zondag 16 juni 2019

Julie | Revolution x Rachel Leary – Ultimate Goddess Palette

http://www.verodoesthis.be/2019/06/julie-revolution-x-rachel-leary.html

Revolution Makeup is zonder twijfel mijn favoriete budgetmerk. Ik heb ondertussen al zoveel producten van het merk en ook van zustermerk I Heart Revolution dat ik niet anders meer kan zeggen als dat ik fan ben. Ze brengen zoveel nieuwe producten uit dat ik simpelweg niet meer kan volgen en ook de samenwerkingen met Youtubers, bloggers en influencers swingen de pan uit. Terwijl ik dit artikel typ over het Ultimate Goddess Palette in samenwerking met Rachel Leary hebben ze alweer drie nieuwe paletten uit samen met Roxi van Roxxaurus. Ik kocht trouwens zowel dit palette als het Goddess-On-The-Go Palette van Rachel maar ik vroeg op Instagram van welk palette jullie het liefst eerst een review wouden zien en daarbij had dit palette duidelijk gewonnen. Ben je benieuwd naar mijn mening, swatches en full face look? Lees dan zeker verder!Het palette is gigantisch groot en dat heeft verschillende voordelen. Zo heb je niet alleen een grote spiegel bij de hand maar bevat dit palette niet enkel oogschaduw maar ook blush, bronzer en highlighter! Ik kocht dit palette vlak voor mijn vakantie naar Ibiza en heb dit palette dan ook meteen meegenomen. 

Het palette kost €17.95 en daarvoor krijg je maar liefst 3 bronzers, 3 blushes, 3 highlighters, 8 matte oogschaduw kleuren en 8 glanzende oogschaduw kleuren. Ik vind dit echt geen geld voor een palette zo handig als dit! Ik vind de verpakking bovendien ook erg leuk met die mintgroene kleur en vind het fijn dat de gezichtspoeders in een grotere pan zitten dan de oogschaduw tinten. Laten we beginnen met de swatches van de gezichtspoeders. Beginnen doe ik met de bronzers. Bronde is een matte bronzer die voor mij net iets te donker is maar ik kan er mee wegkomen om mee te contouren. Van Bronze Glow had ik in het begin een beetje schrik maar dit is dé perfecte glanzende bronzer om bijvoorbeeld op mijn voorhoofd te gebruiken. Ik ben hier echt een beetje verliefd op geworden sinds ik dit palette heb. Indulge is de donkerste tint van de drie en die is dan ook te donker voor mijn lichte huid.

Vervolgens zitten er drie blushes in het palette. Perfect Peach is een super lichte, glanzende blush die ik zelf ook wel als highlighter zou dragen. Rosé is een oranje blush die een mooi peachy effect heeft als je hem met een lichte hand aanbrengt. Caroline is eigenlijk de ideale mix van de andere twee: glanzend en toch gepigmenteerd.
De highlighters uit dit palette zijn super intens. Zo is er de witte tint Glazed die erg koel is van kleur. Ultimate Goddess is dan weer bijna geel in plaats van goud en dat vind ik persoonlijk net te intens. Aphrodite is de meest toegankelijke highlighter met zijn rosé glansje.De eerste twee rijen oogschaduw zijn allemaal matte tinten en ik vind die onderverdeling eigenlijk wel slim bedacht. Zo is het meteen duidelijk waar je favoriete matte en glanzende kleurtjes zich bevinden. De eerste kleur kreeg de naam Pina Colada en dat is een matte witte kleur. Passionfruit Martini heeft een zacht oranje kleurtje en is uiteraard ook matte. Ernaast zit de kleur Oh Honey… en deze is intens geel van kleur. De kleur 666 is een rode kleur die in het echt nog veel meer pigment bevat dan dat deze foto doet vermoeden. Tan-Tastic is een donkere oranje tint die je doet denken aan een fake tan. De kleur Baby Girl is licht roze en dat vind ik wel een toffe kleur om mee te spelen. Fine Whine is een diepe paarstint die ik zelf erg mooi vind. De kleur 70% is vernoemd naar 70% pure chocolade maar ik vind deze een beetje teleurstellend qua pigment.De volgende kleuren zijn allemaal glanzende tinten en deze zitten in de twee laatste rijen van het palette. De kleur Glossy is een zachtroze highlighter die ik mooi vind om op de binnenste ooghoek aan te brengen. Daarnaast zit de gouden kleur Drippin’. Dit is een soort kleur die bijna in ieder palette zit maar ook wel onmisbaar is. De kleur Twerk is een felle oranje tint die zacht glanzend is. October is een klassieke bruintint, ideaal om een neutrale look mee te maken. De kleur Pradise trekt meteen de aandacht en is wat mij betreft ook de ster van het palette. Ik vind deze kleur zo tof om mee te werken! De kleur Ca$h is vernoemd naar de kleur van geld en ik hou echt van dit soort groentinten. Kisses is een felle roze tint die ik zelf ook erg mooi vind en Boy Bye! tenslotte, is een roodtint die het op de ogen gelukkig beter doet dan op deze swatch.Natuurlijk heb ik ook een look gemaakt met deze producten! Bovenaan zien jullie een close-up van mijn ooglook en dan onderaan een zijaanzicht om de blush, bronzer en highlighter te laten zien. Verder zie je zoals altijd de full face look met gesloten en open ogen. Als blush heb ik voor de kleur Caroline gekozen en als highlighter voor Aphrodite. Als contour kleur gebruikte ik de tint Bronde en Bronze Glow gebruikte ik dan als bronzer, ook op mijn voorhoofd.

De oogschaduw kleuren die ik gebruikt heb wil ik natuurlijk ook even benoemen. Ik bracht 666 aan als transitiekleur en Fine Whine in mijn buitenste ooghoek en crease. Op mijn wenkbrauwbot gebruikte ik de kleur Passionfruit Martini. Als highlighter in mijn binnenste ooghoek koos ik voor de kleur Glossy. Ik koos ervoor om een halo-eye te maken en bracht daarbij Paradise aan in het midden van mijn ooglid. Voor mijn onderste wimperrand gebruikte ik terug de kleur Fine Whine. 

Ik maakte de look af met een glitter eyeliner van Kiko en koos voor de Nabla Velvetline Lipliner in de kleur Romanticized in combinatie met de MAC Pink Plaid Lipstick. Ik was zelf eigenlijk heel tevreden over deze look en heb op vakantie nog meer looks gemaakt met dit palette! Ik ben zeker blij dat ik het gekocht heb en kan het dan ook erg aanraden.

Wat vinden jullie van dit palette? Zouden jullie het zelf kopen of niet? En wat vinden jullie van de look die ik er mee gemaakt heb? Ik ben zo benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten