vrijdag 12 april 2019

Julie & Friday Nails #225 – Crystal D’Arc

http://www.verodoesthis.be/2019/04/julie-friday-nails-225-crystal-darc.html

In de Friday Nails van deze week, wil ik jullie nog eens een kleurtje van Gellak laten zien. Eens om de paar weken laat ik mijn nagels doen voor vriendin en collega Kim. Hierdoor moet ik zelf niet naar mijn nagels omkijken en kan ik er eventueel nog andere kleurtjes overheen lakken maar moet ik niet bang zijn dat ze chippen. Ik probeer iedere keer voor een nieuw kleurtje te kiezen zodat ik voldoende afwisseling heb en zodat ik er hier een artikel over kan schrijven. Kim werkt met de gellak van ProNails en daar ben ik zelf ook wel altijd tevreden over. Benieuwd naar de kleur die ik dit keer gekozen heb? Lees dan zeker verder!Het kleurtje dat ik dit keer koos, draagt de naam Crystal D’Arc. Ik ben echt verliefd op deze zachtroze kleur met een subtiele shimmer er in. Ik heb deze ondertussen al twee keer na elkaar gevraagd dus ik loop er al enkele weken mee rond en ben deze nog steeds niet beu. Het is zo’n frisse lentekleur en hij past bij alles qua kleding en make-up. De subtiele gouden glans komt pas in het zonlicht echt tot zijn recht en is helaas amper zichtbaar op de foto. Normaal kies ik altijd voor meer uitgesproken kleuren maar dit keer wou ik iets rustigs. Met deze kleur mag ik ook gaan werken want hij lijkt heel sterk op de Rituals kleur Light Pink. Ik heb geprobeerd de glans nog een beetje vast te leggen op camera en als je weet waar je moet kijken, zie je het effect ook een beetje. Dit keer besloot ik om mijn nagels niet super kort te laten zetten, al ga ik dat volgende keer wel terug doen. Ik hou van lange nagels en vind het prachtig staan maar ergens is het ook weer niet zo handig. Natuurlijk zijn ze op deze foto’s nog niet super lang, maar op drie à vier weken tijd hebben ze toch een behoorlijke lengte. Hierdoor heb ik ook sneller schrik dat ze zullen scheuren of afbreken. Om op vakantie te gaan vind ik lange nagels echt mooi maar om mee te werken mogen ze van mij toch erg kort zijn.

Wat vinden jullie van deze lichtroze tint? Ik ben er in ieder geval helemaal verliefd op geworden! Lakken jullie je nagels zelf of laat je deze ook doen door iemand anders? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten