zondag 30 juni 2019

Julie | I Heart Makeup – Pink Fizz Palette

http://www.verodoesthis.be/2019/06/julie-i-heart-makeup-pink-fizz-palette.html

Vandaag heb ik weel een oogschaduw palette review voor jullie! Dit keer kies ik voor het I Heart Makeup Pink Fizz Palette. Ondertussen is de naam van I Heart Makeup verandert naar I Heart Revolution maar dit palette is nog uitgebracht onder de vorige naam. Ik beken eerlijk dat ik dit palette niet zelf in mijn collectie heb maar dat ik het mocht lenen van Karen. Ik ben altijd zo dankbaar als ik iets van iemand anders mag lenen. Op die manier leer ik zelf andere merken en producten kennen én heb ik meteen ook weer voldoende stof voor nieuwe artikels. Ben jij benieuwd naar dit palette? Lees dan zeker verder!Het palette heeft de typische chocoladereep look en ik ben daar wel fan van. Ik heb zelf een hele collectie van deze paletten en ben er echt tevreden over. Het Pink Fizz palette is helemaal roze en heeft een inhoud van 16 koele oogschaduwtinten. Ik vind koele kleuren zelf altijd wel erg mooi maar tegenwoordig kies ik ook vaker voor warme of zelfs ronduit kleurrijke paletten. Net daarom vond ik het interessant om te zien wat dit palette me zou kunnen bieden. Ik vind het altijd fijn als een palette ook een grote spiegel heeft dus ook daarvoor krijgt het merk pluspunten!Het belangrijkste aan een palette is natuurlijk kijken hoe de oogschaduwkleuren presteren. Ik maak altijd eerst swatches van alle kleuren en maak er nadien een look mee en dat is dit keer niet anders. Het palette begint met de matte witte kleur Champers, die op mijn lichte huid bijna onzichtbaar is. Vlak ernaast is nog een matte kleur, namelijk Drink. Deze vind ik mooi om als transitiekleur te gebruiken. Flute is een glanzende bronstint en Sparkling is hiervan de rozige variant. Op het einde zit Toast een meer rosé kleurige oogschaduw. Het is wel duidelijk dat de makers van dit palette de namen van de kleuren bedacht hebben tijdens de after work borrel! ;-)De tweede rij is veel intenser van kleur en dat vind ik positief. Bubbles is een ijzige witte kleur met een zachte glans er in. De kleur Girl spreekt me meteen aan omdat het een prachtige oudroze kleur is met de nodige shimmer er in. Party is een klassieke goudtint die zowat in ieder palette zit, net zoals de bruinige kleur Elegant ook weinig origineel is. Celebrate valt dan weer wel meteen op! Ik hou van dit soort koele grijs/blauwe tinten. De kleur Truffle is ook glanzend en heeft een chocolade bruine kleur.De laatste rij vind ik een beetje veel van hetzelfde, als ik eerlijk mag zijn. Beginnen doet de rij met Rosy, een kleur die ook bijna onzichtbaar is op mijn huid. Ik vind deze wel mooi maar veel te subtiel. Cork is een klassieke taupe kleur, net zoals Pop overigens, die je in haast ieder standaard palette kan terugvinden. Ik begrijp oprecht niet waarom ieder palette zoveel bruine tinten moet hebben. Dé kleur van dit palette vind ik toch wel France, een prachtige paarsblauwe kleur met een degelijk pigment en glans. Pink Fizz ten slotte is een mooie roze highlighter kleur. Deze vind ik goed passen bij de vibe van dit palette en niet alleen omdat het palette vernoemd is naar deze kleur.Natuurlijk heb ik ook een look gemaakt met dit palette. Ik gebruikte Drink als transitie/basis kleur op mijn hele ooglid. De kleur Champers bracht ik aan op mijn wenkbrauwbot en Pink Fizz op mijn binnenste ooghoek. Rosy gebruikte ik als topper op mijn binnenste ooghoek voor wat extra glans. Op mijn bewegend ooglid koos ik voor de kleur Girl maar ook daar bracht ik wat Pink Fizz er nog bovenop aan. In mijn buitenste ooghoek koos ik voor de kleur Cork. Op mijn onderste wimperrand koos ik voor de prachtige kleur France en ik bracht er ook een beetje Celebrate bij aan.

Om de look af te maken koos ik op mijn onderste wimperrand voor het The Balm Wayne oogpotlood en bovenaan bracht ik de Essence Melted Chrome Zinc My Way Eyeliner aan. Op mijn lippen koos ik voor een combinatie van het Essence Satin Mauve Lippotlood en de NYX Butter Lipstick in Root Beer Float. 

Ondanks dat ik niet laaiend enthousiast ben over de pigmentatie van dit palette, vind ik de look wel mooi in zijn geheel. Ik ben overigens ook super tevreden met de combinatie die ik op mijn lippen gebruikt heb. Wat vinden jullie van deze look? En hebben jullie dit palette al eens geprobeerd? Laat het me zeker weten in de comments!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten