zondag 28 april 2019

Julie | Opgemaakt #62 – Maart

Wat vliegt de tijd toch vooruit als je bekijkt dat het al eind april is! Op het einde van iedere maand krijgen jullie mijn opgemaakte producten van de maand ervoor te zien, dus dit keer is het de beurt aan maart. Beginnen doe ik zoals altijd met de opgemaakte kaarsen. We hebben thuis een grote zak van 100 theelichtjes opgemaakt van La Lune. Hier doen we een eeuwigheid mee omdat we deze enkel gebruiken onder een waxmelt. We hebben ondertussen wel een nieuwe zak in huis.

Van Rituals hebben we nog eens een wit exemplaar van de Indian Rose geurkaars opgemaakt. Deze zitten al een behoorlijke tijd in een rode pot maar voor ons huwelijk hadden we een stuk of 14 kaarsen gekocht om op de tafels te zetten. Dit is mijn favoriete geur dus van deze heb ik altijd een exemplaar in huis.

Uiteindelijk hebben we ook nog een pakje Vanilla Theelichten van Candra opgemaakt. We kiezen deze niet voor de geur, want die ruik je toch niet echt, maar vooral voor de gezelligheid als extra kaarsje. We hebben deze al vaker gekocht en wisselen de geuren toch wel eens af.

Benieuwd wat ik in maart nog meer opgemaakt heb? Lees dan zeker verder!

De volgende categorie aan producten zijn er allemaal voor onder de douche. Om te beginnen heb ik de Herbal Essences Golden Raspberry & Mint Shampoo opgemaakt die ik vorig jaar in Londen kocht. Ik vond deze prima maar was de geur naar het einde toe wel een beetje beu. Ik zou deze niet snel opnieuw kopen omdat ik sowieso graag afwissel en nog een goeie voorraad aan shampoos in huis heb.

Vervolgens heb ik een klein flesje van de Berry Berry Christmas Shower Gel van Lush opgemaakt. Deze zat volgens mij in het Berry Christmas Cadeaupakket en ik vond hem niet slecht. Toch was deze fris/zoete geur niet mijn favoriet en zou ik hem niet meer opnieuw kopen. Het was sowieso een Limited Edition die nu niet meer te koop is.

Van The Body Shop heb ik maar liefst twéé Limited Edition Body Scrubs opgemaakt. Beide kwamen uit een Kerstcollectie van een aantal jaar geleden dus het was dringend tijd om ze op te maken. Ik heb van zowel Frosted Plum als Spiced Apple wel erg genoten en ik ben er dan ook bewust zuinig mee omgegaan. Deze zou ik nog wel eens opnieuw kopen als ze terug in de Kerstcollectie zitten.

Net zoals geurkaarsen, hebben we ook altijd geurstokken in huis. Toevallig gaan er wel eens tegelijkertijd op en in maar hebben we maar liefst drie flessen kunnen vervangen. Als eerste hebben we de Sacred Fire geur opgemaakt, dat is een Limited Edition van een aantal jaren geleden die nu helaas niet meer te koop is. Deze geur met patchoeli vond ik echt erg lekker!

Uit het reguliere gamma hebben we ook nog een fles The Ritual Of Dao Geurstokken opgemaakt. Deze staan eigenlijk altijd op onze slaapkamer en daardoor heb ik ook altijd een nieuwe fles in huis. Ik zou ze er echt niet meer kunnen missen! De ontspannende geur zorgt voor een fijne slaapomgeving.

Uit het Private Collection gamma van Rituals hebben we de Tangerine Tea Geurstokken opgemaakt. Deze zijn dubbel zo groot en gaan tot een halfjaar(!) mee. Ik vond deze echt heel fijn maar heb nu gekozen voor een andere geur in onze trappenhal. Als ik twee keer na elkaar dezelfde zet, ben ik zo gewend aan de geur dat ik de stokjes niet meer ruik. Deze koop ik echter sowieso ooit nog eens opnieuw!

Ik was echt super vaak mijn handen en ook Nick heeft die gewoonte. Zo komt het dat ik in maart maar liefst drie handproducten opgemaakt heb. Samen hebben we de Banana Leaf Handzeep van iU opgemaakt. Deze hebben we al eens eerder gehad en vind ik erg lekker van geur. Ik zou hem nu niet meteen nog eens opnieuw kopen omdat ik graag nieuwe merken en geuren probeer.

Van Lush heb ik zelf ook nog een exemplaar van de Golden Pear zeep opgemaakt. Deze zat voor het tweede jaar op rijd in de Kerstcollectie en ik vind deze erg fijn. Ik heb dit jaar een reserve exemplaar gekocht en als hij er volgend jaar weer bij zit, koop ik hem weer opnieuw. Ik ben dol op deze geur en het is een fijne handzeep die niet te sterk uitdrogend is voor je handen.

Als je onderweg bent, kan je niet altijd je handen wassen. Ik heb daarom altijd een handgel bij in mijn handtas. Het liefst gebruik ik die van Bath & Body Works omdat deze erg lang en lekker ruiken en omdat ze je handen niet uitdrogen. Dit keer heb ik Golden Autumn Day opgemaakt, een geur die uiteraard meer bij de herfst past. Ik heb nog veel van deze Pocket Bacs in huis maar zou het liefst al hun geuren ooit eens uitproberen!

Wat make-up betreft heb ik niet zoveel opgemaakt in maart. De producten die ik opgemaakt heb, zijn echter wel allebei favorieten. Zo maakte ik nog maar eens een exemplaar van het Bourjois Healthy Mix poeder op in de kleur Light Beige. Ik gebruik deze al jaren en ondanks dat ik het jammer vind dat ze hun formule gewijzigd hebben, gebruik ik ook deze nog steeds met plezier. Ik heb dus alweer een nieuw exemplaar in gebruik.

Van Rituals heb ik een volledig doosje Coffee Brown Wenkbrauwpoeder opgemaakt. Deze zit helaas niet meer in de verkoop maar toen hij uit het gamma ging, heb ik de hele voorraad van onze winkel opgekocht. Het waren er een stuk of zes dus ik kom nog wel eventjes toe. Toch vind ik het jammer dat deze niet meer gemaakt worden! Beide kleuren zijn echt perfect voor mij en vooral de combinatie is erg mooi.

In de categorie ‘op het nachtkasje’ zijn weer een aantal fijne producten opgemaakt. Toevallig zijn deze allemaal van Rituals! Nick en ik hebben samen de Magic Balm Lippenbalsem opgemaakt. Met dit tinnetje doe je gemakkelijk drie à vier maanden als je hem iedere dag met twee mensen gebruikt. Je komt er dus echt erg lang mee toe! In de winter is dit mijn holy grail om droge lippen te voorkomen. Ik koop hem dus zeker nog eens opnieuw.

Voor ik ga slapen spray ik iedere avond de The Ritual Of Dao Bed & Body Mist op mijn kussen. Deze heeft dezelfde geur als de geurstokjes op onze slaapkamer en ik vind deze erg fijn om te ontspannen. Vroeger was ik een moeilijke slaper maar dankzij deze spray val ik veel sneller in slaap. Ik heb hiervan altijd een exemplaar in huis!

Samen hebben Nick en ik ook nog twee travel formaatjes Handcrème opgemaakt. Uit het The Ritual Of Ayurveda gamma hebben we de Hand Balm opgemaakt en van The Ritual Of Dao de Night Balm. Beide handcrèmes vind ik super fijn en het zijn oprecht beiden mijn topfavorieten wat handcrèmes betreft. Ik heb van beide geuren en texturen altijd een exemplaar in huis en zou ze sterk aanbevelen!

De volgende verzameling aan producten zijn allemaal basics die ik op dagelijkse basis gebruik. Om te beginnen heb ik een verpakking van 140 Wattenschijfjes van het Albert Heijn huismerk opgemaakt. Ik vind deze erg fijn (zelfs fijner als die van Demake-Up!) en heb hiervan altijd een pakje in huis.

Van hetzelfde huismerk gebruik ik ook graag de Gezichtsreinigingsdoekjes. Ik vind vooral het sluitsysteem erg handig omdat deze dicht klikt in plaats van te werken met een klever. Ik probeer hiermee niet rondom mijn ogen te komen omdat mijn ogen de laatste tijd erg gevoelig zijn en dan branden deze doekjes wel een beetje. Toch koop ik deze graag opnieuw!

Van Primark heb ik een doosje Wattenstaafjes opgemaakt. Deze kosten €1 en daarvoor krijg je maar liefst 80 wattenstaafjes. Deze hebben aan de ene kant een spitse punt en aan de achterkant een platte zijde. Ik vind deze heel handig om te gebruiken wanneer ik een beetje knoei bij het aanbrengen van mijn make-up.

De laatste essential die ik opgemaakt heb, is deze Oral-B Pro-Expert Tandpasta in de Sterke Tanden variant. Ik vond deze echt ontzettend fijn en wil hem zeker opnieuw kopen. Op zich wissel ik vaak af van tandpasta maar deze vond ik qua smaak en gevoel aan mijn tanden erg aangenaam!

De meest uitgebreide categorie is deze keer gezichtsverzorging. Dat is nu ook wel een genre aan producten waar ik ontzettend van hou! Om te beginnen heb ik de Gentle Cleansing Milk van Dior opgemaakt. Ik nam deze over van Valérie op onze recentste ruildag en hij zat iets minder dan halfvol. Ik vond deze op zich fijn maar om eerlijk te zijn niet beter dan de reinigingsmelk die ik normaal gezien van Rituals gebruik. De prijs mag je gerust maal drie doen voor die van Dior en dat vind ik hem niet waard.

Van Mario Badescu heb ik de Carnation Eye Make-Up Remover Oil opgemaakt. Deze kocht ik voor mijn eerste Brand New Party artikel en ik ben blij dat hij op is. Hij verwijderde mijn oogmake-up niet slecht maar hij was echt te vet. Ik weet dat het een olie is maar ik kreeg echt een wazige film over mijn ogen als ik deze gebruikt had! Jammer dat hij me niet bevallen is maar ik heb hem wel flink opgemaakt.

Waar ik wel tevreden over ben is de skincare van Rituals. In maart heb ik zowel de 3-n-1 Micellair Water en de Urban Hydrating Mist opgemaakt. Ik zou beide producten zeker opnieuw kopen, al heb ik nog verschillende andere merken en producten in huis op dit moment die hetzelfde doen.

Een topfavoriet van mij is de Origins Three Part Harmony Nourishing Cream for Renewal, Repair & Radiance. Deze pot kost wel een rib uit je lijf maar het is zo’n heerlijke luxueuze crème dat hij het voor mij waard is. Ik gebruik deze als nachtcrème en ik vind hem echt heerlijk. Ik heb nog een potje reserve staan maar heb op dit moment een andere nachtcrème in gebruik omdat hij wel zo prijzig is dat ik hem liever afwissel met een iets goedkopere crème.


De laatste categorie aan producten die ik heb opgemaakt is Bodycrème en –lotion. Van Rituals heb ik de Massage From Heaven Body Lotion opgemaakt. Deze was al vrij oud en al jaren niet meer te koop. Toch rook hij echt nog erg lekker (naar frangipanie en ginkgo biloba) en vond ik dit oprecht een zeer fijne lotion. Hij trok snel in de huid en de geur was heerlijk. Deze kan ik helaas niet meer opnieuw kopen!

Nog een Limited Edition product van Rituals, was de Oriental Cream Bodycrème. Ik vond deze heerlijk maar er zaten glittertjes in en daar had ik gewoon niet altijd zin in. Deze zat in het assortiment in de winter van 2015. Ik heb hier geen reserve meer van staan en ik kan hem dus ook niet opnieuw kopen. Vooral de handzeep uit dit assortiment mis ik nog wel eens, die was echt super lekker!

Als laatste heb ik nog de Spiced Apple Body Butter van The Body Shop opgemaakt. Eerder in dit artikel zagen jullie al de body scrub hiervan voorbij komen. Ik had deze toen samen gekocht om mijn Frosted Apple Douchegel mee op te maken omdat die bijna hetzelfde was van geur. Ik probeer echt goed mijn grote voorraad aan producten op te werken en dat begint stilaan echt goed te lukken.

Dat waren dan weer al mijn opgemaakte producten van de maand maart. Wat vinden jullie het leukste product om te zien? En maken jullie zelf veel op in één maand tijd? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Wooow ik ben elke keer onder de indruk van hoeveel jij opmaakt elke maand! Leuk, want dan heb ik veel minireviews om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen