vrijdag 16 augustus 2019

Julie | Friday Nails #239 – Gossip Girl

http://www.verodoesthis.be/2019/08/julie-friday-nails-239-gossip-girl.html

Voor de Friday Nails van deze week ging ik weer eens neuzen in de verzameling van Veronique. Ik koos dit keer voor een nagellak van Essie uit hun The Gel Nail Polish gamma. Anders dan de naam doet vermoeden heb je hiervoor geen lamp nodig of is het geen echte gel die je gebruikt. Het is een gewone nagellak maar dan met de belofte dat je nagels er zullen uitzien alsof je wel gellak op hebt. De kleur houdt het midden tussen grijs en lila en kreeg de naam Gossip Girl. Benieuwd naar dit kleurtje? Lees dan zeker verder!Het flesje vind ik er erg schattig uitzien. Ik weet niet of Essence nog steeds flesje met deze vorm maakt maar ik vind ze echt leuk om te zien. Wat ik ook een enorm voordeel vind, is dat de dop van het flesje dezelfde kleur heeft als de nagellak zelf. Hierdoor is hij super herkenbaar als je vanuit bovenaanzicht op je collectie kijkt. Het zijn zulke details waardoor Essence eigenlijk mijn favoriete budget merk is, toch zeker wat nagellak betreft. Natuurlijk was ik ook nieuwsgierig naar het resultaat omdat ik tegenwoordig altijd mijn nagels met gel laat doen!Het kwastje heeft een vrij normale vorm die ik al wel vaker gezien heb bij Essence. Ze zijn misschien iets breder dan gemiddeld maar ze werken nog wel erg fijn. Bovendien zijn de haartjes aan de bovenkant een beetje afgerond en dat vind ik zelf altijd wel goed werken. De dop is vrij breed maar dat ligt wel lekker in de hand wanneer je bezig bent met lakken. Zoals ik net al zei is Essence natuurlijk super betaalbaar dus ik vind zeker dat de prijs/kwaliteit verhouding goed zit bij deze nagellakjes. Dit had net zo goed een kleurtje van Essie kunnen zijn.Ik vind dit kleurtje erg bijzonder! In het begin zou ik het misschien muisgrijs genoemd hebben maar nu zie ik er ook echt wel een lila effect in. De ondertoon is wellicht blauw, waardoor je dus dit bijzondere grijs/lila/blauwe tintje krijgt. De nagellak is mooi dekkend in één laag en brengt erg fijn aan. Het kwastje zorgt voor een makkelijke applicatie en de dekking is eigenlijk van de eerste keer al prima. Met één keer soppen in je potje kan je makkelijk één à twee nagels in één keer voorzien van een laagje kleur.Een tweede laag geeft niet zo’n groot verschil omdat het resultaat na één laagje eigenlijk al meteen goed was. Je ziet wel dat deze nagellak mooi egaal dekt en super glanzend is. Dat is natuurlijk dat geleffect waar Essence op mikte bij de ontwikkeling van deze lijn. Ik vind dat het eindresultaat er zeker mag zijn en zou mezelf deze kleur zeker zien dragen. De houdbaarheid heb ik helaas niet kunnen uitproberen omdat ik dit kleurtje niet mag dragen op mijn werk. Uit ervaring weet ik echter dat Essence best goede kwaliteit heeft wat nagellak betreft, zeker voor zo’n kleine prijs.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie al eens een lakje uit deze collectie geprobeerd? Laat zeker je reactie achter!

Liefs,


Julie x

1 opmerking: