zondag 9 juni 2019

Julie | Revolution – Beyond Flawless Palette

http://www.verodoesthis.be/2019/06/julie-revolution-beyond-flawless-palette.html

Op zondag deel ik de laatste tijd voornamelijk make-up reviews met jullie en dat vind ik eigenlijk wel fijn zo. Ik zou het geen vaste rubriek kunnen noemen omdat het niet enkel oogschaduw is maar bijvoorbeeld ook lipstick of een face palette. Het is wel zo dat ik op zondag het meeste tijd heb om te experimenteren met merken, kleuren en producten dus dan deel ik dit ook graag met jullie. Vandaag review ik het Revolution Beyond Flawless Palette. Dit is zeker geen nieuw palette maar eigenlijk wel een must have voor iedereen die een goed basis oogschaduw palette in huis wil halen. Dus of je nu net begint met make-up of gewoon nog op zoek bent naar een palette dat je iedere dag kunt gebruiken, dit zou wel eens jouw nieuwe favoriet kunnen worden! Benieuwd? Lees dan zeker verder!Ik ben eigenlijk echt grote fan van het merk Revolution op zich. Ze maken betaalbare producten die ook nog eens goed zijn van kwaliteit. Bovendien kan je het merk vrij makkelijk verkrijgen, zowel in de winkels als online. Ik weet dat enkele vriendinnen al in het bezit zijn van dit Beyond Flawless Palette maar ikzelf had het nog nooit gekocht. Niet omdat ik de kleuren niet mooi vond, ik had gewoon al vergelijkbare paletten in huis en bovendien kies ik tegenwoordig vaak voor paletten met wat meer opvallende tinten. Dit palette is echter gevuld met 32 super toegankelijke kleuren die voor iedereen van pas kunnen komen. Ik kreeg dit gratis bij een online bestelling en ging er natuurlijk meteen mee aan de slag.Ik heb alle kleuren voor jullie geswatcht en ga deze dan ook allemaal kort overlopen. Het palette begint met de kleur Flawless. Dit is een matte witte kleur die ik ideaal vind om op mijn wenkbrauwbot te gebruiken. Light Caramel is een glanzende bronskleur en Papaya is dan weer een lichte perziktint. Bare Pink is een zachte, lichtroze kleur met een mooie glans. De kleur Sand Dune vind ik echt prachtig! Dit is zo’n perfecte transitiekleur. Ik hou van deze lichte, matte bruintint. Mineral is een zachtgrijze kleur met een lichte glans en Expresso doet dan weer denken aan koffie met een beetje melk. Warm Grey is een grijze kleur die ideaal is om je look wat meer smoky te maken.De tweede rij begint met de crèmekleur Dove die op mijn lichte huid bijna onzichtbaar is. Ernaast zit Chestnut en ik heb de indruk dat deze twee de iets donkerdere variant zijn van hun bovenbuur. Zorba heeft een soort metallic glansje dat ik wel mooi vind en Pug is dan weer een mooie oudroze tint. Ik vind Brunette erg mooi, al vind ik die naam een beetje misplaatst. Deze kleur ziet er in de pan wel bruin uit maar op mijn arm toch meer taupe met een paarse ondertoon. Cookie Dough is opnieuw een glanzende bruintint, net zoals Chocolate die dan iets donkerder is. De kleur Stone Grey springt er voor mij wel uit omdat dit zo’n typische blauw/grijze kleur is waar ik wel van hou.De derde rij wordt opnieuw iets donkerder, terwijl het weer wel dezelfde soort kleuren zien die je te zien krijgt. Sandstone is een matte bruintint die opnieuw erg mooi is op je wenkbrauwbot of als tansitiekleur. De kleur Bronze is intenser dan zijn twee voorgangers die op dezelfde plek zitten in de voorgaande rijen maar zit wel in hetzelfde kleurenpalette. Autumn is een zachte oranje tint die een gouden glansje heeft. Spice vind ik erg mooi, al had deze glanzende roze tint van mij nog iets pittiger gemogen (pun intended). Sepia is een bruintint die inderdaad doet denken aan van die bruinige filters over een foto. Muddy doet zijn naam helaas ook een beetje eer aan omdat hij een beetje vlekkerig is. De kleur Nightfall is donker maar had voor mij nog intenser mogen zijn qua pigment.De laatste rij is zoals verwacht de meest intense rij uit het palette. Tawny is opnieuw een matte bruintint maar Ground Brown is toch een stuk groener van ondertoon dan ik op het eerste zicht verwacht had. Toasty is de perfecte mix van oranje en goud terwijl Immaculate een mooie oudroze kleur is met een zachte glans. De kleur Teddy is een beetje de zoveelste bruintint uit dit palette. Dan vind ik buurman Cocoa veel mooier omdat het zo’n diepe paarse tint is. Bistre is dat ook maar die werkt iets minder goed mee en toont daardoor al snel wat vlekkerig. De kleur Blackest had voor mij gerust nog wat zwarter gemogen aangezien het nu meer een donkere grijstint is.Ik heb natuurlijk ook een ooglook gemaakt met dit mooie, neutrale palette. Eerst en vooral wil ik wel nog even zeggen dat ik de textuur een beetje kruimelig vind en dat er best veel kleuren op elkaar lijken in dit palette. Toch ben ik er van overtuigd dat veel mensen dit een prachtig palette zullen vinden omdat er zoveel zachte kleuren in te vinden zijn voor een everyday look.

Ik begon mijn look met de kleur Brunette als transitiekleur en bracht Dove aan op mijn wenkbrauwbot. Ik koos de kleur Wholemeal als basis voor de kleur Bistre in mijn binnenste en buitenste ooghoek. In het midden bracht ik wat concealer aan om een halo eye te creëren en daarop bracht ik dan de kleur Toasty aan. Voor mijn binnenste ooghoek koos ik voor de kleur Bare Pink en op mijn onderste wimperrand gebruikte ik Cocoa met in het midden een beetje Toasty. Ik werkte de look af met mijn Mina oogpotlood (daarover binnenkort meer in een nieuwe Brand New Party!) en koos voor de Anastasia Beverly Hills liquid lipstick in de kleur Pure Hollywood.

Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties op dit palette en de look die ik er mee gemaakt heb! Laat dus zeker je mening achter in de comments hieronder! 

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: