vrijdag 28 juni 2019

Julie | Friday Nails #234 – Rose Dahlia

http://www.verodoesthis.be/2019/06/julie-friday-nails-234-rose-dahlia.html

Het is weer vrijdag dus vandaag krijgen jullie een nieuwe Friday Nails van mij. Ik koos dit keer voor een nagellak van Yves Rocher die de naam Rose Dahlia kreeg. Ik vind deze fuchsia roze kleur echt super zomers en daarom vond ik deze perfect om deze week aan jullie te laten zien. De tropische temperaturen van deze week zijn echt te hoog voor mij maar een zomers kleurtje op mijn nagels? Daar zeg ik geen nee tegen! Ik ben normaal niet zo’n girly girl die enkel roze draagt maar dit kleurtje sprak me eigenlijk meteen aan. Ben jij ook benieuwd naar deze tint? Lees dan zeker verder!Ik heb nog niet zo veel ervaring met de nagellak van Yves Rocher maar de flesjes die ik al in huis heb, hebben wel dezelfde vorm als deze. Ik vind ze eigenlijk ideaal omdat ze een vrij lange en smalle vorm hebben. Op deze manier kan je ze goed wegzetten en bespaar je toch wat ruimte. Het kleurtje ziet er in de verpakking al redelijk fel uit dus je weet wel wat je krijgt. Voor wat ik nog herinner van mijn vorige ervaring met Yves Rocher nagellak is dat ze vrij goed dekkend en intens zijn maar een beetje lastig om te verwijderen. Het kwastje heeft geen lange haartjes maar loopt wel breed uit naar de boevenkant. Ik vind deze vorm wel prima omdat de haartjes voldoende stevig zijn en daardoor kan je best netjes werken. Het kwastje neemt ook voldoende pigment op om één of zelfs twee nagels meteen te voorzien van een goede dosis lak voor een eerste laag. De haartjes zijn bovenaan afgerond en dat vind ik zelf het prettigst om mee te werken.Een eerste laagje van deze tint dekt meteen prima. Aan de randjes lijkt hij misschien een beetje slordig maar dat komt vooral doordat ik er eigenlijk nog gellak onder draag. Hierdoor zie je aan mijn nagelriemen zelfs een beetje hoogteverschil. Laat dat echter de pret niet drukken want verder vind ik dit echt een mooie kleur. Het is super zomers en fel en daar hou ik wel van. Deze kleur staat ook prachtig op je teennagels en combineert volgens mij mooi met eender welke open schoen die je draagt. De pigmentatie is sowieso een van de meest positieve dingen aan deze nagellak!Een tweede laag maakt het resultaat wat egaler en dat is natuurlijk mooier om naar te kijken. Ik vind dat de nagellak vrij netjes lakt, toch zeker voor iemand zoals ik! Om eerlijk te zijn, kan ik echt niet stoppen met naar deze kleur te kijken. Dit is echt de perfecte fuchsia kleur als je het mij vraagt. Ik zie mezelf deze kleur echt dragen en het doet me eigenlijk ook meteen verlangen naar een vakantie! Het fijne is dat je hem eigenlijk ook gewoon met één laagje perfect kan dragen, al zou ik dan wel niet op een goede houdbaarheid rekenen. Voor mij is dit kleurtje meer dan geslaagd!

Wat vinden jullie van deze felle roze tint? En welke kleur dragen jullie momenteel op je nagels? Ik ben benieuwd naar jullie reacties! 

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten