zondag 11 augustus 2019

Julie | Tarte – Hamptons Weekender Face Palette

http://www.verodoesthis.be/2019/08/julie-tarte-hamptons-weekender-face.html

Zoals jullie vast wel gemerkt hebben, komt er tegenwoordig elke zondag een make-up review online. Ik vind dit zelf het leukste om te doen en lees zelf ook altijd graag eerst wat reviews voor ik bepaalde producten koop. Deze week is het echter geen oogschaduw palette maar een gezichtspalette met een highlighter, blush en bronzer. Ik kocht dit Hamptons Weekender Palette van Tarte in Ibiza bij Sephora. Zelf had ik nog nooit eerder iets van Tarte gekocht maar ik vind het wel een leuk merk. Na even twijfelen besloot ik dit handige palette dan toch maar te kopen. Benieuwd of ik er tevreden over ben? Lees dan zeker verder!Op vakantie ben ik echt zeker drie keer bij Sephora geweest omdat we dat hier in België niet hebben. Ik kijk mijn ogen uit en zou het liefst eigenlijk gewoon alles kopen wat ik zie. Merken zoals Tarte, Huda Beauty, Too Faced en Charlotte Tilbury schreeuwen om mijn aandacht maar natuurlijk kan ik niet echt alles kopen wat ik mooi vind. Dit palette lag aan de kassa bij alle mini- en reisverpakkingen. Ik vind het wel handig dat het zowel een blush, highlighter als bronzer bevat. Dat maakt dat dit een ideaal palette is om mee op vakantie te nemen. Ik betaalde hier €21.95 voor, wat ik nog een schappelijke prijs vind voor drie producten in één verpakking. Ik heb al eens één keer eerder een product van Tarte geprobeerd, toen ik het Tartiest Paint Palette van Karen mocht lenen.Ik vind de verpakking van dit palette ook echt super tof gedaan. Ik weet niet waarom maar het ruitjespatroon vind ik erg mooi. Het is ook handig dat er aan de binnenkant een spiegeltje aanwezig is, dat vind ik zelf altijd fijn bij producten. Alle drie de kleuren spraken me meteen aan omdat ze geschikt zijn voor mijn lichte huidskleur. In de pan vind ik de producten er echt prachtig uitzien. De swatches vind ik ook erg mooi, al had de highlighter van mij iets feller mogen zijn. Alle kleuren zijn wel mooi op te bouwen en dat vind ik toch wel het fijnst bij gezichtsproducten. Bij oogschaduw verwacht ik een intense pigmentatie, op mijn gezicht bouw ik het liever op tot het gewenste resultaat.Ik heb dit palette natuurlijk ook op mijn gezicht gebruikt. Deze look kan jullie bekend voorkomen want ik liet hem al zien in mijn Jeffree Star Jawbreaker Palette review. Hier draag ik zowel de blush, bronzer als highlighter en ik vind het resultaat eigenlijk echt mooi. Op mijn gezicht pakt de highlighter gelukkig wel wat intenser uit dan op de swatch van daarnet. Ik ben dus zeker tevreden met het resultaat van dit palette. In principe zou je deze kleuren natuurlijk ook als oogschaduw kunnen gebruiken maar dat doe ik eigenlijk nooit.

Wat mij betreft is dit palette zeker een aanrader. Wat vinden jullie van dit palette? En hebben jullie al wel eens producten van Tarte gebruikt? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen: