zondag 10 maart 2019

Julie | I Heart Makeup – Golden Bar Palette

http://www.verodoesthis.be/2019/03/julie-i-heart-makeup-golden-bar-palette.html

Naar goede gewoonte, heb ik ook deze zondag weer een make-up review voor jullie. Ik teasde de foto van mijn full face look al op onze Facebookpagina en op Instagram. Vandaag vertel ik jullie alles over het I Heart Makeup (ondertussen I Heart Revolution) Golden Bar Palette. Ik leende dit palette van vriendin Karen en ging er mee aan de slag. Ik deel met jullie alle swatches en maakte dus een full face look met dit palette. Het palette heeft weer die chocoladereep als verpakking en ik vind het deze keer erg mooi, zo met die gouden kleur. Benieuwd naar dit palette? Lees dan zeker verder!De uitstraling van dit palette spreekt me zeker aan! Zoals ik net al zei, vind ik de gouden kleur bij dit palette echt erg mooi. Sommige mensen vinden deze chocoladerepen echt lelijk qua uitzicht maar ik vind het wel leuk. Dit palette heeft een tijdje op mijn wishlist gestaan maar ik haalde het er uiteindelijk weer af omdat ik al veel vergelijkbare kleuren heb. Natuurlijk vond ik het extra leuk dat ik dit palette nu wel eens kon uitproberen! Het bevat 16 tinten waarvan de meesten goud/koperkleurig zijn. In combinatie hiervan zien we ook nog paarse, kaki en rode tintnten. Laten we snel overgaan tot de swatches!Het palette begint zoals gewoonlijk met een extra grote pan met een lichte highlighter. Collection is een erg witte highlighter die ik zou gebruiken in mijn binnenste ooghoek. Ribbon is een zacht glanzende kleur in een lila tint. Deze kleur vind ik zelf echt erg mooi. Edible is een zachte bruintint die in vele paletten terug te vinden is maar het is zeker een mooie kleur. De gouden kleur Tablet is ook een kleur die ik al wel eens eerder gezien heb, maar dat maakt hem niet minder mooi. Wrapped springt er voor mij echt uit in deze rij. Het is een diepe paarse kleur met een glanzend effect. Dit vind ik zeker een mooie rij om mee te beginnen.De middelste rij bevat veel gelijkaardige kleuren. We beginnen met Wrapper, een vrij diepe goudtint. Hierna volgt Foil, die wat lichter is van kleur. Deze vind ik erg mooi in combinatie met groene of paarse kleuren. Golden is voor mij toch meer een kopertint dan een typisch gouden kleur. De eerste drie kleuren uit deze rij, vind ik vrij sterk op elkaar lijken. Bar is een mix tussen goud en kaki en dat is voor het eerst een bijzondere goudtint. Hierna volgt Box, wat een erg mooie groene kleur is. Ik hou van dit soort tinten en draag ook regelmatig kleding in deze kleur. Block is opnieuw een paarse tint maar dan vind ik persoonlijk Wrapper toch wat mooier.De laatste rij heeft weer een dubbele pan op het einde van de rij maar daar komen we zo dadelijk bij. Ik vind deze laatste rij trouwens echt heel mooi. Beginnen doen we met de kleur Gift. Het is een donkere paarstint met een zachte glans. Ik vind deze wel mooi. Toch vind ik Limited nog mooier. Deze is iets levendiger van kleur en dat vind ik wel fijn. De kleur Cocoa vind ik echt prachtig en ik hou echt van dit soort bordeauxtinten. Hier kan ik zeker mooie looks mee bedenken! De kleur Beans is opnieuw een bruintint en die gebruik ik eigenlijk nog zelden. Ik kies toch liever voor bordeaux, paars of kaki als ‘donkere’ kleur om een look af te maken. Op het einde zit opnieuw een lichte highlighter kleur. Dit keer is het een champagnekleurige tint met de naam Chocolatier. Ik vind deze erg mooi en zou hem zelfs als highlighter op mijn gezicht durven gebruiken!Ondanks dat ik dit niet zo een heel bijzonder palette vond, wou ik er wel graag mee aan de slag. Ik vind de kleuren zeker mooi maar weinig origineel. Toch is dit hét perfecte basis palette dat iedereen die begint met make-up in huis zou moeten halen. Ik begon met de kleur Limited als transitiekleur in mijn arcadeboog. De kleur Chocolatier koos ik als highlighter voor zowel mijn wenkbrauwbot als voor mijn binnenste ooghoek. Op mijn buitenste ooghoek koos ik voor de kleur Wrapped en dan bracht ik de prachtige kleur Foil aan op mijn bewegend ooglid. Uiteindelijk koos ik als laatste voor de geweldige kleur Cocoa op mijn onderste wimperrand. 

Ik maakte de look compleet met een goud oogpotlood op mijn bovenste wimperrand en een paarse kleur onderaan. Voor mijn lippen koos ik de Ofra Liquid Lipstick in Manhattan. Ik ben echt tevreden met hoe de look er uiteindelijk uit kwam te zien.

Nu ben ik natuurlijk heel erg benieuwd naar jullie mening over deze look. Hebben jullie dit palette zelf in huis of vind je er misschien niks aan? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

18 opmerkingen:

 1. Kleuren passen goed bij je haarkleur en je gezicht

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke blog! Die palettes zien er altijd zo geweldig en verleidelijk uit. Ik heb zelf ook een paar mooie thuis liggen maar ik doe er niks mee want ik vindt makeup op mn ogen niet mooi.. oogschaduw enzo. Vindt t wel altijd prachtig bij anderen! Iedereen maakt altijd hele mooie creaties er mee, maar bij mij lijkt dat gewoon niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Mandy! Het is vaak een kwestie van jezelf er mee gewoon worden én veel oefenen eigenlijk! ;-)

   Verwijderen
 3. Mooie kleuren, die je voortreffelijk staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een mooie look gemaakt met dit palette! Ik vind deze Chocolate palettes altijd heel mooi en heb er zelf ook eentje thuis liggen. Het is altijd verleidelijk er nog eentje te kopen.. hoewel ik stiekem maar zelden oogschaduw draag haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Amy! Ik draag wel veel oogschaduw en heb dan ook al 9 van deze chocolate palettes! :-D

   Verwijderen
 5. Dit zijn echt kleuren waar ik echt van hou, ze staan jou ook zo goed. Ik vind het pallet er alleen al zo mooi uit zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes! Het doosje waar het palet in zit ziet er al prachtig uit. 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind alleen de verpakking al mooi om te zien! De kleuren spreken me op zich ook wel aan en ik denk dat het wat dat betreft een leuke pallet is voor jonge meiden die met make-up beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi hoor! Ik vind het altijd knap dat mensen zich zo mooi kunnen opmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Al vaker voorbij zien komen deze, ik blijf de doos zo leuk vinden haha. De kleuren staan je hartstikke goed!

  BeantwoordenVerwijderen