zondag 14 juli 2019

Julie | Huda Beauty – Emerald Obsessions Palette

http://www.verodoesthis.be/2019/07/julie-huda-beauty-emerald-obsessions.html

In Ibiza kocht ik het Huda Beauty Emerald Obsessions Palette. Ik was al langer op zoek naar een palette met de perfecte groentinten er in en ik wou er zeker zo’n donkere smaragd kleur in hebben. Ik deed online wat zoekwerk en kwam al snel uit bij dit Huda Beauty Palette uit de Precious Stones collectie. Ik moet toegeven dat ik ondertussen ook benieuwd geworden ben naar de andere paletten uit deze collectie want Ruby, Amethyst, Topaz en Sapphire zien er ook prachtig uit! Benieuwd naar de kleuren van deze Emerald variant en de look die ik er mee gemaakt heb? Lees dan zeker verder!Het is een vrij klein palette met maar negen kleurtjes er in maar dat maakt dat dit palette enorm travel friendly is. Bovendien heeft het palette ook een handige spiegel en daar ben ik altijd blij mee. Ik ben me er van bewust dat je niet heel veel verschillende looks kan maken met dit palette, al kan je natuurlijk wel de kleuren telkens anders combineren en kiezen voor een felle of een rustige look. Voor dit palette heb ik trouwens €29.95 betaald en dat vind ik nog wel een redelijke prijs. Natuurlijk zou ik het graag nog goedkoper willen maar voor negen kleuren van goeie kwaliteit vind ik dit best schappelijk. Laten we eens kijken naar de swatches.Omdat het maar negen kleurtjes zijn, passen ze natuurlijk allemaal tegelijk op mijn arm. Het enige wat ik jammer vind aan dit palette is dat de kleuren geen afzonderlijke naam hebben. Dat vind ik toch altijd een fijne meerwaarde aan een palette en het maakt het beschrijven van een look wel net even wat makkelijker. Ik denk dat ik ze maar gewoon van 1 tot en met 9 ga nummeren. 

Ik heb zowel foto’s binnen als buiten gemaakt om te laten zien hoe mooi de glanzende kleuren het doen in fel licht. De foto doet de kleuren nog niet eens alle eer aan want ik vind ze in het echt nog mooier. De pigmentatie is echt super en het is een perfecte mix van matte en glanzende kleuren waarbij je kan kiezen tussen groene, bruine en geel/gouden tinten. Hiermee kan je best nog veel kanten uit! Het zijn vooral kleur 4 en 5 die mijn aandacht enorm trekken.Ik moet toegeven dat ik best trots geworden ben op deze look. Op de close-up ziet hij er helemaal uit zoals ik het wilde! Ik ben begonnen met kleur 2 en 6 als transitiekleur te gebruiken en nummer 2 bracht ik aan tot op mijn wenkbrauwbot. Daarna heb ik op mijn wenkbrauwbot een beetje highlighter gebruikt die ik ook op mijn gezicht draag. Kleur 1 kwam terecht op mijn binnenste ooghoek. Om mijn halo eye te beginnen koos ik voor kleur 5 en daarna 4 op de binnen- en buitenkant van mijn bewegend ooglid. Nummer 9 kwam precies in het midden terecht voor het halo eye effect. Op mijn onderste wimperrand heb ik deze combinatie opnieuw gebruikt en bracht ik dus 5 en 4 aan met in het midden nog een beetje van 9.

Om de look af te werken koos ik voor een groene eyeliner die de perfecte kleur had om deze look af te maken. Voor mijn lippen koos ik (opnieuw, ik weet het!) voor de Nabla Romanticized Liquid Lipstick. Ik vind dit echt een toffe look en wil graag nog vaker aan de slag met dit groene palette.

Wat vinden jullie van dit palette? Dragen jullie wel eens groene tinten oogschaduw? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten