vrijdag 30 augustus 2019

Julie | Friday Nails #240 – Violet Couture

http://www.verodoesthis.be/2019/08/julie-friday-nails-240-violet-couture.html

Vorige week is er op vrijdag geen artikel online gekomen omwille van ziekte. Gelukkig kan ik mijn Friday Nails artikels gewoon een week opschuiven en vormt dit geen probleem voor mijn planning. Ik ging weer eens neuzen in de stash van Veronique en koos voor deze week nog eens een nagellakje van Bourjois. Als ik het me goed herinner is Bourjois het eerste merk waarvan ik make-up geprobeerd heb waardoor ik echt een passie gekregen heb voor beauty. Ik ben altijd super tevreden geweest over hun producten dus ik vind het erg leuk om deze week nog eens een nagellak van het merk uit te proberen. Ben jij ook benieuwd naar de kleur Violet Couture? Lees dan zeker verder!Het flesje zelf komt uit de So Laque! Lijn en heeft een Ultra Shine finish. Ik vind deze flesjes eigenlijk echt tof van vorm! Bovendien vind ik het ook handig dat de dop dezelfde kleur heeft als de nagellak in kwestie. Op deze manier is hij altijd super snel terug te vinden in je verzameling. Mijn ervaring heeft me geleerd dat de nagellak van Bourjois echt goed is van kwaliteit. Ze zijn niet hét goedkoopste merk maar ze blijven wel erg betaalbaar. De kleur spreekt me meteen aan, een vrolijke roze/paarse kleur. In het echt is hij wel iets donkerder dan op de foto.Ik heb de nagellak van Bourjois altijd prettig in gebruik gevonden. Hun kwastjes hebben vrij lange haren die breder uitlopen naar de bovenkant toe. Ik vind dit fijn werken omdat je hiermee in één à twee strookjes je hele nagel kan voorzien van een laagje kleur. Aan de randjes moet je wel een beetje opletten om niet te knoeien. Bourjois heeft ook verschillende kleuren binnen hun gamma om uit te kiezen, al is het niet zo uitgebreid als bijvoorbeeld Essence of Essie.Je kan meteen zien dat deze nagellak in één laag een mooie, volledige dekking heeft. Ik weet weer waarom ik vroeger zo’n fan was van het merk! Geen idee waarom ik er eigenlijk niet zo vaak nog producten van koop, behalve hun gezichtspoeder. De kleur houdt het midden tussen roze en paars en ik zou het daardoor zelf meer magenta in plaats van violet noemen. De kleur staat volgens mij bij iedereen en ik vind hem echt tof voor de zomer. Nu ik de foto’s zo terug zie, denk ik dat ik dit kleurtje de volgende keer op mijn teennagels wil zetten!Een tweede laag geeft haast geen verschil in het resultaat. Oké, misschien glanst hij nog ietsjes mooier en ziet hij er nog egaler uit maar toch. Ik vond het resultaat na één laagje ook al prima. Als je deze echt wil gaan dragen zou ik wel twee laagjes aanraden, gewoon om de houdbaarheid te verlengen. Ik ben echt verliefd geworden op deze tint en zou hem zeker zelf ook dragen. Natuurlijk laat ik tegenwoordig mijn nagels doen met gellak maar voor op mijn teentjes vind ik hem perfect!

Wat vinden jullie van deze kleur? En gebruiken jullie nog veel producten van Bourjois? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen: