zondag 18 augustus 2019

Julie | Laritzy – Athena Palette

http://www.verodoesthis.be/2019/08/julie-laritzy-athena-palette.html

Op zondag is het mijn voornemen om jullie altijd te voorzien van een make-up artikel. Make-up is en blijft mijn grote passie en ik ben altijd blij wanneer ik weer nieuwe producten en merken kan uitproberen. In een van de meest recente Goodieboxen zat een oogschaduw palette van het merk Laritzy. Het Athena Palette bevat negen kleuren die allemaal mooi bij elkaar gecombineerd kunnen worden. Het enige rare is dat ik dit palette online nergens kan vinden. Ik weet dus niet of het ergens te koop is maar het zou een waarde moeten hebben van €43. Ben jij benieuwd naar mijn mening over dit palette? Lees dan zeker verder!Het palette ziet er vrij strak en sober uit. Ik hou wel van een cleane verpakking dus voor mij is dit prima. Je ziet het merk en de naam van het palette op de voorkant staan in gouden letters op een matte zwarte verpakking. Deze wordt natuurlijk wel vrij snel vuil omdat je zelfs de kleinste vingerafdruk al ziet staan. De binnenkant heeft een mooi detail rond te spiegel en ook de spiegel zelf heeft een goed formaat. De kleuren zijn allemaal vrij gelijkaardig maar vormen daardoor wel een mooi geheel. Ik ben wel fan van dit soort gouden en roze kleurtjes dus dit palette sprak me meteen aan.De swatches van dit palette passen allemaal in één foto, vandaar dat ik ze ook samen gezet heb. Het palette bevat een mix aan matte en glanzende tinten al zit er niet echt een uitgesproken glittertint tussen. 

Atlas is een matte perziktint die op foto feller overkomt dan dat hij in de pan is. Fate is een prachtige goudtint die iedereen mooi zou staan. Calypso is dan weer de perfecte matte transitie kleur en Hero een unieke matte roodtint. Daarnaast zit de frisse roze kleur Goddess die gevolgd wordt door een beige goudtint met de naam Odyssey. De laatste rij van het palette begint met de prachtige roze kleur Justice. Ares is ook nog zo’n mooie perzikkleur en op het einde zit Nox, een matte mauve kleur. Alle kleuren spreken mij aan maar alsnog valt het palette me een beetje tegen. Ik heb liever meer variatie in tinten en texturen binnen één palette.Ik heb natuurlijk wel een look gemaakt met dit palette en op zich ben ik zeker tevreden met het resultaat. Ik begon met de kleur Calypso als basis en gebruikte Atlas op mijn wenkbrauwbot. In mijn crease koos ik voor de mooie kleur Nox en in de buitenkant van mijn crease en buitenste ooghoek gebruikte ik Hero. De kleur Fate leek me de perfecte highlighter voor mijn binnenste ooghoek en de kleur Odyssey kwam op de binnenkant van mijn bewegend ooglid terecht. Ares koos ik als kleur voor op het middelste gedeelte van mijn bewegend ooglid en op het einde bracht ik nog wat Godess aan. Op mijn onderste wimperrand gebruikte ik de kleuren Justice en Hero.

Ik denk dat ik letterlijk elke kleur uit het palette gebruikt heb en nog is het een vrij neutrale, subtiele look geworden. De kleuren blenden wel goed in elkaar over maar dit komt vast doordat ze niet zo heel verschillend zijn. Ik gebruikte een gewone zwarte eyeliner om de look af te maken. Om eerlijk te zijn weet ik niet meer welke liquid lipstick ik gebruikt heb.

Wat vinden jullie van het uiteindelijke resultaat? Ik ben er zeker niet ontevreden mee maar denk niet dat dit palette veel mogelijkheden biedt. Ik zou er zeker niet de volle prijs voor betalen maar om in een Goodiebox te ontvangen vind ik het wel een tof palette. Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: