zondag 4 augustus 2019

Julie | Balea – Love Melon Sheet Mask

http://www.verodoesthis.be/2019/07/julie-balea-love-melon-sheet-mask.html

Op iedere eerste zondag van een nieuwe maand, krijgen jullie een masker review van mij. Toen ik laatst in Oberhausen ben gaan winkelen, kocht ik bij de DM dit Love Melon Sheet Mask van huismerk Balea. Het is Limited Edition en ik hou van watermeloen dus dit wilde ik zeker eens proberen. Ik vind de verpakking er echt super tof en zomers uitzien met die watermeloenen en vrolijke kleurtjes er op. Ik gebruik erg graag sheet masks, al zie je misschien niet onmiddellijk resultaat. Ze zijn gewoon erg makkelijk in gebruik! Benieuwd naar mijn mening over dit sheet mask? Lees dan zeker verder!Dit maskertje kost slechts €0.95 en daarom kon ik het echt niet laten liggen. Balea is echt een heerlijk budgetmerk met een prima kwaliteit. Toch jammer dat er bij ons in België geen DM filiaal te vinden is! De verpakking is natuurlijk in het Duits maar ik kan je wel vertellen dat dit masker voor ieder huidtype geschikt is. Het zou een verfrissend masker moeten zijn met watermeloenextract. Meteen al bij het openen van de verpakking ruik je dat de watermeloen zeker aanwezig is. Ik hou hier echt van en vind dit echt super goed bij de zomer passen. De gebruiksaanwijzing is super simpel: je brengt het masker aan, laat dit 10 minuten op je huid zitten en nadien verwijder je het weer. Het overgebleven serum kan je dan nog wel in de huid masseren. Het masker is ook dermatologisch getest en is vegan.Wat is poseren met zo’n masker op je gezicht toch moeilijk! Ik zweer dat ik probeer te lachen maar dat je dat nooit ziet met zo’n ding op je gezicht. De huid rondom mijn ogen ziet ook weer super rood dankzij mijn allergieën dus dat is niks om je zorgen over te maken… Het aanbrengen van dit sheet mask gaat heel makkelijk en dat is altijd wel zo bij een sheet mask, al past deze vorm gewoon vrij goed op mijn gezicht. Het masker voelt fris aan en bevat zeker voldoende serum. Terwijl de tijd vordert lijkt het masker ook een beetje droger te worden, alsof het serum echt opgenomen wordt door mijn huid. 

Het masker weer verwijderen gaat uiteraard snel en makkelijk. Mijn huid voelt verfrist en verstevigd aan. Er is nog voldoende serum over om in te masseren en ook dit gaat erg vlot. Ik heb wel al eens gehad bij andere maskers dat mijn huid nadien erg plakkerig voelt maar dat is nu zeker niet het geval. Ik vond dit echt een fijn masker en voor die prijs zou ik het zeker opnieuw kopen. Het is wel Limited Edition dus als je het ook eens wilt uitproberen, zal je snel moeten zijn.

Hebben jullie al eens een masker van Balea geprobeerd? En wat vinden jullie van sheet masks? Ik ben benieuwd naar jullie reacties! 

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: