woensdag 6 maart 2019

Julie | Sample Mania #12

http://www.verodoesthis.be/2019/03/julie-sample-mania-12.html

Het is nog eens tijd voor een Sample Mania artikel. In deze artikels laat ik jullie altijd een stuk of vijf verschillende samples zien die ik de afgelopen periode geprobeerd heb. Hierbij maak ik mijn stalen ook daadwerkelijk op en krijg ik de kans om soort mini reviews voor jullie te maken over allerlei producten. Ik probeer dan ook telkens vijf verschillende producten uit, zodat er voor iedereen wel iets nuttigs tussen zit. Dit keer test ik een parfum, shampoo, conditioner, gezichtsolie én een gezichtscrème. Benieuwd van welke merken ik iets gekozen heb en of de samples me konden overtuigen? Lees dan zeker verder!Als eerste sample kies ik altijd een parfum uit. Ik ben dol op geurtjes en heb dan ook echt een grote stash aan parfums. Toch probeer ik graag nieuwe dingen uit en ontdek ik graag welke parfums nog meer bij me passen. Dit keer koos ik voor La Femme van Prada. Deze geur bevat zowel frangipani bloem als mandarijn. Dat eerste spreekt me zeker aan, mandarijn niet echt. Het is een heel fris parfum, goed om tijdens de lente te dragen. Voor mij is deze geur persoonlijk niet zwaar, zoet of sterk genoeg. Ik vind hem prima maar deze zou ik zelf niet op mijn wishlist zetten.


“Prada La Femme van Prada is een Oriëntaals Bloemige geur voor dames. Prada La Femme werd uitgebracht in 2016. De Parfumeur achter dit parfum is Daniela (Roche) Andrier. Topnoten zijn Magnolia, Bergamot en Wortelzaad; hartnoten zijn Plumeria, Tuberoos (Nachthyacint), Iris, Ylang-Ylang en Specerijen; Basisnoten zijn Vetiver, Vanille en Bijenwas.”


De tweede sample die ik uitgeprobeerd heb, was deze L’Oréal Elvive Nutri-Gloss Luminizer Hoogglans Shampoo. Dit staal was groot genoeg om mijn haren twee keer mee te wassen, iets wat ik sowieso iedere keer doe als ik shampoo gebruik. De shampoo is gemaakt voor mensen met dof haar die meer glans willen en dat vind ik op zich wel fijn. De shampoo ruikt neutraal en zacht, iets waar niemand zich aan kan storen. Hij schuimt erg goed en dat vind ik persoonlijk altijd wel leuk bij een shampoo. Ik kan niet zeggen dat ik echt verschil gemerkt heb aan mijn haren na gebruik van deze shampoo. Er zitten sowieso wel alcohol, parfum en SLS in deze shampoo dus als je daar niet van houdt, zou ik hem niet aanbevelen. Verder vond ik het zelf een prima product maar ik denk niet dat ik hem zou aankopen.


Van Klorane heb ik de Ultra-Gentle Conditioner met Havermelk geprobeerd. Ondanks dat de verpakking goed gevuld is, heb ik na het aanbrengen niet het idee dat er veel in mijn haren zit. Ik vind het net fijn als mijn haren ‘vol’ aanvoelen wanneer ik conditioner aanbreng en dat is bij deze niet het geval. Hij verdeelt wel goed over de lengtes van je haren maar maakt ze niet extra vlot doorkambaar. Voor mij ruikt hij heel noot- en melkachtig, wat wel verklaard kan worden door de havermelk. Ik vond het fijn om deze te proberen maar zou niet geneigd zijn hem aan te kopen. Van Rituals heb ik een sample van The Ritual Of Namasé Glow Pure Radiance Face Oil geprobeerd. Deze gezichtsolie is geschikt voor mensen die een doffe huid hebben wat wel een oppepper kan gebruiken. Bovendien werkt hij op de eerste tekenen van huidveroudering en zorgt hij voor een stralende huid. Je kan deze mengen met je dag of nachtcrème of gewoon afzonderlijk gebruiken. Ik vind het fijn om deze onder mijn nachtcrème aan te brengen om zo mijn huid extra te hydrateren en soepel te maken. De olie trekt vrij goed in maar omdat ik make-up draag, kies ik ervoor om deze ’s avonds te gebruiken. Ik vind wel dat deze iets minder lekker ruikt dan de dagcrème uit hetzelfde Glow gamma. De olie voelt fijn aan op de huid en dat is toch wel het belangrijkste. De sample is een beetje moeilijk te openen en te doseren, het full size product heeft een pipet. Ik zou deze zeker aan kunnen raden en zelf kunnen kopen.De laatste sample die ik geprobeerd heb ik de Shiseido Bio-Performance Advanced Super Revitalising Cream. Voor deze crème zit je toch al vlot over de €70 voor een potje van 50ML, als het niet meer is. Ik vind deze crème best oké want hij voelt fijn aan en smeert goed uit. Bovendien heeft hij een lichte geltextuur en ruikt hij neutraal. Verder merk ik echter niks bijzonders aan deze crème waardoor ik niet geneigd zou zijn om het hele bedrag neer te tellen voor een potje van dit spul. Ik gebruik ook een crème van Origins die vergelijkbaar is qua prijs maar die vind ik super luxueus aanvoelen en die zorgt voor een super verzorgde huid. Dan zou ik sneller die van Origins opnieuw kopen als dat ik deze van Shiseido zou kiezen. Wellicht denkt iemand met een ander huidtype hier anders over.Ik vond het fijn om al deze samples uit te proberen! Mijn favoriet was zonder twijfel de gezichtsolie van Rituals. Deze zie ik mezelf echt kopen, terwijl de overige producten me niet 100% wisten te overtuigen. Naar welke van deze producten ben jij het meest benieuwd? Laat het me weten in de comments!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten