vrijdag 3 mei 2019

Julie | Friday Nails #228 – To The Nude Mood

http://www.verodoesthis.be/2019/05/julie-friday-nails-228-to-nude-mood.html

Twee weken geleden heb ik al eens een Catrice Luxury Nudes lakjes aan jullie laten zien. Deze week ik het tijd voor een nieuw kleurtje met deze Soft Matt Finish. Ik moet zeggen dat deze nagellakjes in de winkel mijn aandacht nooit getrokken hebben want ik heb niks van deze collectie in huis. Gelukkig mocht ik voor het artikel van deze week weer even rondneuzen in de collectie van Sarah. Ik vind het zelf altijd leuk om te zien wat mijn vriendinnen zoal kopen en voor welke kleuren zij het vaakst kiezen. Vorige keer was ik erg onder de indruk van de kleur Fresh Love Affair en daardoor was ik zeker benieuwd naar deze To The Nude Mood. Zijn jullie dat ook? Lees dan zeker verder!In het flesje ziet dit kleurtje er vrij bruin uit met een mauve ondertoon. Ik ben wel fan van dit soort taupe kleurtjes maar toch heb ik deze zelf nog niet geprobeerd. Catrice is een goed budgetmerk maar ik bestel de laatste tijd meer make-up online dan dat ik tijd heb om naar de fysieke winkel te gaan. Bovendien laat ik mijn nagels al een tijdje doen door vriendin en collega Kim, waardoor ik al in geen eeuwen nog een nieuwe nagellak gekocht heb. Het flesje van deze lijn spreekt me op zich wel aan. Wie wordt nu niet getrokken door een naam als Luxury Nudes? Ik vind een Soft Matt finish eigenlijk ook best mooi dus ik was zeker nieuwsgierig naar hoe dit kleurtje het zou doen op mijn nagels. Ik zag pas bij het bewerken van de foto’s dat mijn camera niet scherp gesteld heeft op het kwastje. Probleem is dat ik dit nagellakje al terug aan Sarah gegeven heb nu ik het artikel schrijf. Op zich geen groot probleem want je ziet de structuur nog altijd vrij goed. Dit is een vrij kort maar breed kwastje en ondanks dat ik daar meestal niet van hou, lakt deze wel erg netjes en handig. Je ziet ook dat het bovenaan lichtjes afgerond is en dat er nergens haartjes uitsteken. Ik vind dit zeker een fijn kwastje om mee te werken.Wauw! Ik ben zo blij met deze kleur! Het is echt een warme taupe tint die ook nog eens dekkend is in één laagje. Ik ben zeker fan van het zacht matte effect dat deze op je nagels legt. Her en der zie je een lila schijn en dat vind een mooie toevoeging aan deze kleur. Zoals je kan zien is de dekking prima maar als je de houdbaarheid wil verlengen, raad ik toch altijd aan om twee laagjes te lakken. De kleur zelf vind ik echt ontzettend mooi.Een tweede laag maakt de kleur nog wat dieper en intenser. Ik ben blij dat de kleur op mijn nagels zo goed overeen komt met de kleur uit het flesje. Dit maakt dat je in de winkel echt kan afgaan op je eerste keuze en niet bang hoeft te zijn dat de kleur anders zal uitpakken. Doordat deze een soort blauwe/paarse ondertoon heeft, vind ik het matte effect nog des te mooier. Het lijkt wel of de nagellak zelf vrij warm is maar wel een koele ondertoon heeft. Ik vond Fresh Love Affair al erg mooi maar deze vind ik nog wel specialer.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Gebruik jij wel eens een soft matte nagellak of kies je puur voor glans? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten