zondag 17 maart 2019

Julie | I Heart Revolution – Salted Caramel Palette

http://www.verodoesthis.be/2019/03/julie-i-heart-revolution-salted-caramel.html

Vlak voor de feestdagen bestelde ik de I Heart Revolution Chocolate Vault Set bij Beauty88.nl. In dit pakket zaten 6 oogschaduwpaletten, 2 gezichtspaletten en 3 lipglossen. Vandaag bespreek ik het Salted Caramel Palette uit deze set en dat is tevens ook het laatste product. Alle andere paletten en lipglossen kwamen al aan bod de voorbije weken. Ik heb deze niet bewust tot het einde bewaard, ik heb gewoon een willekeurige volgorde genomen om alle paletten uit te proberen. Ik maakte ook dit keer weer swatches van alle kleuren en laat jullie op het einde een full face look zien. Benieuwd naar dit palette? Lees dan zeker verder!Salted Caramel is natuurlijk een ware hype dus kon ook I Heart Revolution niet achterblijven en stak het een gelijknamig palette in hun Chocolate Bar collectie. Ik ben niet altijd zo’n fan van de smaak van salted caramel maar dit palette kan ik wel smaken. Het is een vrij neutraal palette met veel goud- en bruintinten waardoor het een goeie basic is. Toch zitten er ook een felle roze en opvallende blauwe kleur in die kunnen zorgen voor een originele look. Je kan dus alle kanten uit met dit palette en daar hou ik wel van.Het palette begint met een extra grote pan, gevuld met de matte witte kleur Delicious. Ik vind dat elk palette zo’n neutrale witte tint zou moeten hebben maar erg origineel is het anderzijds ook weer niet. Tempt is meteen het andere uiterste met zijn matte, gitzwarte kleur. Ik gebruik dit soort kleuren niet vaak maar je kan hem natuurlijk ook als eyeliner gebruiken. Heavenly is een matte oudroze kleur die ik echt prachtig vind. Dit soort kleuren gebruik ik het liefst als transitiekleur en deze wil ik ook liefst in ieder palette dat ik koop! Vervolgens hebben we de kleur Drizzle, een chocolade bruintint die ook opnieuw matte is. Op het einde zit Enjoy, een grijs/bruine kleur met een zachte glans er in. Deze vind ik best wel mooi en kan je zelfs ook als wenkbrauwpoeder gebruiken.De tweede rij bevat telkens één kleur meer omdat er geen grote highlighter pan in deze rij zit. Beginnen doet rij twee met de donkere matte bruintint Choc. Ik vind deze mooi maar dan had Drizzle er voor mij niet in moeten zitten of omgekeerd. Cake is een prachtige, intens roze kleur. Het is een absolute eyecatcher en ik vind het tof om zo’n kleur aan te treffen in dit verder neutrale palette. Perfect is een assige bruintint die echt bij vele looks zal passen. Toch is het vooral Crunch die opnieuw mijn aandacht weet vast te houden. Deze prachtige denimkleur vind ik echt geweldig om te gebruiken. Sweet is een matte oranje tint en die zal zeker goed samengaan met de blauwe buurman. Op het einde zit de licht glanzende kleur Fudge. Deze zou ik ook zeker wel gebruiken in een neutrale look.De laatste rij begint alweer met een neutrale bruintint, dit keer met de naam Salted. Deze vind ik dan nog het mooist van de drie omdat hij een lichte glans heeft. Candy is opnieuw een lichte, matte bruintint die ik mooi vind om als transitiekleur te gebruiken bij een goud met bruine look. De drie laatste tinten hebben wat van elkaar weg en toch zijn ze uniek. Caramel is een intense goudtint die goed te combineren valt met alle bruine kleurtjes die wel al gehad hebben. Spoon is een roze gouden kleur die perfect past bij de blauwe kleur Crunch. Op het einde zit er nog een extra grote pan met de highlighter Yum!. Ik vind deze lichte champagne kleur erg mooi, zeker om op je binnenste ooghoek te gebruiken.Uiteraard heb ik ook een look gemaakt met dit Salted Caramel Palette. Ik begon met de kleur Heavenly als transitiekleur en die bleef uiteindelijk ook zichtbaar in mijn arcadeboog. Nadien bracht ik Crunch aan op mijn gehele ooglid, enkel in de buitenste ooghoek bracht ik nog een klein beetje Enjoy aan om het een kleurverloop te geven. Op mijn wenkbrauwbot koos ik voor de kleur Delicious en op mijn binnenste ooghoek voor Yum!. Op mijn onderste wimperrand gebruikte ik de kleur Spoon. Ondanks dat ik dit keer geen twee of meerdere kleuren op mijn ooglid gebruikt heb, vind ik deze look toch erg geslaagd!

Om het af te maken gebruikte ik de Urban Decay Eyeliner in de kleur Spandex en koos ik voor de Liquid Lipstick uit de L’Oréal Les Chocolates collectie, in de kleur 842 Candy Man.

Ik ben heel erg benieuwd naar wat jullie van deze look vinden! Ik lees het graag in de reacties onder deze post.

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten