stiftvorm. De lipgloss heeft een oké pigmentatie, al had ik natuurlijk nog liever een liquid lipstick gehad in deze kleur aangezien ik niet echt vaak lipgloss draag. Al bij al vind ik dat de swatches er goed uitzien en natuurlijk wilde ik dan ook meteen aan de slag met deze producten.De look die ik hiermee gemaakt heb is vrij eenvoudig maar je kan natuurlijk ook maar een beperkt aantal dingen met deze kleurtjes. Ik heb alle prodcuten gebruikt dus je ziet zowel de oogschaduw, eyeliner, highlighter als lipgloss aan het werk. 

In mijn crease begon ik met de kleur Love Burst. Op de binnenkant van mijn bewegend ooglid bracht ik Dreamy aan en op de buitenkant Alight. Op mijn onderste wimperrand maakte ik de look af met de kleur Ammunition. Volgens mij heb ik de highlighter Enchanted zowel op mijn jukbeenderen als in mijn binnenste ooghoek gebruikt. De eyeliner vond ik even wennen maar op zich vind ik het resultaat niet slecht. Ik denk niet dat ik de lipgloss vaak zal dragen, al vind ik de kleur wel erg mooi. Misschien kan ik deze nog over een liquid lipstick heen dragen.

Ik ben zeker tevreden over deze look en over de producten. Ik weet niet meer wat ik hiervoor betaald heb maar de prijs die ze oorspronkelijk in de winkel hebben gekost was zeker prima voor wat je ervoor terug krijgt. Wat vinden jullie van deze set? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

1 opmerking: