vrijdag 6 september 2019

Julie | Friday Nails #241 – Pedal Pushers

http://www.verodoesthis.be/2019/09/julie-friday-nails-241-pedal-pushers.html

Voor de Friday Nails van deze week ging ik nog eens neuzen in de stash van Veronique. Ik koos ditmaal voor een nagellakje van Essie, dat de naam Pedal Pushers heeft. Ik hou wel van Essie nagellak maar heb er zelf eigenlijk niet zoveel. Dit kleurtje spreekt mij echter wel aan omdat ik hou van grijze/blauwe tinten. Het is een kleur die je nog perfect kan dragen in de zomer maar die ook helemaal geschikt is voor die eerste herfstdagen. Trouwens, ben ik de enige die echt uitkijkt naar de herfst? Benieuwd naar dit kleurtje? Lees dan zeker verder!Het flesje heeft de typische uitstraling van Essie. Ik hou er wel van als een merk zich houdt aan één bepaalde stijl. Ik weet dat ze ook bepaalde collecties hebben die er iets anders uitzien maar ik vind deze toch het mooist. Hoe leuk zijn deze flesjes als je er meerdere naast elkaar kan uitstallen? De naam van de kleurtjes staat telkens op de bovenkant gedrukt. Het is misschien handiger om de dop ook dezelfde kleur te geven als de nagellak, maar ik vind dit toch ook al een goed begin. Het kwastje is aan de brede kant maar dat ben ik ondertussen wel gewend van Essie. De haartjes zijn vrij lang en beweeglijk wat maakt dat je toch best voorzichtig moet lakken. Persoonlijk vind ik dit kwastje net iets te breed om ook handig te zijn voor je teennagels maar er valt zeker mee te werken. Je kan zien dat deze kwastjes kwalitatief wel goed zijn doordat er nergens uitstekende haartjes zijn. Bovendien nemen ze voldoende product op om je nagel in één keer vlot te voorzien van een laagje kleur.Op het eerste zicht doet deze kleur me een beetje denken aan Gossip Girl van Essence, die een tijdje geleden online kwam in een Friday Nails artikel. Toch is deze tint dieper blauw van kleur dan die van Essence. Ik vind de kleur op zich erg mooi en zie deze zeker passen bij de herfst. Ikzelf draag ook vaak jeansbroeken en donkerblauwe of grijze kleding dus ook daar zou deze kleur goed bij passen. De kleur dekt eigenlijk meteen prima vanaf de eerste laag dus ook daar kan ik niet over klagen. Het kwastje werkt aangenaam en zoals je kan zien heb ik eigenlijk nergens echt geknoeid.Een tweede laag van de kleur ziet er vrijwel hetzelfde uit. De glans is iets feller geworden en de kleur misschien wat dieper. Toch was ik ook al van de eerste laag onder de indruk. Als je er voor wil zorgen dat je nagellak zo lang mogelijk blijft zitten, moet je natuurlijk wel twee laagjes gebruiken. Ideaal gezien gebruik je er onder nog een speciale base coat of primer en nadien een top coat om het helemaal af te werken. Ik zie mezelf deze kleur zeker dragen! Het is een bijzondere tint die zowel grijs als blauw lijkt te zijn. De houdbaarheid heb ik niet kunnen testen maar die is bij Essie over het algemeen wel goed!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En welke kleur dragen jullie op dit moment op je nagels? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Leuke kleur. op mijn teen nagels heb ik Sexy Divide van Essie en op mijn vinger nagels Gold Effect Nail Polish 02 Facintating Grace van Catrice

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wauw! Ik heb die kleuren even opgezocht en die zien er erg mooi uit! :-)

   Verwijderen
 2. oh wauw! Wat een mooi kleurtje zeg! Ik vind het wel een mooi kleurtje voor de herfst/winter

  Bettie
  www.thewildflowerhippie.com

  BeantwoordenVerwijderen