zondag 5 mei 2019

Julie | The Ritual Of Holi – Bubble Trouble Mask

http://www.verodoesthis.be/2019/05/julie-ritual-of-holi-bubble-trouble-mask.html

Op de eerste zondag van iedere maand krijgen jullie een masker review van mij. Dit keer koos ik voor het nieuwe The Ritual Of Holi Bubble Trouble Mask van Rituals. Deze kwam begin april uit en vandaag ga ik het volledig bespreken. Ik heb al wel eens eerder een bubble masker geprobeerd maar deze zaten in een pakje en kwamen van de Action. Die van Rituals zit in een pompflacon en zou je zes keer kunnen gebruiken. The Ritual Of Holi is de tienercollectie die sinds vorige jaar verkrijgbaar is en dit masker zou ook puistjes bestrijden dus het is zeker geschikt voor de jonge huid. Benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker verder!Zoals ik eerder al zei, kan dit masker tot zes keer gebruikt worden. Het is een gloednieuw masker dat de belofte heeft om een licht schuimend en bruisend bubbelmasker te zijn. Je brengt best een ruime hoeveelheid van het masker aan zodat het optimaal kan schuimen. Je mag het masker 15 minuten laten inwerken, waarna je het kan rond masseren en nadien weer kan afspoelen. Het zou moeten helpen om je huid een goed gevoel te geven en om af te raken van puistjes en vlekjes. Je mag het masker één à twee keer per week gebruiken op een schone, gereinigde huid.Ik vind de verpakking van het masker er echt super tof uitzien. Het kleurenspel maakt dat het inderdaad aantrekkelijk is voor tieners maar ook ik kan deze vrolijke kleuren wel smaken. Bovendien ruikt het masker ontzettend lekker naar flamingobloem en roze grapefruit. Dit zoete geurtje vind ik zelf erg fijn maar kan in het begin vrij intens zijn. Het masker start als een grijze gel maar je moet hem vrij snel aanbrengen. Van zodra het masker begint te bruisen, kan je het niet meer zo goed verdelen over je gezicht. Het voordeel is dat dit masker super makkelijk aan te brengen is en dat je goed kan doseren met het pompje.Ik denk dat ik de eerste keer zelfs wat te weinig product gebruikt heb. In het begin begon het masker goed te bubbelen maar na een minuut of tien begon het wat weg te trekken, zoals je op de tweede foto kan zien. Op die manier kan je het niet meer goed inmasseren op de huid. Het masker kriebelt zachtjes op de huid omdat het bruist, nadien is dit gevoel weer verdwenen. Wanneer ik deze hoeveelheid wilde insmeren, begon het masker te rullen alsof het allemaal kleine velletjes waren. Nadien heb ik het masker nog tweemaal gebruikt en toen lukte het wel omdat ik meer product genomen had. Na het rondmasseren laat ik de crèmelaag nog een beetje langer zitten en nadien spoel ik het af. Dit gaat allemaal heel snel en makkelijk en na gebruik voelt mijn huid erg aangenaam aan. Ik heb na het gebruik van dit masker niet het gevoel dat ik een hydraterende crème moet smeren dus ook dat doet hij goed. Wat mij betreft is dit masker een echte aanrader!

Heb jij al eens een bubble mask geprobeerd? En wil jij dit Rituals masker ook eens uitproberen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten