woensdag 17 juli 2019

Julie | Sample Mania #14 (Sisley, Sensai, Bath & Body Works...)

http://www.verodoesthis.be/2019/07/julie-sample-mania-14-sisley-sensai.html

Het is nog eens tijd voor een Sample Mania artikel en dat wil zeggen dat ik weer een aantal mini reviews voor jullie heb. Om de twee maanden probeer ik minstens vijf samples uit en vertel hierbij wat ik er van vind. Ik hou van stalen van producten maar vroeger liet ik ze wel eens links liggen. Dankzij deze artikels probeer ik ze ook effectief uit en koop ik er soms zelfs dingen door aan. Voor het artikel van vandaag koos ik een parfum, reinigings- en verzorgingsproducten en ook een bodycrème. Benieuwd naar mijn mening over deze producten? Lees dan zeker verder!Als eerste begin ik naar goede gewoonte met een parfum. Ik hou van parfum en heb dan ook ontzettend veel geurtjes in huis. Meestal val ik voor mooie flesjes maar de geur is toch het belangrijkste. Ik testte deze keer Dolce & Gabbana The Only One 2 uit en vond dit meteen een lekker en zoet parfum. Je ruikt de fruitige en kruidige noten en hij blijft best goed hangen. Ik zou deze op zich zeker kunnen kopen maar ik heb al zoveel geurtjes op mijn wishlist staan dat deze er niet eens nog bij kan. Hieronder geef ik nog even de officiële beschrijving van de geur zodat jullie kunnen beslissen of hij voor jezelf de moeite waard is:

“The Only One 2: het tweede hoofdstuk van het The Only One verhaal. De betoverende signatuur van koffie en viooltjes wordt opnieuw geïnterpreteerd om de geur van een poederachtige rode roos op te roepen, als symbool van liefde en verleiding. Topnoten van rode bessen worden vermengd met een hart van rozenessence, waardoor de geur een warme en sensuele uitstraling krijgt. Zachte, zoete tonen van tonkaboon in de basis versterken de verslavende kwaliteit.

Geurtype: Florientaals; Fruitig. Samenstelling: Bramenakkoord; Freesia-akkoord; Perenakkoord Viooltjesakkoord; Koffie; Roos Tonkaboon; Patchouli; Amberhoutakkoord.”Om eerlijk te zijn, had ik nog nooit eerder van het merk Sensai gehoord. Volgens mij kreeg ik deze sample bij een bestelling van een Duitse webshop. Het is een Double Cleansing sample waarin zowel een Cleansing Oil als een Creamy Soap zit. Laat me eerst en vooral zeggen dat ik dubbel reinigen heel erg belangrijk vind! Eerst haal je make-up en andere vuiligheden van je gezicht af, daarna kan je pas in de diepte reinigen. Deze producten klinken daarvoor ideaal. 

De Cleansing Oil was heel vloeibaar en daardoor makkelijk te verdelen over de huid. Eventjes rond masseren en alle make-up kwam vlot los van mijn huid. Hij ruikt lekker en voelt fijn aan op mijn huid. Ik haal dit er af met een doekje maar je kan ook gewoon water, een tissue of wattenschijfjes gebruiken. Dit product vond ik zeker aan te raden.

De Creamy Soap vond ik echt niet lekker van geur en helaas bleef de geur ook echt hangen op mijn huid nadat ik het product afgespoeld had. Geur is toch ook wel belangrijk voor mij en daarom zou ik deze niet meteen aankopen. De werking was prima als reiniger voor je huid maar de geur stoorde me te hard. Van My Clarins heb ik een aantal staaltjes liggen om te testen maar ik besloot te beginnen met deze Re-Charge, een relaxing sleep mask. Je kan hem ook als dagelijkse nachtcrème gebruiken of er voor kiezen om hem één tot drie keer per week als een slaapmasker te gebruiken. Ik heb er voor gekozen om hem als maskertje te gebruiken. Hij voelt fijn aan op de huid en totaal niet plakkerig. Ik heb het Bouncy Sleeping Mask van The Body Shop en dat plakt wel op mijn huid maar daardoor heb ik ook het gevoel alsof het een echt maskertje is dat niet helemaal intrekt. Deze van Clarins plakt dus niet maar voelt wel fijn aan op de huid. ’s Morgens ziet mijn huid er goed uit en voelt ook fijn aan. Deze zou ik langer moeten kunnen proberen om effectieve resultaten te kunnen zien maar ik vond het zeker niet slecht als eerste ervaring. Zeker geen verkeerd product waar ik zeker in geïnteresseerd ben om het langer te gebruiken.Sisley is een high end merk met veel verschillende skincare producten. Vorige keer heb ik de Velvet Nourishing Cream geprobeerd en werd ik op slag verliefd op deze (veel te) dure crème. Dit keer test ik een nog duurder serum. Voor een flacon van 30ML betaal je maar liefst €197.50, wat maakt dat dit 2ML staaltje al zo’n €13 waard is! Dit serum biedt een intense hydratatie en houdt de huid soepel. Het serum voelt fijn aan maar heeft een vrij sterke lavendelgeur die ik niet zo heel fijn vind. Ik zou dit serum niet meteen kopen omdat het echt belachelijk duur is en daar vind ik de geur ook te storend voor. Bovendien is het een echt anti-aging product en daar heeft mijn huid op dit moment nog geen behoefte aan.Onlangs deed ik een grote bestelling bij de website Cozy Favorites met allerlei Bath & Body Works producten. De shoplog hiervan komt er binnenkort ook nog aan maar voor nu heb ik alvast de sample geprobeerd die bij mijn bestelling zat. Het is een staal van de Bath & Body Works Pink Magnolia Bodycrème. Ik vind deze geur lekker maar net iets te bloemig voor mij. In een geurkaars zou ik dit lekkerder vinden dan in een lichaamsproduct. Hij smeert wel erg goed uit en trekt vlot in de huid. Mijn huid voelt fijn en gehydrateerd aan en die ervaring heb ik al wel vaker gehad met bodycrèmes van dit merk. Ik zou hem dus kunnen aanraden, als je fan bent van deze geur! Anders kies je gewoon beter voor een van de vele andere geuren die ze te bieden hebben.

Dat waren dan weer alle samples die ik de afgelopen periode geprobeerd heb. Welke is jullie favoriet en zouden jullie ook eens graag testen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten