vrijdag 17 mei 2019

Julie | Friday Nails #230 – As If!

http://www.verodoesthis.be/2019/05/julie-friday-nails-230-as-if.html

Elke vrijdag is het hier op Verodoesthis tijd voor een nieuw nagellakje in de rubriek Friday Nails. Ik vermoed dat deze niet door iedereen iedere week gelezen wordt maar misschien is het toch wel fijn om af en toe wat inspiratie op te doen wat kleuren betreft. Bovendien vertel ik ook telkens of ik tevreden ben over de kwaliteit en laat ik telkens de dekking zien van één en van twee laagjes. Deze week heb ik nog eens gekozen voor een nagellak van het merk Essie. Ik ben dol op hun vierkante flesjes en dit kleurtje met de naam As If! sprak me eigenlijk meteen aan. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan zeker verder!Zoals ik net al zei, vind ik de vormgeving van Essie nagellak altijd erg leuk. Het is een merk dat zich enkel en alleen op nagels richt en hun vierkanten flesjes zijn echt niet meer weg te denken uit de winkelrekken. Ik vind het bovendien een meerwaarde dat ze de naam van ieder kleurtje op de bovenkant van het kwastje zetten zodat je vanuit een bovenaanzicht altijd de naam kan lezen. Het kleurtje As If! is blauw van kleur en naar de zomer toe hou ik wel van dergelijke frisse blauwe kleurtjes. Het doet me meteen denken aan een fijne vakantie!Het kwastje van deze nagellak ziet er op het eerste zicht vrij doorsnee uit. Het heeft vrij lange en brede haartjes en heeft een soepele beweegvorm. Als je echter op de close-up aan het begin van dit artikel kijkt, zie je dat niet alle haartjes bovenaan even lang zijn. Ik weet niet of dit een speciaal doel heeft maar het viel me wel op. Het kwastje neemt ook voldoende product op dus je moet altijd even goed afvegen aan de rand voor je begint met lakken. Dit is dan hoe een eerste laagje van deze kleur er uit ziet. Ik was aangenaam verrast wat de dekking betreft. Zoals je kan zien, dekt één laag van deze kleur al vrijwel volledig. De kleur vind ik echt geweldig. Het is een soort blauw met een licht grijzige ondertoon en ik vind deze echt prachtig. Het kwastje lakt fijn maar je moet wel opletten aan de randjes om niet te knoeien maar dat vind ik wel vaker bij Essie. Toch merk je meteen dat deze nagellak van een goeie kwaliteit is als je naar het resultaat van één enkele laag kijkt.Na het lakken van een eerste laag kan je eigenlijk meteen verder met je tweede laag zonder te moeten wachten. De kleur komt nu nog meer tot zijn recht omdat hij er nu wat voller uitziet, vind ik persoonlijk. Ik vind de dekking echt fantastisch en de kleur heeft mij echt volledig overtuigd. Ik zou dit soort kleur graag dragen tijdens een vakantie of in de zomer, zowel op mijn vingers als op mijn tenen. De nagellak is vrij vloeibaar maar daardoor brengt hij wel erg vlot aan. Zoals je wel kan merken ben ik echt verliefd geworden op deze kleur!Wat vinden jullie van een blauw kleurtje zoals deze? En hebben jullie zelf al een typische lente/zomer kleur op je nagels? Laat het me weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten