vrijdag 26 juli 2019

Julie | Friday Nails #236 – Peachy Orange

http://www.verodoesthis.be/2019/07/julie-friday-nails-236-peachy-orange.html

Na twee weken stilte heb ik toch opnieuw een Friday Nails voor jullie. Ik moet zeggen dat ik een paar drukke weken op het werk achter de rug heb en dat ik met deze tropische hitte ook niet altijd aan bloggen toe kom. Mijn excuses dus voor het ontbreken van twee artikels maar hier is weer een nieuwe. Ik moet wel eerlijk bekennen dat Friday Nails er makkelijk overschieten omdat ik die het makkelijkste kan opschuiven naar een weekje later. Verder probeer ik consequent te zijn en op woensdag en zondag altijd een artikel klaar te hebben. Vandaag bespreek ik een peachy orange kleurtje van Mylène. Benieuwd naar deze kleur? Lees dan zeker verder!Ik besprak al eens eerder de #Lovely nagellak van Mylène die ik toen mocht lenen van Sarah. Ook deze heb ik van haar geleend, al heeft deze geen echte naam. Het flesje ziet er hetzelfde uit en ik vind het een beetje jammer dat er niet meer informatie op te vinden is dan enkel en alleen de merknaam. Ik was wel verrast het andere kleurtje dus ik was zeker benieuwd geworden om ook met dit kleurtje aan de slag te gaan.Het kwastje heeft vrij lange haren die goed dicht bij elkaar staan. Bovenaan is het vrij recht afgesneden en je kan zien dat er nergens haartjes uitsteken. Wat ik wel gemerkt heb tijdens het lakken, is dat het kwastje de nagellak een beetje verschuift. Je moet dus echt na één laagje goed wachten voor je met een tweede laagje verder kan. Dat vind ik toch een opvallend nadeel omdat dit bij het vorige geen probleem was. Het kleurtje spreekt me op het eerste zicht wel aan omdat het een vrolijk tintje is om nu in de zomer te dragen, zowel op je vingers als op je tenen.Een eerste laagje geeft geen al te mooi resultaat. Je ziet dat de kleur niet honderd procent dekkend is en dat hij een beetje naar de zijkant trekt. Zoals ik net al aangaf, komt dit doordat het kwastje de nagellak een beetje verschuift. Om eerlijk te zijn, ben ik niet zo overtuigd bij het zien van dit eerste laagje. De kleur is op zich wel leuk maar doordat de dekking zo slecht is, ben je wel verplicht om een tweede laagje aan te brengen voor een mooi resultaat.Een tweede laag geeft een véél beter resultaat! Nu is de kleur wel helemaal dekkend en super intens van kleur. De kleur is nu echt helemaal oranje geworden in plaats van peachy, zoals bij het eerste laagje nog wel het geval was. Je ziet zelfs dat de kleur nu donkerder is dan in het flesje. Dit felle kleurtje spreekt mij zeker aan om deze periode te dragen, al is oranje een kleur die ik niet vaak zal kiezen. Over de houdbaarheid kan ik helaas niks vertellen omdat ik hem niet echt heb kunnen dragen. Ik ben zeker niet ontevreden over het uiteindelijke resultaat dus ik ben blij dat ik nog positief kan afsluiten!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Hebben jullie al eens een nagellak van Mylène geprobeerd? Ik ben benieuwd naar jullie reacties! 

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: