zondag 1 september 2019

Julie | INC.redible – Chase Your Rainbow Sheet Mask

http://www.verodoesthis.be/2019/08/julie-incredible-chase-your-rainbow.html

Op iedere eerste zondag van de maand, krijgen jullie van mij een masker review. Zo besef ik ook altijd hoe snel de tijd eigenlijk gaat! Kunnen jullie geloven dat het al september is? Ik heb echt het gevoel dat als ik nog drie keer knipper met mijn ogen, het al Kerstmis is! Sinds een tijdje heb ik een abonnement op Goodiebox en daarin zitten altijd leuke producten en merken om uit te proberen. Zelf had ik al iets van INC.redible geprobeerd in een recente Brand New Party maar voordien was dit merk me ook onbekend. Ik vind het thema van het Chase Your Rainbow masker erg leuk dus ik wilde er graag meteen mee aan de slag. Ben jij ook benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker verder!Het masker heeft de naam Chase Your Rainbow en heeft en ook effectief een opdruk van een regenboog op zichzelf staan. Het zou een verhelderend masker moeten zijn die een doffe teint weer omtovert tot een mooie uitstraling van je huid. Het masker is verrijkt met fruitzuren en hyaluron om je huid weer een boost te geven. Je brengt het masker snel en eenvoudig aan en laat het zo’n 15 minuten zitten op je gezicht. Hierna kan je het vel er gewoon afnemen en het overtollige serum nog in je huid masseren. Haha hoe leuk ziet dit masker er uit? Ik ben dol op regenbogen en alles waar dat voor staat. Het Pride thema vind ik echt belangrijk en leuk gevonden om dit op een gezichtsmasker te zetten. De verpakking en uitvoering krijgen van mij dan ook al een dikke 10! Het masker heeft geen tot een neutrale geur en brengt makkelijk aan. De vorm past vrij goed op mijn gezicht en het geheel blijft goed zitten zonder verschuivingen. Zoals verwacht is dit masker erg makkelijk te verwijderen. Er is nog voldoende serum over om in mijn huid te masseren.

Na gebruik voelt mijn huid lichtjes plakkerig door het serum maar dit gevoel verdwijnt vrij snel. Mijn huid voelt verder prima aan, al zie ik niet echt grote veranderingen. Om eerlijk te zijn heb ik dat haast nooit bij een gezichtsmasker, al geloof ik wel dat ze goed zijn om je huid extra mee te verzorgen. Ik vond dit zeker een tof masker om uit te proberen maar ik ga nu niet meteen naar de winkel rennen om een nieuwe te bestellen.

Hebben jullie al eens iets van het merk INC.redible geprobeerd? En wat vinden jullie van dit Chase Your Rainbow masker? Ik lees het graag in de comments!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

  1. Haha wat een heerlijk maskertje. Ik heb dit soort maskertjes ooit als panda's gehad, ziet er ook echt hilarisch uit gewoon. En ze waren ook zo fijn in gebruik. T enige jammere is dat ik ze meenam uit China, en ze dus niet zomaar opnieuw kan halen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zal er vast ook ontzettend leuk hebben uitgezien Ilona! :-)

      Verwijderen