zondag 7 juli 2019

Julie | Bath & Body Works – Skin Goals Illuminating Sheet Mask

http://www.verodoesthis.be/2019/07/julie-bath-body-works-skin-goals.html

Als er één merk is waarvan ik hoop dat het ooit naar België komt, is het Bath & Body Works wel. Oké, wat make-up betreft zijn er nog wel meer merken (Hallo Too Faced en Huda Beauty!!!) maar wat home- en bodyproducten betreft kies ik sowieso voor Bath & Body Works. Ik heb al enkele keren hun producten kunnen gebruiken dankzij een vriend die in Amerika woont en af en toe wat voor me meebrengt. Zo kreeg ik vorige keer bijvoorbeeld dit Skin Goals Illuminating Sheet Mask van hem. Aangezien dit mijn eerste masker zou worden van het merk, was ik natuurlijk erg benieuwd. Hopelijk zijn jullie dat ook!Om te beginnen vind ik dat de verpakking er simpel maar leuk uitziet. Willen we niet allemaal een maskertje dat ons ‘skin goals’ kan bieden? Het is een sheet masker en dat vind ik altijd wel fijn om uit te proberen. Ergens is het jammer dat je het slechts éénmalig kan gebruiken maar zo kan het ook al niet uitdrogen als je het te lang laat liggen. De belofte van dit masker is om te zorgen voor een stralende huid, zodat je geen filter voor je foto’s meer nodig hebt. Dat zal wellicht flink overdreven zijn maar een masker voor een mooie uitstraling wil ik natuurlijk sowieso wel proberen. De instructies zijn super makkelijk: breng het masker aan en laat het 10 minuten zijn werk doen. Nadien verwijder je het en kan je het overgebleven serum in de huid masseren. Let vooral niet op mijn ontzettend rode ogen. Het is het toppunt van het allergieseizoen en ik heb zo’n zware allergieën dat mijn ogen echt een ramp zijn in de zomer. Het masker zelf vind ik erg handig met inkepingen op de juiste plaatsen om het masker goed te doen passen op je gezicht. Het masker past precies goed op mijn gezicht en heeft niet echt een opmerkelijke geur. Ik heb het gevoel dat dit masker stevig zit op mijn huid en dat ik niet tien minuten stil moet blijven zitten. Bovendien voelt het masker fris aan, iets wat ik nu wel kan appreciëren. 

Het masker droogt een beetje op en daardoor voelt het ook lichtjes strak aan, maar dan op een goeie manier. Verwijderen is uiteraard heel makkelijk en er is nog een beetje serum over om in te masseren op mijn huid. Na het gebruik voelt mijn huid fijn en comfortabel aan en ziet ze er goed uit. Ik vond dit een fijne eerste ervaring met de Bath & Body Works maskers en wil er zeker nog meer gaan uitproberen. Het doet misschien geen wonderen maar het geeft mijn huid wel een goed gevoel.

Hebben jullie al eens een gezichtsmasker van Bath & Body Works geprobeerd? Klinkt dit masker als iets wat jullie ook zouden willen gebruiken? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten