zondag 21 april 2019

Julie | Urban Decay – Naked Cherry Palette

http://www.verodoesthis.be/2019/04/julie-urban-decay-naked-cherry-palette.html

Begin maart bestelde ik het Urban Decay Naked Cherry Palette. Om eerlijk te zijn heb ik verder enkel het Naked 3 Palette in huis en heb ik dus niet zoveel ervaring met de oogschaduw van Urban Decay. Ici Paris XL had een actie waarbij alles aan -21% werd verkocht, waardoor ik een mooie korting had op het palette dat normaal gezien zo’n €55 kost. Ik ben echt verliefd op de kleuren en heb er dan ook swatches van gemaakt en een full face look mee gemaakt. Ben jij ook zo benieuwd naar dit palette? Lees dan zeker verder!Het palette komt in een prachtig kartonnen doosje. Ik ben echt dol op de verpakking; zowel de kleuren als de kersjes vind ik echt erg leuk bedacht. Ik ben zo iemand die de kartonnen doos bijhoudt ter bescherming van mijn palette, dus ook de ingrediënten en informatie hou ik op die manier bij. Het doosje zelf is vrij zwaar en voelt hiermee meteen luxueus aan. Persoonlijk vind ik de hele vormgeving dus geweldig. Bij het openen van het doosje zie je niet alleen 12 prachtige tinten maar ook een fijn formaat van spiegel en een dubbelzijdig kwastje.Daar waar bij goedkope paletten vaak een sponsapplicator wordt toegevoegd, krijg je bij Urban Decay echt twee volwaardige kwasten. De ene kant heeft een fluffy blender en de andere kant een vrij precieze kwast met korte, stevige haartjes. Bij andere paletten gooi ik de kwastjes vaak weg, met deze ben ik oprecht heel blij. Ze zijn van goeie kwaliteit en hebben een leuk uitzicht. De kwasten nemen ook echt veel pigment op en brengen de oogschaduw erg mooi aan. Dit zijn de eerste zes kleuren uit het palette. Ze zijn allemaal vrij licht en nude maar ik vind ze oprecht allemaal heel mooi. Beginnen doet het palette met de matte, witte kleur Hot Spot. Deze is perfect om te gebruiken op het wenkbrauwbot of als basis voor je hele look. Ernaast kan je de kleur Caution terugvinden. Dit is een lichte zandkleur die je perfect kan gebruiken als transitiekleur. Bang Bang is de eerste glittertint uit het palette. Deze prachtige roze kleur kan je perfect op je hele ooglid gebruiken. Bij het zien van de kleur Feelz was ik helemaal overtuigd van dit palette. Het is een intens gepigmenteerde, matte tint in een unieke kleur die haast niet te omschrijven valt. Juicy is een perzikkleur die ook voornamelijk matte is maar die een zachte glans lijkt te bevatten. Uiteindelijk hebben we Turn On, die het startschot lijkt te geven voor de iets donkerdere tinten. Het is een super mooie gouden tint die bij iedereen mooi zou staan.Ik ben echt omver geblazen door het intense pigment van dit palette! Kijk nu hoe prachtig Ambitious is. Hij bevat glans maar is totaal niet korrelig. Dat is trouwens op alle kleuren van toepassing: ze zijn boterzacht. De eyecatchers uit dit palette zijn voor mij ook sowieso de matte kleuren. Als je naar Bing en Devilish kijkt, snap je vast wat ik bedoel. Deze zijn intens en toch matte en hebben de meest bijzondere kleuren. Is het roze? Paars? Ik kan er niet één term op plakken. Young Love trekt natuurlijk ook de aandacht en is een intense roze glanzende kleur. Drunk Dial is een diepe paarstint met roze glitters er in. Ik vind dat je echt ziet dat de glans IN de oogschaduw zit en er niet korrelig bovenop ligt. Ten slotte hebben we Privacy, een donkere semi-matte paarse kleur. Ik ben echt verliefd op dit palette als ik de swatches zo bekijk!Natuurlijk heb ik ook een full face look met dit palette gemaakt. Tijdens ons uitstapje naar Londen in maart had ik zelfs enkel dit oogschaduw palette bij. Ik heb er iedere dag toch weer een gevarieerde look mee kunnen maken. Vandaag beschrijf ik uiteraard de look die ik hierboven gemaakt heb. Om te beginnen koos ik voor Feelz als transitiekleur. Hot Spot kwam terecht op mijn wenkbrauwbot en op mijn binnenste ooghoek bracht ik Bang Bang aan. Op mijn buitenste ooghoek gebruikte ik Young Love en op het bewegend ooglid aan de binnenkant koos ik voor Turn On. Drunk Dial bracht in aan in de crease en voor mijn onderste wimperrand koos ik voor een combinatie van Bing en Devilish


Ik maakte deze look compleet met de Nabla Dazzle Liner in Original Sin en op mijn lippen draag ik de liquid lipstick Mile High van Gerard Cosmetics.Ik ben echt dol op mijn nieuwe aanwinst en hoop deze nog zeer veel te kunnen gebruiken. Wat vinden jullie van dit Naked Cherry Palette? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten