zondag 23 juni 2019

Julie | Revolution x Rachel Leary – Goddess-On-The-Go Palette

http://www.verodoesthis.be/2019/06/julie-revolution-x-rachel-leary-goddess.html

Vorige week liet ik jullie het Ultimate Goddess Palette zien dat Revolution uitbracht in samenwerking met Rachel Leary. Dat palette was niet het enige dat Rachel mee mocht bedenken, ze brachten ook het Goddess-On-The-Go Palette uit. Op Instagram vroeg ik van welke jullie het eerst een review wouden zien dus die kregen jullie dan ook vorige week al. Vandaag bespreek ik het tweede palette omdat dit toch ook zeker wel de moeite waard is. Ben je benieuwd naar dit face & eye palette? Lees dan zeker verder!Ik vind de looks van beide paletten echt erg mooi. Zowel het turquoise palette als dit oranjekleurig palette vind ik er echt leuk uitzien. De inhoud ziet er echter ook de moeite uit! In dit palette krijg je voor slechts €11.95 maar liefst een bronzer, blush, twee highlighters en negen oogschaduwkleuren! Ik ben dol op dit soort all-in-one paletten omdat dit ideaal is om mee te nemen op vakantie en dat heb ik dan ook gedaan. Bovendien bevat het palette ook een grote spiegel en dat vind ik ook altijd erg handig!

De oogschaduw tinten zijn een mooie mix aan matte kleuren en glanzende tinten en bevatten vooral erg warme kleuren om een prachtige sunset look mee te maken. Bij de gezichtspoeders vind je een bronzer, blush en twee highlighters. De donkerste highlighter kan je ook als glanzende bronzer gebruiken als je een lichte huidskleur hebt, zoals ik.De swatches zien er echt erg goed uit! De pigmentatie is zeer goed voor een budget palette. Dat is dan ook meteen de reden waarom Revolution mijn favoriete budgetmerk is op dit moment.

Caramel Slice is een bronzer die je vooral als contourkleur kan gebruiken omdat hij mat is. Ik vind deze vrij donker voor mijn huid maar met een lichte hand en goed blenden kan ik er nog net mee wegkomen. De blush Sun Kissed is vrij intens roze van kleur dus ook hiermee moet je opletten dat je niet teveel aanbrengt. Eén keer lichtjes dippen met je kwast is al voldoende! Get It Poppin’ is een prachtige gouden highlighter. Deze champagnetint zal echt bij veel huid tinten goed passen. De kleur Golden Hour kan voor lichte huidjes gebruikt worden als glanzende bronzer en voor donkere huiden als highlighter. Het is een sterk gepigmenteerde kleur die tussen het goud en het brons ligt.De oogschaduw kleurtjes zijn al net zo sterk gepigmenteerd als de gezichtspoeders! Beginnen doet het palette met de lichte highlighter Coconut Latte, deze zou je ook perfect op je gezicht kunnen gebruiken. Peach, Please! is een intense matte oranje kleur die ik zelf op het eerste zicht niet vaak zou gebruiken. Straight Fire is een warmere oranje kleur die meer neigt naar een baksteenkleur. De kleur Pucker Up! is ook opnieuw matte maar dit keer is het een felle roodtint die ik wel echt interessant vind.

Red Velvet is een prachtige paarse kleur die meteen mijn aandacht trok in dit palette. Dit is ook opnieuw een matte kleur. Sweet Like… is de enige bruintint uit dit palette en dat vind ik goed. Er moest wel ergens een neutrale kleur inzitten maar vaak gaan merken nogal hard met hun bruintinten en dan lijken ze nogal snel allemaal op elkaar. De kleur Obsessed is een glanzende goudkleur die in de pan nog iets donkerder is dan op mijn arm. De kleur Goddess is een geelgouden kleur die ook weer een mooie glans heeft. Tenslotte hebben we Chi-Chi, een glanzende oranje kleur met een roze ondertoon.Natuurlijk heb ik ook een look gemaakt met dit palette. Onderaan links zien jullie een beetje hoe de gezichtspoeders het doen op mijn huid. Ik heb Caramel Slice als contour gebruikt, Sunkissed als blush, Get It Poppin’ als highlighter en als laatste dan Golden Hour als glanzende bronzer over mijn voorhoofd.

Op mijn ogen begon ik met de kleur Peach, Please! als transitiekleur (wat ik zelf niet verwacht had maar ik wou ze toch proberen!). Straight Fire bracht ik aan in mijn crease waarna ik ook nog wat Pucker Up! in mijn crease aangebracht heb om een mooi kleurverloop te creëren. Op mijn buitenste ooghoek gebruikte ik de kleur Red Velvet om de look iets donkerder te maken en op de rest van mijn bewegend ooglid koos ik voor de kleur Obsessed. Op mijn binnenste ooghoek en wenkbrauwbot bracht ik de kleur Coconut Latte aan. Als laatste bracht ik ook nog wat Red Velvet aan op mijn onderste wimperrand. 

Zo heb ik uiteindelijk zes van de negen tinten gebruikt en ik moet zeggen dat ik zelf wel tevreden was over deze sunset look. Ik bracht mijn zwarte eyeliner van Hema aan om de ooglook af te maken en op mijn lippen koos ik voor een Liquid Lipstick van The Balm in de kleur Brilliant.

Wat vinden jullie van dit palette? Zouden jullie ze ook allebei kopen of verkiezen jullie één van de twee paletten? Ik ben benieuwd naar jullie mening over dit palette en de look die ik er mee gemaakt heb!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten