zondag 7 april 2019

Julie | RainPharma – Charcoal Detox Mask

http://www.verodoesthis.be/2019/04/julie-rainpharma-charcoal-detox-mask.html

Ik ben dol op goede gezichtsmaskers maar ik neem er eigenlijk te weinig tijd voor. Toch krijgen jullie op iedere eerste zondag van een nieuwe maand een maskerreview van mij. Dit keer koos ik voor het Charcoal Detox Mask van RainPharma. Deze zat in de Goed Gevoel Beautiful Box van deze maand. De unboxing van deze box komt zeker nog online maar ik wou toch het masker alvast eens uitproberen. RainPharma is op-en-top Belgisch merk waarbij zowel de ontwikkeling als de productie in België plaatsvindt. Ik vind hun After Oil voor onder de douche top en ben dus benieuwd naar dit detox masker voor mijn gezicht. Ben jij ook nieuwsgierig? Lees dan zeker verder!Op het doosje kan je alle informatie vinden die je nodig hebt. Niet alleen zie je de naam en de ingrediënten, je ziet ook meteen dat het ‘plant-based’ is en ‘no nasties’ bevat. Klinkt goed, toch? Het is een zuiverend masker dat de belofte heeft om te zorgen voor een stralende, gezonde huid. Je kan hem voor ieder huidtype gebruiken, alleen de frequentie van gebruik verschilt per huidtype. Het bevat zuiverende ingrediënten zoals groene klei, actieve kool en tea tree. Vooral dat laatste deed me al vermoeden dat ik de geur van dit masker niet zo lekker zou gaan vinden…


De verpakking zelf is ook heel duidelijk. Mocht je het doosje weggooien, staan de instructies nog altijd op de verpakking zelf. Voor een potje van 50ML betaal je wel €39 dus moet je even voor jezelf bekijken of je dat wil uitgeven aan een gezichtsmasker. Je brengt het masker in een dunne laag aan en laat het 10 tot 30 minuten inwerken. Voor een droge tot normale huid kan je het één keer per week gebruiken, voor een vette of onzuivere huid raden ze een kuurvorm van zeven dagen na elkaar aan. Ik vind het sowieso positief dat dit masker voor ieder huidtype geschikt is en dat er duidelijke instructies over het gebruik op de verpakking staan.


En dan nu het masker zelf natuurlijk! Ik bracht een dunne laag aan op mijn huid en merkte het al meteen: dit masker STINKT. Ik kan het niet anders verwoorden of mooier maken dan het is, het masker stinkt gewoonweg. Ik vind zelfs dat je het kan aflezen op mijn gezicht dat ik hier niet happy van word. De geur blijft ook echt hangen tijdens het gebruik, wat maakt dat ik het zeker geen 30 minuten kan volhouden. Het masker is intens zwart, voelt fris aan en tintelt ook lichtjes. Terwijl ik de geur probeer te negeren, kan ik alleen maar hopen dat dit masker ook daadwerkelijk iets doet voor mijn huid. Het afspoelen gaat op zich vlot, al ruikt nu ook mijn washandje naar dit spul. Ik kan je alvast vertellen dat ik deze tube niet verder ga gebruiken omdat ik de geur niet kan uitstaan. Ik heb ook niet echt een grote verandering aan mijn huid gemerkt, dus voor mij persoonlijk is dit het niet waard. Kan je wel tegen de geur en vind je €39 niet te veel geld? Dan kan je dit masker best eens een kans geven! Ik wil het liever nooit meer gebruiken, sorry…

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten