woensdag 31 juli 2019

Julie | Opgemaakt #65 – Juni (1000ste artikel! :-D)

Het artikel van vandaag is een beetje speciaal voor mij. Het is namelijk mijn 1000ste artikel voor Verodoesthis! Toevallig krijgen jullie hiervoor mijn langste artikel, namelijk een opgemaakt. Ik kan zelf amper geloven dat ik al 1000 artikels geschreven heb maar aangezien ik mijn nummering zelf doe, moet ik het wel geloven. Het is weer een heel uitgebreide opgemaakt waarin ik allerlei producten bespreek en er bij vertel of ik ze opnieuw zou aankopen. Beginnen doe ik zoals altijd met de kaarsen.


In juni hebben we thuis de Green Cardamom Geurkaars van Rituals opgemaakt. Deze geur vind ik super lekker, zeker in geurstokjes en in interieurspray. Als kaars ruik je deze zachte geur bij ons niet erg sterk maar ik zou zeker geen nee zeggen tegen een volgende kaars hiervan.

Van Candra hebben we nog een pakje Red Berries geurtheelichten opgemaakt. Deze komen volgens mij van Action en gebruiken we als extra sfeer kaarsje. Ik vind deze altijd fijn maar echt veel geur geven ze eigenlijk niet af. Hiervan hebben we wel altijd verschillende pakjes in huis, in de verschillende geuren. Benieuwd wat ik nog meer heb opgemaakt? Lees dan zeker verder!

De volgende categorie zit er ook weer iedere maand tussen: mijn basics. Ik heb van Albert Heijn zowel de gewone als de maxi wattenschijfjes opgemaakt. Deze koop ik daar regelmatig opnieuw dus dat zou ik ook nu weer zeker doen. De wattenstaafjes en gezichtsreinigingsdoekjes die ik heb opgemaakt zijn ook van Albert Heijn en ook die zou ik zeker opnieuw kopen. Valt het op waar ik mijn wekelijkse boodschappen doe? :’)


Ik heb ook nog een pakje Cup Cake Wet Wipes opgemaakt en die heb ik gekocht bij Di. In mijn handtas heb ik altijd een pakje van dergelijke doekjes bij en ik kocht deze vroeger bij Di maar sinds kort heb ik die van H&M ontdekt en die ruiken nog veel intenser. Dus het zou wel kunnen dat ik deze nog eens opnieuw koop maar ik denk het niet meteen.

De volgende collage heeft niet echt een thema. Van Rituals hebben we thuis de The Ritual of Ayurveda Wardrobe Sachets opgemaakt. Deze zakjes kan je in de kast hangen maar wij hebben ze ook gebruik om in ons koffer te steken om te reizen zodat al je spullen lekker blijven ruiken. Ze zijn nog niet echt ‘op’ maar ze zitten gewoon nog in ons koffer voor volgende keer.


Van RevitaLash heb ik een Wimperkruller opgemaakt. Natuurlijk is dit niet een product dat je echt kan opmaken maar hij was zeker wel aan vervanging toe. Het is wel een van de beste wimperkrullers die ik ooit gebruikt heb. Ik had deze gekregen van een collega en heb ondertussen al een andere wimperkruller in gebruik.

Van Hema heb ik een potjje Dip&Clean Nail Polish Remover opgemaakt. Ik laat mijn nagels doen door Kim maar ik lak ze nog wel af en toe voor mijn Friday Nails artikels. Het makkelijkste verwijderen doe je nog steeds met potjes zoals deze. Op dit moment heb ik een ander merk in gebruik maar die van Hema is zeker niet slecht.

Van DM hebben we een flesje S-quito Free Insectenspray opgemaakt. Dit flesje heeft ons beschermd tegen muggen en andere bijtgrage insecten. We hebben een nieuw flesje gekocht maar van een ander merk. Op zich ben ik hier best tevreden over en hij kost niet veel!

In het huishouden maken we natuurlijk ook af en toe iets op. Zo zijn er in de maand juni twee wasproducten opgemaakt. De Lenor Wasverzachter in de geur Gouden Orchidee en de Lenor Unstoppables Wasparels in de geur Amethist & Bloemen Boeket. Ik vond beide producten erg fijn en zou ze zeker aanraden. Qua geuren wissel ik wel graag af in deze producten dus daarvan neem ik regelmatig een andere.


Onder de douche zijn er in juni wel een aantal producten opgemaakt. Meestal koop ik setjes zodat ik van een bepaalde geur de douchegel/schuim, scrub en bodycrème heb. Wanneer ik enkel nog wat douchegel over hou, gebruikt Nick ooit deze laatste restjes op zodat ik weer verder kan met andere producten. Op deze manier zijn zowel The Ritual of Banyu Shower Foam van Rituals en de Frosted Plum Shower Gel van The Body Shop leeg geraakt. Ik vond deze allebei erg fijn en super lekker van geur maar je kan ze niet meer kopen omdat het Limited Edition producten zijn.


Van The Ritual of Karma hebben we ook een Shower Scrub opgemaakt. Ik neem deze altijd mee op vakantie zodat we hem samen kunnen gebruiken. Deze zit niet meer in het gamma, al kan je van deze lijn nu wel een pot scrub kopen. Ik vind de geur echt heerlijk dus als mijn voorraad tubes op is, koop ik zeker een potje.

Uit The Ritual of Ayurveda collectie heb ik ook een Shower Oil opgemaakt. Een doucheolie is nog wat zachter voor de huid dan een schuim of gel en daarom gebruik ik deze ook wel eens af en toe. Waar ik de doucheolie ook ideaal voor vind, is het wassen van mijn BeautyBlender. De olie zorgt voor een super proper resultaat! Ik heb hiervan al een nieuw flesje gekocht.

Voor mijn handen heb ik ook wel enkele producten opgemaakt. Samen hebben Nick en ik twee handzepen van Rituals opgemaakt. Zo hebben we de geuren The Ritual of Ayurveda en The Ritual of Happy Buddha opgemaakt. De rode variant vind ik zelf lekkerder maar Nick vind de oranje ook wel eens lekker als afwisseling. Ik vind de handzepen goed van kwaliteit dus deze kopen we nog wel eens opnieuw. Op dit moment heb ik zelfs een andere geur ik gebruik.


Van Lush heb ik nog een blokje solide zeep opgemaakt. Ik nam deze over van een vriendin tijdens onze ruildag en ik ben niet 100% zeker welke geur dit is. Het zou de Hidden Mountain Soap kunnen zijn maar ik ben dus niet zeker dat het deze geur is. Ik vond hem niet verkeerd en heb hem met plezier opgemaakt. Op dit moment heb ik een andere geur in gebruik.

Van Bath & Body Works heb ik een Handgel opgemaakt in de Forever Pink variant. Ik ben dol op deze kleine Pocket Bac’s en zou ze liefst in alle geuren die ze hebben uitproberen! Deze was heel erg zoet en heb ik op mijn werk gebruikt. Prima geur maar ik koop toch altijd weer andere geurtjes van het merk.

De categorie gezichtsverzoring is deze keer behoorlijk uitgebreid dus ik heb hem in twee moeten splitsen. Ik heb van Rituals een Mini Eye Make-Up Remover opgemaakt omdat ik deze mee op vakantie genomen heb en thuis verder gebruikt heb. Ik vind deze erg fijn en heb ook altijd een groot exemplaar in huis.


Van Nivea heb ik een MicellAIR Water opgemaakt en deze vond ik best goed zijn werk doen. Ik merk nooit super grote verschillen in de verschillende merken die micellair water maken dus deze was gewoon zonder meer prima.

Wat Toner betreft heb ik zowel de Yves Rocher Toner Lotion opgemaakt als de RainPharma Elementary Toning Mist. Die van Yves Rocher had een gel-achtige textuur en die vond ik niet zo heel erg fijn. Ik heb hier nog wel een tweede flesje van liggen omdat ik hem in een actie gekocht had en die zal ik nog wel opgebruiken. Die van RainPharma nam ik over met onze ruildag van iemand en die heb ik mee op vakantie genomen. Ik vond hem niet handig om rechtstreeks op mijn gezicht te sprayen, wel om op een wattenschijfje te gebruiken.

Van The Body Shop heb ik nog een Vitamin E Face Mist opgemaakt die ik met de ruil van Veronique overgenomen heb. Ik vond deze erg fijn om ’s avonds nog als laatste stap in mijn skincare routine te gebruiken. Nu heb ik weer een andere mist in gebruik maar ik vond deze zeker niet slecht en zou hem zeker kunnen aanraden.

Om verder te gaan met de skincare heb ik nog wat producten opgemaakt. Van Rituals heb ik een SPF 50 Face Cream en een The Ritual of Namasté Glow Serum opgemaakt. Beschermen tegen de zon is ook in eigen land belangrijk en daarom gebruik ik deze gezichtscrème als dagcrème in de zomermaanden. Het serum is een reisformaat en heb ik zowel op vakantie als thuis gebruikt. Ik vind dit twee aanraders!


Van Origins heb ik een Mini Three Part Harmony Crème opgemaakt. Ik vind deze crème heerlijk voor mijn gezicht maar hij is zeker niet goedkoop. Ik heb dit potje dan ook enkele malen mee op vakantie genomen als nachtcrème en ben er heel zuinig mee geweest. Ik heb deze ook in het groot en zou hem zeker aanraden en opnieuw kopen.

Van het merk Kueshi heb ik een heerlijke Purifying Reinigingsgel opgemaakt. Deze had zo’n lekkere geur! Ik vond deze echt ontzettend fijn om mijn gezicht mee te wassen nadat ik mijn make-up verwijderd had. Ik heb nog enkele gezichtsreinigers staan maar nadien wil ik deze zeker opnieuw.

Bij Douglas kocht ik ooit een setje met enkele reisverpakkingen uit hun Aqua Focus lijn. Ik heb hiervan recent de Face Gel Cream en de Eye Contour Gel Cream opgemaakt. Ik vond deze niet slecht maar ze deden vrij weinig voor mij huid. Leuk om eens uit te proberen of om mee op vakantie te nemen maar ik ga deze niet full size aanschaffen.

Op deze foto staan weer enkele willekeurige dingen bij elkaar. Van Rituals heb ik uit de The Ritual of Banyu collectie de Bodycrème opgemaakt. Ik vond deze heel lekker maar het is een Limited Edition die je nu niet meer kan kopen. Ik heb wel nog één pot op reserve maar ik wacht nog even met die open te maken.


Lady Speed Stick is mijn favoriete Deodorant merk en ik heb dan ook weer eens een stick in de Orchard Blossom geur opgemaakt. Deze geur is ook echt favoriet en ik heb hier echt al super veel verpakkingen van opgemaakt. Hij is niet makkelijk te verkrijgen maar ik zorg er wel altijd voor dat ik een kleine voorraad in huis heb.

Van Balea heb ik een Sheet Mask opgemaakt uit de Limited Edition Love Melon collectie. Hiervan mogen jullie nog een volledige review verwachten volgende zondag. Wat ik al wel kan zeggen is dat ik de verpakking super vrolijk vind en dat ik het voor zo’n lage prijs echt niet kon laten liggen.

Bij Rituals hebben ze in geselecteerde winkels ook een Hair Temple staan. Hier kan je zelf je eigen shampoo en conditioner samenstellen naar wens. Je kiest je favoriete geur en voegt twee elixirs naar keuze toe. Ik heb dit in Antwerpen laten doen en ondertussen heb ik de shampoo hiervan opgemaakt. Deze was echt erg fijn en ik wil zeker nog wel eens een nieuwe fles hiervan samenstellen.


De laatste categorie voor vandaag zijn allemaal lichaamsgeurtjes. Van Rituals heb ik een mini The Ritual of Dao Bed & Body Mist en een Mini Deodorant opgemaakt. De eerste neem ik altijd mee op vakantie en vul ik nadien met mijn grote flacon en de tweede neem ik mee als ik een klein handtasje bij heb om bijvoorbeeld een avondje op stap te gaan. Deze zijn beiden niet (meer) te koop in dit formaat.

Ik heb ook een grote verpakking van The Ritual of Dao Deodorant van Rituals opgemaakt en deze kan je nog wel gewoon kopen. Ik vind deze zachte, poederige geur echt lekker in deodorant dus ik zou hem zeker opnieuw kopen. Eigenlijk vind ik alle deodorant geurtjes van Rituals wel lekker!

Uit The Ritual of Karma collectie heb ik nog een Bed & Body Mist opgemaakt in een grote verpakking. Deze vind ik echt zo lekker om op mijn lichaam en op kleding te gebruiken. Hij ruikt zacht zoet maar ook erg fris. Hiervan heb ik eigenlijk altijd een flesje in huis.

Het laatste wat ik opgemaakt heb is misschien wel één van de meest zeldzame producten uit het artikel, namelijk een parfum. Ik heb deze 90ML fles van Yves Saint Laurent opgemaakt in de Manifesto Parfum variant. Ik ontdekte deze anderhalf jaar geleden en ben er echt verliefd op geworden. Ik kan dus wel zeggen dat ik alvast een nieuw flesje hiervan in gebruik heb! Deze moet je zeker eens ruiken in de winkel.

Dat waren dan weer alle producten die ik in de maand juni opgemaakt heb! Het zijn maar liefst 41 verschillende producten… Uiteraard zaten er ook enkele reisverpakkingen tussen die ik mee naar Ibiza genomen heb en nadien thuis verder heb opgemaakt. Wat vinden jullie het leukste product uit dit artikel? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x


2 opmerkingen: