vrijdag 26 april 2019

Julie | Friday Nails #227 – Classical Cliché

http://www.verodoesthis.be/2019/04/julie-friday-nails-227-classical-cliche.html

Iedere vrijdag laat ik jullie in deze reeks een nagellak of manicure zien en dat is deze week niet anders. Ik koos voor een ijzig blauw tintje van Essie met de naam Classical Cliché. Deze heb ik niet zelf in mijn collectie zitten maar mocht ik lenen van vriendin Sarah. Ik ben eigenlijk wel fan van Essie en zou er nog veel meer kleurtjes van willen uitproberen. Deze koele blauwe kleur is wat mij betreft echt uniek dus ik was dan ook erg benieuwd hoe deze er op mijn nagels zou uitzien. Ook nieuwsgierig? Lees dan zeker verder!Het flesje heeft de klassieke vierkanten vorm van Essie en die vind ik wel leuk. Deze vorm is handig om naast elkaar te zetten en bovendien is het fijn dat Essie de namen van de kleuren op de bovenkant heeft gekleefd met een sticker. Op deze manier zie je uit bovenaanzicht al welk flesje je nodig hebt, indien je de namen een beetje kan onthouden natuurlijk. De kleur kreeg de naam Classical Cliché en voor het eerst vind ik deze echt slecht gekozen. Als deze tint nu twee dingen niet is, zou het wel klassiek en cliché zijn! Het is een lichtblauwe kleur met een gouden glans er doorheen, dat heb ik nog niet veel vaker gezien.Het kwastje van deze nagellak heeft de typische vorm van Essie. Ik vind de haartjes altijd vrij lang en ze lopen naar boven toe breder uit. Op zich niet slecht om te gebruiken op je vingernagels maar het is iets minder praktisch voor je teennagels. Vaak heb ik een haat-liefdeverhouding met Essie en juist omwille van hun kwastjes. Ik vind ze niet netjes lakken en knoei zelf altijd vrij snel aan de randjes. Ik was zeker benieuwd of dit bij deze kleur ook het geval zou zijn.Een eerste laag van deze kleur is vrij dun qua dekking. Je ziet er nog zachtjes mijn nagel doorheen schemeren. Natuurlijk kan je dit wel verwachten van een lichte tint zoals deze. De nagellak is ook vrij dun, waardoor hij snel uitloopt naar de randjes en hierdoor heb je minder nagellak in het midden. Deze kleur heeft niet alleen een gouden gloed, hij heeft ook nog eens een metallic finish. Ik vind hem zeker heel bijzonder om naar te kijken en was benieuwd of een tweede laag zou zorgen voor een egaal effect qua dekking.Een tweede laag ziet er naar mijn mening veel beter uit! De ijzige blauwe kleur komt nu helemaal tot zijn recht en toch zie je de geelgouden gloed er nog goed op schitteren. Ik zou deze kleur echt benoemen als een soort unicorn/mermaid tint dus ik denk wel dat hij populair zou kunnen zijn. Toch denk ik dat ik zelf snel uitgekeken zou zijn op dit kleurtje. Ik vind hem echt heel erg mooi en bijzonder maar misschien zou ik hem snel beu worden als ik deze een hele week op mijn nagels zou dragen. Ik ben erg blij dat ik deze kleur heb kunnen proberen omdat hij toch wel echt uniek is!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Zijn jullie fan van de lakjes van Essie of gebruiken jullie het merk helemaal niet? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten