vrijdag 10 mei 2019

Julie | Friday Nails #229 – Welcome To LA

http://www.verodoesthis.be/2019/05/julie-friday-nails-229-welcome-to-la.html

In de Friday Nails van deze week laat ik jullie nog eens een kleurtje van gellak zien. Ik liet mijn nagels nog eens doen door vriendin en collega Kim en koos ditmaal voor een vrolijk en zomers kleurtje. Toen ik de kleur koos werd het al wat warmer en zonnig, nadien is het weer kouder geworden. De kleur is van ProNails en kreeg de naam Welcome To LA. Het is een mintgroen/blauw lakje dat me echt doet denken aan de zomer en aan vakantie. Ik koos ervoor om mijn nagels weer flink wat korter te laten zetten zodat ik er iets langer mee zou kunnen rondlopen. 
Ik ben echt super blij met dit vorlijke tintje op mijn nagels! De laatste tijd kies ik vaker voor iets neutraal of oudroze als het op nagellak en lipstick aan komt maar dit keer wou ik toch nog eens iets feller. Het is wellicht geen kleurtje waar iedereen fan van is maar ik vind het zelf wel erg mooi. Op de foto komt de blauwe ondertoon wat meer naar boven, in het echt is het toch meer mintgroen. Ik zie mezelf dit kleurtje zeker nog vaker dragen nu we in de lente zitten en naar de zomer toegaan.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Lakken jullie je nagels zelf of laat je het ook met gel doen bij een salon? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten