woensdag 26 juni 2019

Julie | Opgemaakt #64 – Mei

De maand juni is alweer bijna voorbij en dat wil zeggen dat het tijd is voor een nieuw opgemaakt artikel! Dit keer bespreek ik de producten die ik in de maand mei heb opgemaakt. We zijn natuurlijk ook op vakantie geweest naar Ibiza dus er zitten wel een aantal reisverpakkingen en zonneproducten tussen. Beginnen doe ik zoals altijd met de kaarsen.

Van Rituals hebben we de Black Oudh geurkaars opgemaakt. Dit is best een zware geur maar in kaarsvorm valt hij erg goed mee. Ik vond hem wel fijn en zou hem nog wel eens opnieuw willen, al is het niet mijn topfavoriet omdat ik de geur niet zo sterk rook als sommige andere kaarsen.

Van Bolsius hebben we een pakje Aromatic Geurtheelichtjes in de geur Sugar & Spice opgemaakt. Deze zijn prima maar natuurlijk ruik je weinig van zo’n klein theelichtje. Meestal koop ik dit soort theelichtjes bij de Action omdat die een fijne prijs hebben maar ik sluit niet uit dat ik deze van Bolsius ook nog wel eens zou kopen.

Benieuwd wat ik verder opgemaakt heb? Lees dan zeker verder!

Als eerste laat ik jullie zien welke bodylotions ik allemaal opgemaakt heb. Als eerste maakte ik nog een oude verpakking van de The Ritual Of Karma Bodycrème op. Deze zit ondertussen in een vernieuwde, navulbare pot. Ik vind deze geur echt heerlijk en sinds deze het vaste zomergamma is, heb ik hiervan altijd wel een pot in huis! Mocht je hem niet kennen is het zeker een aanrader met deze tropische temperaturen.

Van Lush heb ik een klein potje Charity Pot opgemaakt. Deze koop ik eigenlijk altijd wel opnieuw maar enkel in een klein formaat. Hij is best intens qua hydratatie en ik gebruik deze vooral graag in de winter. Met mijn grote voorraad aan bodyproducten, koop ik hiervan liefst een klein potje omdat hij natuurlijk ook slechts beperkt houdbaar is.

Links onderaan zien jullie een kleine tube van de Mei Dao Bodycrème van Rituals. Dit is nog een zeer oude verpakking maar ik kocht ooit eens een heleboel mini’s in de solden en deze zijn nog steeds niet op. Ondertussen zit deze heerlijke bodycrème onder het The Ritual Of Dao naam in het gamma. Ik vind deze echt fijn en heb hem op vakantie opgemaakt.

Natuurlijk hebben Nick en ik op vakantie ook aftersun lotion gesmeerd en dus hebben we deze Solaire Peau Parfaite After Sun Milk van Yves Rocher opgemaakt. Ik vind dit geen handige tube omdat je al van in het begin hard moet knijpen op de verpakking. Zoals je kan zien, krijg je de flacon ook niet helemaal leeg, wat uiteraard zonde is. Ik kocht deze vroeger regelmatig maar sinds hij van geur en verpakking gewijzigd is, denk ik niet dat we hem nog opnieuw gaan kopen.

Deze vier producten heb ik samen gezet omdat ik ze een beetje als essentials beschouw. Links bovenaan zie je een lege verpakking van de AH Wattenstaafjes. Ik vind deze prima en koop deze eigenlijk altijd opnieuw. Ik kan echt niet zonder omdat ik deze echt zowel voor mijn oren gebruik als wanneer ik make-up aanbreng en knoei. Ik heb hiervan dus altijd wel een kleine voorraad in huis.

Van Essence heb ik de Hello Happiness Brush Cleansing Soap opgemaakt. Ik geef toe dat ik mijn make-up kwasten veel te weinig was maar ik heb toch deze zeep opgemaakt. Het was ooit een Limited Edition maar ik vond hem wel erg fijn. Er zat ook een klein sponsje bij en daar kon je dan met je kwast overheen gaan terwijl de zeep voor een beetje schuim zorgde. Ik vond deze erg handig en had hem graag opnieuw gekocht maar ik heb nu een ander merk in huis.

Ik breng mijn foundation altijd aan met een BeautyBlender en na een tijdje is deze natuurlijk ook aan vervanging toe. Ik heb deze altijd met veel plezier gebruikt en heb een nieuwe in gebruik en een reserve in de kast. Op de vraag of ik deze zou aanraden kan ik dus volmondig ja antwoorden.

Van Lenor heb ik de Unstoppables Wasparels in de geur Lente opgemaakt. Ik gebruik deze parels altijd, alleen in geur wissel ik graag af. Mijn favorieten blijven Tropical en Luxueus maar deze Lente mocht er ook zeker zijn!

Wat lipverzorging betreft heb ik in mei flink wat opgemaakt. Om te beginnen heb ik de Sugar Plum Fairy Lip Scrub van Lush opgemaakt. Ik scrub regelmatig mijn lippen en vind die van Lush echt de fijnste. Deze smaak is limited edition en ik moet zeggen dat ik hem het jaar voordien nog beter vond. Ik heb op dit moment enkele andere smaakjes in gebruik en wissel graag af. Heb je nog nooit een lipscrub van Lush gebruikt? Dan moet je dat zeker eens proberen!

Van The Body Shop heb ik de Born Lippy Stick in de kleur/smaak Plum opgemaakt. Helaas zitten deze niet meer in het assortiment want het is mijn favoriete lippenbalsem ooit. Niet alleen is hij heel verzorgend, hij geeft ook een zacht en subtiel kleurtje af. Ik heb nu nog één reserve lipbalm liggen, nadien is het helaas gedaan…

Samen met Nick heb ik ook nog de Balea Crazy Coco Lipbalm opgemaakt. ’s Avonds voor we gaan slapen doen we altijd allebei lippenbalsem op. Deze goedkope variant van Balea deed prima zijn werk en de smaak was ook aangenaam. Ik heb pas nog een heleboel nieuwe lipbalms van Balea gekocht, allemaal in een ander smaakje.

In de categorie make-up heb ik ook flink mijn best gedaan in mei. Ik maakte het Nabla Setting & Baking Powder op. Ik vond deze echt erg fijn maar vond dat er nog veel over bleef in de verpakking nadat er niks meer uit kwam. Ik heb het plastic doseerstuk er uit gesneden en er zat nog voor twee weken poeder in het onderste bakje! Ik heb hiervan al een reserve in huis maar gebruik op dit moment twee andere poeders.

Van Bourjois heb ik een Healthy Mix Poeder in de kleur Light Beige. Ik gebruik dit gekleurde poeder al jaren en ook hiervan heb ik altijd een back-up in huis. Voor mij is dit het beste gekleurde poeder dat ik al geprobeerd heb. Jammer alleen dat je de randjes zo moeilijk helemaal op kan gebruiken.

Van Rituals heb ik een oogpotlood in de kleur Jungle opgemaakt. Ondertussen zitten deze oogpotloodjes in een witte verpakking maar ik had nog een zwart exemplaar in huis. Ik vind de oogpotloden van Rituals oprecht erg fijn en gebruik deze bijna dagelijks in alle verschillende kleuren die ze hebben.

Wat Setting Spray betreft heb ik altijd de MAC Fix+ Sprays gebruikt maar sinds ik de All Nighter van Urban Decay heb leren kennen, wil ik geen andere meer. Deze laat je make-up er echt mooi uitzien en zorgt voor een verlengde houdbaarheid. Ik ben wel benieuwd hoe deze het gaat doen als het zo tropisch warm is als deze week…

Revolution is mijn favoriete budget make-up merk. Ik gebruik hun producten super graag en wou ook de Conceal + Define Concealer eens proberen. Kleur C6 bleek een perfecte match voor mij en ik was zeker tevreden over de werking. Het enige jammere is dat hij erg snel op was naar mijn gevoel. Ik wil hem nog wel eens terug maar ik werk eerst even op wat ik heb.

Wow, ik heb echt veel body mist opgemaakt in mei! Wat toevallig allemaal want ik heb ze allemaal ergens anders voor gebruik. Ik heb de Morgina Body Mist van The Body Shop opgebruikt als eau de toilette thuis. Ik vond dit een lekker fris geurtje dat perfect past bij de lente. Ik hoef hem niet meteen weer opnieuw in huis te hebben maar heb op dit moment wel een andere geur in gebruik.

Van Rituals heb ik een klein flesje van de The Ritual Of Dao Bed & Body Mist opgemaakt. Deze gebruik ik iedere avond op mijn kussen voor ik ga slapen en dergelijke kleine flesjes zijn ideaal om mee op vakantie te nemen. Je kan deze geur niet in dit formaat kopen maar aangezien je ze kan open draaien, kan je deze wel bijvullen. Hiervan zit ik nooit zonder voorraad!

Uit The Ritual Of Ayurveda hebben we ook een Body Mist opgemaakt maar dan als toiletspray. Ik vind deze geur namelijk geweldig in andere home & body producten maar de mist vind ik iets minder mijn ding. Op het toilet vond ik deze wel oké dus ik sluit zeker niet uit dat ik hem ooit opnieuw in huis haal.

De laatste Rituals spray is die uit het Tiny Rituals gamma. Deze Room & Linnen Mist zit dus eigenlijk in het babyassortiment maar ik vind hem heerlijk om op onze lakens te verstuiven. Ik gebruik deze dus wel degelijk waarvoor hij bedoelt is, alleen niet in een babykamer! ;-) Ik heb hiervan altijd een exemplaar in huis.

In huis gebruik ik natuurlijk niet alleen sprays, ook geurstokken kan je hier overal terugvinden. Links zie je de Geurstokken van The Ritual Of Banyu, de limited edition collectie die Rituals vorige zomer in zijn assortiment had. Deze kan je dus niet opnieuw kopen en dat is wel jammer. Het is namelijk de perfecte lichte zomergeur en ik vond deze stokjes erg fijn. Volgens mij heb ik nog wel een flesje reserve liggen maar daar ben ik spaarzaam mee.

Bij Primark kocht ik een keertje deze Milk & Honey Geurstokjes omdat ik het zo schattig vond dat Winnie The Pooh op de verpakking stond. Gelukkig was de geur ook lekker en kocht ik het niet enkel voor de mooie verpakking. Ondanks dat deze in onze vrij kleine inkomhal stonden, waren deze niet erg sterk aanwezig van geur. Ik vond ze dus wel oké maar zou ze eigenlijk niet meer opnieuw kopen omdat ze weinig geur afgeven.

In de maand mei heb ik ook enkele gezichtsmaskertjes gebruikt. Ik heb er zoveel in huis maar gebruik ze eerlijk gezegd toch te weinig. Dit keer heb ik echter drie maskertjes opgemaakt. In mijn Brand New Party #3 liet ik al zien dat ik een setje producten van het merk Hej Organic gekocht heb. Hierin vertel ik jullie dan ook alles over die Ghassoul Mask dat een poeder masker is dat je moet mengen met water. Ik kreeg hiervan rode plekken op mijn voorhoofd, dus ik zou deze niet snel opnieuw kopen.

In diezelfde Brand New Party liet ik ook het INC.redible Cat Nap Sheet Mask zien dat ik kocht via Zalando Beauty. Ik vond dit een tof masker om eens te gebruiken maar wel duur voor een eenmalig gebruik. Mijn review en verdere mening staan dus ook al in het andere artikel.

Van Bath & Body Works heb ik ook het Skin Goals Illuminating Sheet Mask gebruikt. Hiervan moet mijn review nog online komen maar ik kan al wel verklappen dat ik deze beter vond dan die van INC.redible. Ik vond dit een fijn sheet mask dat ik nog wel eens opnieuw zou willen kopen.

Op vakantie in Ibiza kwam de zonnebescherming goed van pas! Het was echt op twee dagen na super stralend weer en daar hoort de nodige bescherming bij. Ikzelf heb maar liefst twee flessen van The Ritual Of Karma SPF 50 Lichaamsmelk opgemaakt en Nick heeft de fles SPF 30 opgemaakt. Deze Rituals zonnecrème is echt onze favoriet omdat deze lekker ruiken, niet plakken en het is een handige milky spray. Hiervan hebben we altijd een fles in huis om tijdens het jaar en op vakantie te gebruiken.

Op deze foto zie je enkel producten die met handverzorging te maken hebben. Ik was letterlijk verliefd op de Shea Butter Hand Cream van Seacret. Deze had zo een fijne textuur en zachte geur, hij was net goed qua dikte en zorgde echt voor zachte handen. Ik vind het dus zeker jammer dat deze op is en ik weet eerlijk gezegd niet waar ik deze opnieuw kan kopen omdat ik hem zelf ontdekt heb via een Deauty Box.

Van Rituals hebben we thuis een Refill van The Ritual Of Dao Handzeep opgemaakt en op vakantie een kleine verpakking van diezelfde handzeep. De kleine verpakking kan je niet los kopen maar je kan deze natuurlijk wel bijvullen en dat hebben wij dan ook gedaan. Deze geur is vrij zacht maar wel erg fijn voor je handen.

Op vakantie hebben we van Bath & Body Works de 99% Mermaid Handcrème opgemaakt en deze had een heerlijk frisse appelgeur. Ik zou deze zeker nog wel eens opnieuw willen kopen, al is Bath & Body Works hier niet zo makkelijk verkrijgbaar. Deze textuur was vrij dun en hij trok super snel in. De geur was vrij intens maar wel echt super lekker!

Op het gebied van skincare heb ik vrij weinig opgemaakt in mei maar dat komt omdat ik op vakantie allemaal andere producten meegenomen had dan die dat ik thuis gebruik. Van Rituals heb ik een full size verpakking van de Eye Make-Up Remover opgemaakt. Deze vind ik echt ontzettend fijn en koop ik eigenlijk altijd opnieuw. Hij verwijdert alle oogmake-up erg goed en is mild voor je ogen.

Van Douglas heb ik uit de Aqua Focus lijn een mini verpakking van het Hydrating Serum opgemaakt. Ik vond deze fijn om eens uit te proberen maar zou hem niet per se in een grote verpakking kopen. Hij was zeker licht en trok snel in maar ik had niet het gevoel dat deze echt veel deed voor mijn huid.


De laatste categorie is ‘onder de douche’. Ik heb van Rituals een zeer oude (summer 2016) Shower Oil van The Ritual of Karma opgemaakt. Dit was toen hun limited edition en ondertussen zit deze sinds april weer in het assortiment. Ik heb mijn oude fles – waar ik heel zuinig mee geweest was – dus opgemaakt en heb mezelf een nieuwe gekocht. Ik vind deze super lekker onder de douche maar heb ook ontdekt dat hij pérfect is om je BeautyBlender mee uit te wassen. Ik heb al van alles geprobeerd maar doucheolie werkt voor mij het beste!

Ik heb ook een pot van de The Ritual Of Anahata Body Scrub opgemaakt. Dit was de limited edtion uit de wintercollectie van 2017. Ik vind deze erg fijn en ben blij dat ik nog een exemplaar op reserve heb. Ik ben altijd fan van de Limited Edition collecties van Rituals dus ik sla altijd een kleine voorraad in.

Op vakantie heb ik een Mini Repair Shampoo van Dove opgemaakt. Ik neem altijd reisverpakkingen mee en dan maak ik die meestal ook daar op. Voor mij was deze zeker prima maar ik heb op dit moment nog meer dan genoeg full size verpakkingen in huis wat shampoo betreft dus ik ga deze niet aankopen in een grote variant.

Als laatste heb ik nog de Klorane Mini Shower Gel met Cupuaçu Boter opgemaakt. Ik vond deze zeker niet slecht maar gebruik toch liever een doucheschuim onder de douche. Ik heb deze dus ook met plezier op vakantie opgemaakt maar ga hem niet opnieuw aanschaffen.

Dat waren dan weer alle producten die ik in de maand mei opgemaakt heb. Wat is jullie favoriete product uit dit artikel? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x


Geen opmerkingen:

Een reactie posten