vrijdag 19 april 2019

Julie | Friday Nails #226 – Fresh Love Affair

http://www.verodoesthis.be/2019/04/julie-friday-nails-226-fresh-love-affair.html

Het is alweer vrijdag en dat wil niet alleen zeggen dat het weekend voor de deur staat maar ook dat het weer tijd is voor een nieuwe Friday Nails hier op Verodoesthis! Ik ging weer eens kijken in de verzameling van Sarah en koos dit keer een lakje van Catrice uit. Deze ‘Fresh Love Affair’ komt uit de Luxury Nudes lijn en heeft een Soft Matt finish. Ik was heel benieuwd naar dit nude kleurtje met een matte effect. Ik kan me niet meteen herinneren dat ik hiervan ooit al een lakje geprobeerd heb maar na 226 verschillende lakjes te reviewen, kan ik me daar best in vergissen. Benieuwd naar deze kleur? Lees dan zeker verder!Het flesje laat zich moeilijk op foto vastleggen door zijn lichte kleur. Niet alleen is de kleur van de nagellak heel licht beige/roze, de letters op het flesje hebben ook een witte kleur. Ik vind de uitstraling van deze flesjes wel erg mooi. Het heeft iets rustigs met die witte dop en witte letters en dat gevoel past wel bij een ‘luxury nudes’ collectie wat mij betreft. Ik vind het fijn dat er op de voorkant al vermeld staat dat deze nagellak een matte effect heeft, dan kom je niet voor verrassingen te staan eens je hem gekocht hebt.Het kwastje van deze nagellak is aan de brede kant. Hierdoor moet je goed opletten wanneer je de randjes van je nagels wilt lakken omdat het gevaar op knoeien vrij groot is. De haartjes zijn vrij kort en dat maakt ze stevig. Persoonlijk vind ik dat fijner dan lange haartjes want die heb je minder onder controle. De dop is vrij breed maar ik vind het zeker niet verkeerd om mee te lakken. Met dit kwastje zou ik niet aanraden om je teennagels te lakken maar daar lijkt me een matte effect sowieso minder mooi als op je vingernagels.Wauw! Wat een prachtig effect heeft deze champagnekleur. Ik vind de soft matte finish echt mooi om te zien. De kleur doet me wat denken aan Crystal D’Arc van ProNails, al is deze van Catrice meer beige/champagnekleurig en die van ProNails meer roze. Bovendien geeft het matte effect echt een bijzondere touch aan deze nagellak en dat vind ik echt wel mooi. De laatste tijd ben ik sowieso meer fan van zachte nude kleuren, zowel op mijn nagels als op mijn lippen. Geen idee hoe dit komt maar naar de zomer toe mag het vast weer wat meer gaan knallen!De dekking van de eerste laag was eigenlijk al perfect maar deze tweede laag maakt het geheel toch af voor mij. Voor zo’n lichte tint vind ik de dekking echt geweldig want zelfs met één laagje kan je gerust de deur uit. Dankzij het soft matte effect droogt de nagellak ook vrij snel en kan je het ook effectief zien wanneer hij opgedroogd is. Dat is handig om te weten als je meerdere laagjes wil lakken natuurlijk. Ik moet toegeven dat ik echt positief verrast ben door dit kleurtje. De houdbaarheid heb ik helaas niet kunnen uitproberen maar bij Catrice weet ik dat die meestal niet schitterend is. Enkele dagen moet deze kleur nochtans wel blijven zitten. Ik zou deze zelf ook gerust kunnen kopen en dragen!

Wat vinden jullie van deze kleur? Ik vind het echt een speciaal effect en ook de kleur vind ik erg mooi voor deze periode van het jaar! Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: