woensdag 7 augustus 2019

Julie | Shoplog Cozy Favorites – Bath & Body Works

http://www.verodoesthis.be/2019/08/julie-shoplog-cozy-favorites-bath-body.html

Als er één merk is waar ik ontzettend fan van ben maar dat echt nog mist hier in België, is het Bath & Body Works wel. Ik vind dat ze zulke leuke producten hebben en erg fijne geuren. In Mexico kocht ik er zelf enkele spullen van en ik heb er ook al wel eens laten meebrengen vanuit Amerika. In Nederland heb je echter een webshop waarbij je het merk ook kan kopen. Mocht je het zelf eens willen bekijken kan dat op www.cozy-favorites.nl. Ik mocht van mezelf van elke categorie maximum twee dingen kiezen omdat ik anders echt zou overdrijven. Je kan er voor kiezen om verzendkosten te betalen of om de spullen ter plaatste af te halen en dat is wat Nick voor mij gedaan heeft! Benieuwd naar alles wat ik gekocht heb? Lees dan zeker verder!Op deze collage krijg je al een goed beeld van de dingen die ik gekocht heb. Je kan zowel kaarsen en bodycrème als handzeep en interieurspray zien. Ik bestelde mijn producten tijdens de solden, al was niet alles in korting wat ik gekozen heb. Dit is geen gesponsord artikel, ik heb alles gewoon zelf gekocht. De prijzen die ik bij de producten plaats, zijn degene wat ik betaald heb en ik weet dus niet meer welke in korting waren en voor hoeveel ze oorspronkelijk geprijsd stonden. Niet alles wat je hier ziet is nog te koop maar ze hebben wel nog super veel andere items.


Ik kocht ook nog een Frozen Banana Pop Lipbalm voor €2.50, die zie je ergens in het midden liggen. Deze is niet verkeerd maar ook niet geweldig. Bovendien kreeg ik bij mijn bestelling nog een leuke sample. Deze Pink Magnolia Bodycrème kwam al aan bod in mijn recentste Sample Mania artikel.Het was echt moeilijk kiezen tussen alle verschillende geuren die ze hadden maar ik heb geprobeerd zo goed mogelijk op te zoeken hoe de geuren samengesteld zijn en wat ik daarvan lekker zou vinden. Zoals ik al zei mocht ik van mezelf uit iedere categorie slechts twee dingen kiezen omdat mijn rekening anders de spuigaten uit zou lopen. Beginnen doe ik met de twee handzepen die ik gekocht heb. Volgens mij komen deze allebei uit een Limited Edition collectie.


Links zie je de Give Thanks handzeep die de geur ‘Sweet Cinnamon Pumpkin’ heeft. En rechts zie je de Twisted Peppermint handzeep. Beide geuren zijn meer winters, dus die bewaar ik nog even voor ik ze gebruik. Ik heb ze €6.95 per stuk betaald en de peppermint variant is volgens mij nu nog steeds te koop. Ik vind ze allebei erg lekker en zoals je kan raden is de ene kruidig en zoet en de andere juist heel erg minty en fris.Ik denk niet dat ik ooit al eerder een body spray van Bath & Body Works geprobeerd had maar ik was al wel bekend met de Birch & Argan geur. In Mexico kocht ik hiervan de body butter en die vond ik echt heerlijk. Ik zag dat deze Body Spray in solden stond aan €10 en twijfelde dus geen seconde om deze aan mijn bestelling toe te voegen. De geur wordt omschreven als “A cozy blend of birch, argan, vanilla & rum” en ik vind hem echt geweldig!


Ik koos ook nog een andere body spray uit in de geur Sweater Weather. Hiervoor betaalde ik de volle prijs, namelijk €14.95. Deze geur is een combinatie van “golden autumn leaves, bright blue skies en crisp apple slices”. Ook deze vind ik super lekker en ik heb beide body sprays al vaak gebruikt sinds ik ze in huis heb. Deze geuren moet je echt eens geroken hebben!Ik had in Mexico wel staan kijken bij de Concentrated Room Sprays maar ik vond ze vrij duur voor zo’n klein flesje. Gelukkig kreeg ik twee geurtjes cadeau van Axel, die ze meebracht uit Amerika. Deze flesjes gaan belachelijk lang mee en ruiken echt heerlijk! Bovendien zijn de geuren echt sterk aanwezig en kom je met twee keer sprayen al een heel eind. Toen ik ze online ook zag staan, besloot ik nog eens twee geuren te bestellen.


Mijn keuze viel uiteindelijk op Fiji White Sands, een geur waarvan ik ook al eens een handgel geprobeerd heb. De andere geur die ik koos, is Waikiki Beach Coconut. Deze flesjes kosten €9.95 per stuk maar zijn dat zeker waard! Ik vind beide geuren erg lekker en zomers en ben dus zeker blij met mijn keuze.Ik smeer mezelf sinds eind vorig jaar iedere dag in met bodycrème om mijn voorraad bodycrèmes op te werken maar af en toe mag ik van mezelf ook een nieuw exemplaar kiezen. Ik koos voor twee totaal verschillende geuren en kocht telkens de kleine 70G verpakking in plaats van een grote pot of tube. 


Mijn keuze viel op Endless Weekend uit de signature collectie en Frosted Coconut Snowball uit de holiday traditions 2018 editie. De eerste geur wordt omschreven als “An exhilarating blend of raspberry lychee sorbet, sun-kissed magnolia and vanilla sandalwood”. Dit is duidelijk een zomerse geur en de andere meer een winter geur. Frosted Coconut Snowball ruikt als volgt: “Christmas smells like an island-meets-igloo blend of frosted coconut, North Pole vanilla, winter freesia, snow-kissed woods & spun sugar”. Ik vind beide geuren erg lekker en voor €6.95 per stuk kan je deze zelf ook in huis halen want ze zijn nog te koop op de website.Ik ben dol op geurkaarsen en gelukkig Nick ook want ik steek er dagelijks één aan. Dit was echt een moeilijke keuze omdat ik niet wil dat een kaars te overheersend is maar ik wil ze natuurlijk wel ruiken in de ruimte waarin ik ze zet. Uiteindelijk wist ik ook hier twee geuren uit te kiezen. De ene is een wat groter exemplaar met drie wieken en de rechtse is een kleiner formaat met één wiekje.


Ik koos de geur Iced Cranapple (“Fresh Apple, Frosted Cranberries, Sugared Raspberry, Creamy Musk”) omdat hij me erg lekker en fris in de oren klonk. Bovendien was deze in korting voor €20 in plaats van €24.95. Spiced Apple Toddy sprak me ook meteen aan omdat mijn favoriete douchegel van Lush de Hot Toddy geur is. Deze kaars was geloof ik ook aan korting en ik betaalde er nog €12.95 voor.Ik koos ook nog een scrub en een body butter uit, waarvan ik telkens maar één stuk koos. De Birch & Argan Body Butter wilde ik ontzettend graag opnieuw en daarom twijfelde ik geen seconde om hem in mijn winkelmandje te stoppen. Deze was volgens mij niet in korting en heeft een prijs van €15. Op dit moment zie ik hem niet meer staan op de website dus ik ben blij dat ik hem nog heb kunnen bemachtigen.


De scrubs van Bath & Body Works vind ik echt erg fijn qua textuur. Het is een vrij Jelly Body Scrub die een lichte korrel bevat. De geur Crisp Orchard Leaves is opnieuw weer meer zo’n herfst/winter geur en daar hou ik toch wel het meest van. Hij bevat geurnoten van “autumn pear slices, cool air, fresh-picked apple and oak leaves” wat hem ook vrij fruitig maakt. Voor deze scrub betaal je €16.50.Het laatste wat ik gekozen heb, zijn twee handcrèmes. Tijdens onze recente vakantie in Ibiza namen we een handcrème van Bath & Body Works mee en ik vond hem echt geweldig. De geur is intens en de textuur trekt vlot in je handen maar biedt toch voldoende hydratatie. Ook hier koos ik voor de Birch & Argan geur, wat nu al mijn derde product uit dit gamma is. De handcrème ruikt zoals te verwachten was echt heerlijk en hiervoor betaal je €7.95.


De andere geur die ik koos is Oh What Fun, die een “Sunlit Apple Blossom” geur heeft. Ook voor deze heb ik €7.95 moeten betalen. Ik vind deze geur echt super lekker een fris! Zoals ik net al zei, zijn deze handcrèmes echt intens van geur en daar hou ik echt wel van.Dat was mijn bestelling van Bath & Body Works producten bij Cozy Favorites. Ik betaalde uiteindelijk €155.50 voor deze 15 producten en aangezien Nick ze is gaan ophalen moest ik geen verzending betalen. Ik ben echt super tevreden over alle producten en er zit geen enkele geur tussen die ik niet lekker vind. Ik kan al niet wachten om mijn volgende bestelling te plaatsen! 


Welke geur/welk product spreekt jullie het meeste aan? En hebben jullie al wel eens producten van Bath & Body Works geprobeerd? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten