vrijdag 13 september 2019

Julie | Friday Nails #242 – Cham

http://www.verodoesthis.be/2019/09/julie-friday-nails-242-cham.html

In één van de meest recente Goodieboxen zat een nagellakje van het merk Emité. Ik heb nog niet echt veel ervaring met het merk maar in de eerste Goodiebox zat een pincet van het merk en dat is zonder overdrijven de beste pincet die ik ooit al gehad heb. Ik was dus zeker benieuwd naar meer producten van dit merk en onlangs zat er ook een nagellak van het merk in de box. Ik zag meteen dat de kleur niet helemaal mijn ding is omdat ik eigenlijk nooit rode nagellak draag. Toch wilde ik deze zeker eens uitproberen. Benieuwd naar dit kleurtje? Lees dan zeker verder!Het flesje van deze nagellak heeft een heel klassieke uitstraling. Ik vind dat het zelfs iets ‘ouds’ heeft maar dit ligt misschien aan het lettertype? Ik weet niet zeker of deze kleur echt een naam heeft maar onderaan het flesje staat het woord Cham, dus ik neem aan dat dit de naam is van deze tint. Zoals ik net al zei, draag ik eigenlijk zelf nooit rode nagellak. Het toeval wil dat mijn grootmoeder juist dol is op rode nagellak dus ik had al snel besloten dat zij deze zou krijgen als ik mijn foto’s gemaakt had. Zij was in ieder geval heel erg blij met dit product!Het kwastje bestaat uit vrij korte haartjes die wel vrij breed zijn. Bovenaan zijn de haartjes lichtjes afgerond. Ik hou niet zo van dergelijke brede borsteltjes omdat het risico op knoeien dan aanzienlijk verhoogt. Dit ligt waarschijnlijk meer aan mijn onhandigheid maar ik denk toch dat iedereen liefst een kwastje wil dat snel en handig werkt?! Het kwastje neemt wel een goede hoeveelheid product op. Dat vind ik ook altijd wel belangrijk omdat té nooit goed is. Te weinig werkt vaak streperig en de te veel zorgt voor een slordig resultaat.Een eerste laag van deze nagellak dekt meteen erg mooi. Ik moet toegeven dat ik onder de indruk ben van deze nagellak. De kleur is meteen diep en intens en de dekking is echt goed voor een eerste laagje. De tint is donkerder dan hij in het flesje doet vermoeden en in dit geval vind ik dat juist een pluspunt. Ik hou niet val helder rood maar een donkere bordeaux kleur kan ik nog wel appreciëren. Natuurlijk was ik ook benieuwd naar het resultaat na een tweede laagje…Een tweede laag maakt het voor mij helemaal af. De kleur dekt mooi en egaal en glanst erg mooi. Verrassend genoeg ben ik eigenlijk echt tevreden met dit kleurtje. Ik zou het misschien niet vaak dragen maar op zich ziet het er wel netjes uit. Volgens mij vinden veel mensen dit het perfecte rode najaar kleurtje. Het enige wat ik niet heb kunnen uitproberen is de houdbaarheid. Op het eerste zicht lijkt de kwaliteit goed te zijn maar ik weet dus niet hoe lang je deze mooi kan houden zonder chippen.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie al eens eerder iets van het merk Emité geprobeerd? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten