woensdag 21 augustus 2019

Julie | Brand New Party #4


Dit is alweer mijn vierde Brand New Party artikel. Het is een reeks die ik begonnen ben waarin ik merken uitprobeer die ik nog nooit eerder gebruikt heb. Voor mij zijn deze merken dus nieuw, al zijn ze dat niet voor iedereen. Dit keer probeer ik weer vijf totaal verschillende dingen uit. Ik koos een dry brush cleaner, solide zeep, masker, lipstick en een oogschaduw palette. Deze keer deed ik de bestelling op Boozyshop, een webshop waar ik al heel vaak make-up besteld heb. Alle producten spraken me aan dus ik was erg benieuwd naar de werking! Zijn jullie ook benieuwd naar deze merken? Lees dan zeker verder!


http://www.verodoesthis.be/2019/08/julie-brand-new-party-4.html

Ik vind het altijd tof om nieuwe merken en producten te ontdekken, daarom besloot ik om er een reeks artikels aan te wijden. Hierbij probeer ik altijd een gevarieerde reeks aan producten uit die voor mij allemaal nieuw zijn. Het zou dus ook behoorlijk kunnen tegenvallen! Hieronder even een opsomming van wat ik allemaal gekocht heb:


-      Holika Holika Instantly Brewing Tea Bag Mask Hibiscus - €3.94 voor 1 stuk

-      Sunday Rain Gem Soap Acai & Watermelon - €3.94 voor 1 stuk

-      The Brush Tools Makeup Cleaner - €3.94 voor 1 stuk

-      BH Cosmetics Matte Liquid Lipstick in ‘Endora’ - €11.95 voor 1 stuk

-      Rude Cosmetics Blackjack Eyeshadow Palette Tough Girl - €9.95 voor 1 stuk (komt van €21.95)


Grappig genoeg koos ik drie producten uit van exact €3.94, wat een toeval! Het totaal van deze rekening bedroeg dus €33.72, wat ik een redelijke prijs vind voor vijf producten. Ik had het Rude Cosmetics oogschaduw palette al een tijdje op mijn wishlist staan en nu was hij afgeprijsd aan -55% als ik het me goed herinner, dat kon ik dus niet laten schieten!Van het merk Holika Holika had ik al wel vaker gehoord maar ik had er zelf nog nooit iets van geprobeerd. Het eerste wat ik wilde proberen was dit bijzondere masker. De naam zegt het al: het is een ‘Instantly Brewing Tea Bag Mask’. In het bovenste vakje zit dus echt een soort theezakje met hibiscus. In vak nummer twee zit dan het sheet masker. Het idee is dat je het theezakje bij het masker stopt en dit dan eventjes rond wrijft zodat de thee zich met het masker kan mengen. Ik heb zoiets nog nooit eerder gezien en vond het wel een leuk idee om zelf mijn masker voor te bereiden. Ik vind dat leuk om te doen, net of je een kopje thee gaat zetten.


De rode hibiscus maakt wel alles rood, zorg dus dat je dit masker boven de wastafel opent zodat je alles snel schoon kan poetsen. Ik vind het een fijn masker in gebruik, al merk ik niet zoveel verschil met andere sheet masks die ik al geprobeerd heb. Het maken is het leukste gedeelte, verder is hij niet zo heel bijzonder. Er blijft nog wat serum achter in de verpakking en wanneer je dit in de koelkast bewaard, kan je dit nog als toner voor je gezicht gebruiken nadien. Op zich vond ik dit echt tof om te proberen maar ik zou het niet per se opnieuw willen kopen.Ik was mijn handen regelmatig met een solide blok zeep, meestal van Lush. Toen ik deze Soap Gem van Sunday Rain zag, werd ik echter benieuwd naar andere merken van zeep. Ik vond de vorm erg tof en de geur Acai Berry & Watermelon sprak me ook heel erg aan. Het stuk zeep heeft echt een bijzondere vorm en ik vind hem ook wel mooi om neer te leggen. Schuimen doet hij ook zeer goed en mijn handen voelen schoon aan na gebruik. Het enige jammere is dat ik de geur niet echt ruik, zowel niet aan de zeep zelf als tijdens het gebruik. Voor mij is dit wel een reden om deze niet opnieuw te kopen. Ik ga hem sowieso wel gewoon gebruiken omdat hij zijn werk wel doet, maar het is geen grote aanrader voor mij.Ik gebruik dagelijks make-up en natuurlijk horen daar ook verschillende kwasten bij. Om heel eerlijk te zijn was ik mijn kwasten véél te weinig. Wat ik wel gebruik is een spons zoals deze van The Brush Tools om tussendoor het pigment uit mijn kwasten te halen. Vooral bij oogschaduw vind ik dit erg handig omdat je dan met je zelfde kwast in verschillende kleuren kan gaan. Ik had er hiervoor eentje van Boozyshop zelf, maar die kon ik niet meer vinden op de site. Ik kocht dus deze van The Brush Tools ter vergelijking. Het kaviaarsponsje werkt even goed, alleen is hij iets kleiner dan degene die ik hiervoor had. Mijn vorige was echt aan vervanging toe maar ik kan niet meer zonder! Met deze aankoop ben ik dus super tevreden.Sinds de uitvinding van de Liquid Lipstick gebruik ik haast niks anders meer. Ik vind het zo zalig dat deze goed blijven zitten en niet afgeven op glazen en dergelijke. Van het merk BH Cosmetics had ik al veel gehoord maar zelf nog niks geprobeerd. Dringend tijd dus om hiervan ook eens een liquid lipstick uit te proberen! Mijn voorkeur ging al snel naar de kleur Endora. Ik zocht verschillende swatches op en las voornamelijk positieve meningen over dit product. De kleur vind ik erg mooi en hij droogt matte op. Aan de rand van de verpakking ziet hij er een beetje fluorescerend uit maar dat is hij op de lippen zeker niet. Hij ruikt een beetje chemisch maar dit is niet heel storend. De kleur doet me een beetje denken aan Trophy Wife van Huda Beauty, die ik in Ibiza gekocht heb. Hij blijft heel goed zitten en ik ben dus zeker te spreken over de kwaliteit. Een look met deze lipstick staat onderaan dit artikel.

Pas bij het inplannen van dit artikel kwam ik er achter dat ik al wel ooit iets van BH Cosmetics geprobeerd heb, haha. Het betreft het 'BH Cosmetics Carli Bybel 14 Color Eyeshadow & Highlighter Palette' maar een lipstick had ik wel nog nooit gehad, dus dan doen we even alsof dit gewoon telt oké? ;-)


Het item waar ik het meest naar uitkeek om te gebruiken was natuurlijk dit prachtige palette van Rude Cosmetics. Ook hier had ik al wel eens van gehoord maar ik had er zelf nog niks van geprobeerd. Dit Blackjack Tough Girl Palette sprak me onmiddellijk aan. Ik vind de verpakking en vormgeving super leuk en de kleuren uit het palette zijn prachtig. Een echte volledige review van dit palette komt aanstaande zondag online. Wel heb ik ondertussen al twee looks met dit palette gemaakt en ik ben zeer enthousiast. De pigmentatie is goed en de kleuren zijn erg mooi. Je kan er veel verschillende kanten mee op en dat spreekt me altijd het meeste aan in een palette.
Op deze foto zien jullie een close-up en full face foto van de liquid lipstick en het oogschaduw palette in actie. Ik vind de kleur van de lipstick echt geweldig en hij brengt ook erg mooi aan. De look die ik met het palette gemaakt heb, vind ik zelf ook erg geslaagd. Ik heb nog een andere look gemaakt die jullie dus volgende zondag mogen verwachten. Wat mij betreft zijn dit in ieder geval de twee beste producten uit dit artikel! Natuurlijk ben ik ook blij met mijn brush tool maar dat is niet echt zo’n spannend product…Wat vinden jullie van de look die ik gemaakt heb? En kenden jullie de merken uit deze Brand New Party al? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Catrice heeft ook zo'n sponsje. echt ideaal. Rude Cosmetics ziet er uit als een tof merk

    BeantwoordenVerwijderen