vrijdag 21 juni 2019

Julie | Friday Nails #233 – Stardust & Puff

http://www.verodoesthis.be/2019/06/julie-friday-nails-233-stardust-puff.html

Voor ik op vakantie vertrok, heb ik mijn nagels nog eens laten doen door Kim. Ik ga nu een tweetal jaar bij haar voor mijn nagels en ben er nog altijd erg tevreden over. Doorheen het jaar moet ik rekening houden met welke kleur ik kies voor mijn werk en moeten mijn nagels kort zijn. Wanneer ik op vakantie ga, kan ik nog eens iets totaal anders kiezen. Het is altijd zo moeilijk om een mooie combinatie te vinden die ik dan ook twee weken wil dragen. Dit keer koos ik voor een felle combinatie met één accentnagel. Hieronder laat ik jullie alles in detail zien. Lees dus zeker verder!Ik koos ervoor om de kleur Stardust op iedere nagel te laten zetten, behalve mijn ringvinger. Kim werkt met de producten van ProNails dus beide kleuren zijn ook van dit merk. Stardust is een felle roze kleur die ik perfect vond passen bij mijn vakantie op Ibiza. Ik hou wel van dit soort fluo kleurtjes en deze had nog eens een blauwe ondertoon waar ik wel fan van ben. Op mijn ringvinger koos ik voor de zachte beige kleur Puff. Hierop liet ik dan ook nog eens twee stickertjes bevestigen van bloemen, die dezelfde kleur roze hadden als mijn andere nagels om alles mooi samen te laten passen.In het zonlicht zie je pas echt goed hoe mooi de felle kleur Stardust is. Ik was echt heel tevreden over deze combinatie en vond het jammer om ze na mijn vakantie weer te laten verwijderen. Mijn nagels waren ook een stuk langer maar dit waren geen tips. Het waren mijn eigen, natuurlijke nagels die op dat moment een goede lengte hadden. Om te werken vind ik eigenlijk korte nagels sowieso wel handiger en ook om te typen heb ik liever korte nagels. Natuurlijk vind ik lange nagels ook wel mooier maar ik kijk toch ook graag naar de praktische kant.

Wat vinden jullie van deze combinatie? Lakken jullie zelf je nagels of laten jullie ze ook doen door iemand? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten