vrijdag 5 juli 2019

Julie | Friday Nails #235 – S’ill Vous Play

http://www.verodoesthis.be/2019/07/julie-friday-nails-235-sill-vous-play.html

In de Friday Nails van deze week is het nog eens tijd voor een kleurtje van Essie. Niet zomaar een gewone lak maar eentje met behoorlijk wat glitter in. Dit speelse kleurtje kreeg dan ook de toepasselijke naam S’ill Vous Play. Ik vind dit persoonlijk een leuke woordspeling en hou er wel van als merken op die manier namen bedenken voor hun producten. Ik mocht dit lakje lenen van vriendin Sarah dus ik heb het niet zelf in mijn collectie zitten. Zijn jullie benieuwd of dit kleurtje iets voor jou zou kunnen zijn? Lees dan zeker verder!Het flesje van Essie ziet er uit zoals we ze allemaal kennen: vierkant met een witte dop waarop de naam gedrukt staat. Ik vind deze wel leuk en het zijn zo’n typische flesjes dat je ze haast zou willen gaan verzamelen. Het kleurtje is interessant om te zien. Ik weet niet of ik dit nu roze of paars zou noemen. Wat ik wel weet is dat er een soort wit/zilverkleurige glitters in zitten. Het is echt super lang geleden dat ik nog eens een glitterkleur gedragen heb omdat ik voor mijn werk enkel mag kiezen voor bepaalde kleuren. Daarom vind ik het extra leuk om deze nu eens te testen.Het is even zoeken voor je het kwastje goed zit liggen op de foto. De ondergrond die ik gebruikt heb is een tekening die mijn grootmoeder ingekleurd heeft. Ik vind dat ze dit altijd super mooi doet en daarom vind ik het ook zo leuk om ze als ondergrond te gebruiken voor deze artikels! Het kwastje zelf ziet er goed uit. Het zijn vrij lange haartjes maar ze staan wel stevig naast elkaar. Doordat ze iets breder zijn, is het wel een uitdaging om netjes te lakken, zeker als je deze voor je teennagels zou willen gebruiken.De kleur van deze nagellak op je nagels is eigenlijk meer zilver dan roze of paars. De glitters zijn talrijk aanwezig al ziet het resultaat er eerder metallic uit op foto. In één laag is deze kleur eigenlijk al vrij dekkend dus als het echt snel moet gaan, kan je hier zo wel de deur mee uit. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik van dit kleurtje moet vinden, als ik eerlijk ben. Het ziet er wel apart uit maar ik denk dat ik er vrij snel op uitgekeken zou zijn.Een tweede laag zorgt wel voor een egaler resultaat. Ik vind dit er sowieso mooier uitzien dan één laagje en nu zie je wel dat de kleur zowel roze, lila als zilver is. Doordat de nagellak zoveel glitter bevat, is hij ook wel een beetje lastig te verwijderen. Als je dit in zo’n herbruikbaar potje doet, hou er dan rekening mee dat de glitters aan je sponsje kunnen blijven hangen. Ik vind het wel eens leuk om te zien hoe dit kleurtje het doet op mijn nagels maar ik denk niet dat ik deze ooit een langere tijd zou dragen. Het kwastje op zich vond ik wel fijn om mee te lakken en zoals je kan zien heb ik ook niet veel geknoeid aan de randjes.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Houden jullie van zoveel glitter of kiezen jullie voor een egale kleur zonder effecten? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten