vrijdag 7 juni 2019

Julie | Friday Nails #231 – Burgundy Kiss

http://www.verodoesthis.be/2019/06/julie-friday-nails-231-burgundy-kiss.html

Het lijkt wel eeuwig geleden dat ik nog eens een Friday Nails artikel geschreven hebt maar dat komt natuurlijk doordat ik tijdens mijn vakantie niet geschreven heb en vooraf ook niet alles voorbereid had. Ik had nood aan een pauze en soms heb ik dat nog steeds. Toch probeer ik altijd mijn artikels op tijd af te hebben om op regelmatige momenten mijn blogs te posten. Dit keer bespreek ik de Maybelline Color Show nagellak in de variant Burgundy Kiss. Ik mocht deze lenen van vriendin Sarah en was erg benieuwd naar deze donkerrode kleur. Zijn jullie dat ook? Klik dan op meer lezen!Het flesje ziet er leuk uit al vind ik het altijd jammer dat je de kleur pas ziet als je het flesje neemt. Goed, dit is bij de meeste nagellak zo dus geen specifiek verwijt aan het adres van Maybelline. Het is een basic flesje waar je duidelijk het merk, de kleur en de collectie uit kan afleiden. Ik kan er weinig anders over zeggen omdat het uiterlijk zo simpel is maar het hoeft natuurlijk ook niet altijd met toeters en bellen te zijn.Het kwastje ziet er vrij standaard uit en dat is verder prima. Ik vind deze vorm het fijnste lakken dus dat is gewoon goed. Het is aan de dunne kant waardoor je deze ook op je tenen kan gebruiken. Het kwastje neemt veel product in zich op maar wanneer je het een beetje afveegt, heb je weer te weinig. Wanneer je de juiste dosering hebt gevonden, ben je in drie strookjes over één nagel wel meteen klaar met je eerste laag. Netjes werken met een donkere kleur vind ik toch nog steeds wel een uitdaging maar dat ligt dan niet specifiek aan het merk of het kwastje maar eerder aan de tint van de nagellak.Een eerste laag vind ik mooi van kleur, al zie je meteen dat hij niet overal egaal dekt. Hier en daar zie je lichtere rode stukken als op andere plaatsen en aan de randjes is het best moeilijk om netjes te werken. Natuurlijk kan je dit snel oplossen met een wattenstaafje en wat nagellak remover maar ik wil jullie altijd het resultaat laten zien zonder het nodige opknapwerk zodat je weet wat je kan verwachten. Ik vind dat je sowieso wel een tweede laag nodig hebt, omdat hij anders kleurverschillen heeft.Een tweede laag zorgt er dan wel voor dat de dekking overal gelijk is, het maakt de kleur ook een stuk donkerder. Ik vond eigenlijk de kleur van de eerste laag mooier. Nu is het zo donker dat het haast zwart lijkt en het is echt zo’n bloedkleur. Nu goed, in het flesje zie je ook al wel dat deze kleur erg donker zal uitpakken dus het is geen onverwacht resultaat. Nu ziet het er al iets meer netjes uit aan de randjes, al zie je toch nog wel aan sommige vingers dat er een lichtere rode kleur tevoorschijn komt. Ik zou dit kleurtje denk ik zelf niet kopen maar mocht je nog op zoek zijn naar een donkere bordeauxtint, zou ik hem wel kunnen aanraden. De houdbaarheid heb ik helaas niet kunnen testen.

Wat vinden jullie van deze donkere kleur? En wat dragen jullie momenteel op je nagels? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten