zondag 29 september 2019

Julie | Huda Beauty Lip Set – Trophy Wife & Shameless

http://www.verodoesthis.be/2019/09/julie-huda-beauty-lip-set-trophy-wife.html

In Ibiza kocht ik bij Sephora voor het eerst producten van Huda Beauty. Ik liet jullie al eerder mijn review zien van het The New Nude Palette en het Emerald Obsessions Palette maar dit keer wil ik het hebben over de Lip Set met als kleuren Trophy Wife en Shameless. Ik had nog geen ervaring met het merk maar ik wilde wel eens graag enkele dingen uit proberen. Ik ben dol op liquid lipsticks en twijfelde erover om er hier eentje van aan te schaffen. Uiteindelijk viel mijn blik op deze set met daarin een lip liner, liquid lipstick en een lip strobe. Benieuwd naar mijn mening over deze producten? Lees dan zeker verder!De verpakking vind ik er echt super tof uitzien. Deze set kwam in een tinnen blik in de vorm van lippen. Deze hebben ook effectief de kleur van de producten die er in zitten want er was ook nog een set met een bruine nude kleur. Deze set kost €25 en dat vind ik een goed bedrag om drie producten te kunnen proberen. Het meest benieuwd was ik naar de liquid lipstick maar ook de lip strobe trok zeker mijn aandacht. Dit is een intens glitterende liploss die je als topper over je lipstick heen kan dragen. De lip liner en liquid lipstick delen dezelfde naam dus die hebben ook dezelfde kleur. Deze twee hebben de naam Trophy Wife, de lip strobe kreeg de naam Shameless. Leuk om te weten is misschien nog dat deze drie ook apart in een full size verpakking verkrijgbaar zijn.Op de foto hierboven kunnen jullie de swatches van de drie producten zien. Ik hou de laatste jaren niet meer echt van lipgloss maar hoe cool ziet Shameless er uit? Het blinkt echt zoals een spiegel en de roze shimmers zijn echt ontzettend mooi. Ik zou dit product nooit apart dragen maar over een liquid lipstick heen vind ik het wel een mooi effect. 

De liquid lipstick is echt helemaal mijn ding. De kleur past goed bij mij en ik ben dol op dit soort tinten. De kwaliteit is ook echt super goed: hij blijft een hele avond op zijn plaats zitten en overleeft zonder moeite een maaltijd. 

Het lippotlood heb ik in een dunne en in een dikke lijn geswatcht zodat jullie de kleur goed kunnen zien maar ook hoe dun je hem kan aanbrengen. Ik draag niet altijd lippotlood maar onder een romige lipstick gebruik ik het wel regelmatig. Deze kleur past perfect bij veel lipsticks uit mijn collectie.


Ik heb natuurlijk ook foto’s gemaakt van deze producten. De look is allemaal dezelfde, die heb ik gemaakt met het Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance oogschaduw palette. Je ziet links dus alleen het lippotlood aan het werk, in het midden bracht ik er overheen de liquid lipstick aan en uiterst rechts zie je dan het resultaat wanneer ik er ook de lip strobe nog over aangebracht heb. Ik vind dit echt een super toffe combinatie.
 
Met een lippotlood kleur ik altijd volledig mijn lippen in maar je kan er ook voor kiezen om natuurlijk enkel een lijntje om de rand heen te trekken. Je zou deze ook perfect op zichzelf kunnen dragen. De liquid lipstick vind ik echt geweldig en heb ik al best veel gedragen sinds ik hem gekocht heb. Ik ben zeker van plan om nog andere liquid lipstick kleuren van Huda Beauty te proberen! De lip strobe geeft echt een super glanzend effect aan mijn lippen. Wanneer je hem over de kleur Trophy Wife draagt, vallen de glitters ook best goed mee en zijn ze niet te opvallend. Ik ben echt dol op deze combinatie maar het vaakst zal je me de liquid lipstick apart zien dragen!

Wat vinden jullie van deze lip set? Ik ben nu zeker benieuwd naar meer lipkleuren van Huda Beauty! Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

1 opmerking: