woensdag 20 maart 2019

Julie | Giftlog – Verjaardag 2019

http://www.verodoesthis.be/2019/03/julie-giftlog-verjaardag-2019.html

Op 6 maart was ik jarig en daarbij kreeg ik weer vele leuke cadeautjes. Ik nodigde mijn vrienden uit om dat weekend mijn verjaardag te vieren, kreeg van mijn collega’s een fijne cadeau en ook Nick heeft me weer weten te verrassen. Vandaag laat ik dan ook alles zien wat ik gekregen heb! Er zit een beetje vertraging op omdat Nick en ik vorige week naar Londen geweest zijn en ik dus niet thuis geweest ben om alles op foto vast te leggen. Alsnog vind ik het leuk om mijn cadeautjes vandaag met jullie te delen! Benieuwd? Lees dan zeker verder!Ik wist dat ik op mijn werk een grappige cadeau kon verwachten! Bij aankomst vond ik een versierde kartonnen doos en eigenlijk wist ik toen al hoe laat het was. Ik ben altijd diegene die het karton netjes plat doet en zorgt dat de dozen weer dicht kunnen om netjes te stapelen. Iedereen vindt dit altijd grappig dus bij deze kreeg ik dan ook een aantal doosjes in elkaar gestapeld. Gelukkig was het niet enkel een fopcadeau met enkel kartonnen dozen en kreeg ik ook echt een leuke cadeau!In de laatste doos trof ik een zakje van Lush, waarin dan weer een potje scrub van Rituals zat! Net toen ik in de war begon te raken, vond ik een briefje met daarop ‘Geldig voor aankopen bij Lush’ met €20 er bij. Blijkbaar heeft Lush Antwerpen geen cadeaubonnen dus hebben mijn collega’s het op deze originele manier verpakt! Ik was hier super blij mee en heb deze dan ook gespendeerd bij Lush Oxford Street in Londen, wat het cadeau natuurlijk nog extra bijzonder maakte. Wat ik gekocht heb, zullen jullie volgende week zien in mijn shoplog van Londen.Van Nick kreeg ik een aantal verschillende cadeautjes, op verschillende momenten. Klokslag 12u ’s nachts kreeg ik alvast mijn eerste geschenkje. Hij kocht voor mij twee Fanta Peach blikjes en twee pakjes Millions snoepjes met de smaak Bubblegum. Deze lust ik beiden erg graag maar kan je enkel in zo’n Amerikaanse snoepgoed winkel vinden omdat deze hier in België normaal niet te koop zijn. Ik vond het dus leuk dat hij deze speciaal voor mij gaan halen was. Toen ik ’s morgens opstond, lag het volgende pakje op mij te wachten. Ook Nick had aan Lush gedacht voor mijn verjaardag en hij had me The Big Banana Massagebar gekocht. Deze is geloof ik Limited Edition en hij wist dat ik deze graag wilde hebben. Natuurlijk is het nu aan hem om mij er ook daadwerkelijk mee te masseren. Dat zal goed van pas komen wegens dat ik nog altijd last heb van rugpijn. 

’s Avonds kreeg ik nog twee cadeaus, waaronder deze Jean Paul Gaultier Scandal Body Lotion. Ik heb deze in een luxe sample verpakking van 75ML maar deze is de full size van 200ML. Eerst dacht ik dat hij me het bijhorende parfum gekocht had maar ik heb echt nog super veel parfum in huis. Daarom besloot hij me de full size van deze body lotion cadeau te doen. Ik was hier natuurlijk ontzettend blij mee!Als laatste cadeau kreeg ik van Nick nog het De Mol bordspel. Ik ben grote fan van het programma en volg het al 13 jaar in Nederland! Hoewel ik de Belgische variant ook kijk, ben ik het meest fan van de Nederlandse versie. Het spel is wel de Belgische uitvoering omdat sommige vragen natuurlijk meer Belgisch gericht zijn en dat zou toch makkelijker moeten zijn. Ik heb het spel helaas nog niet kunnen uitproberen maar ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan! Mijn vrienden hadden allemaal samengelegd voor enkele fijne cadeautjes. De eerste dingen die ik uit mijn zakje haalde, waren deze snoepjes en bruisbal. Ik lust erg graag perziken en kersen dus daar was ik alvast erg blij mee. De hartvormige bruisbal vind ik ook echt super schattig en een leuke extra. Ik gaan niet zo vaak in bad maar zou het eigenlijk vaker moeten doen… Nu heb ik natuurlijk een goeie reden om snel weer eens in bad te duiken met deze mooie bruisbal!Ten slotte kreeg ik van de vrienden nog deze prachtige Rewined Candle. Het is een geurkaars die naar wijn ruikt, in dit geval Sauvignon Blanc. Het glas is gemaakt van een afgesneden wijnfles, wat natuurlijk super origineel is. Ik schreef ooit al een uitgebreid artikel over Winesley, die niet alleen kaarsen maar ook heerlijke wijn verkoopt.

Om te bewijzen dat mijn vrienden me écht goed kennen, kochten ze me ook nog een cadeaubon van €90 van Zalando. Ik shop regelmatig online en de pakketjes komen hier regelmatig binnen. Ik ben dus ontzettend blij met deze cadeaubon, hij zal zeker nog goed van pas komen!

Van mijn grootouders kreeg ik een krultang cadeau. Deze mocht ik echter zelf nog gaan uitkiezen en dat had ik nog niet gedaan op het moment dat ik deze foto’s gemaakt heb. Mijn keuze viel uiteindelijk op de Philips Automatische krultang StyleCare Prestige BHB876/00, voor wie hier nieuwsgierig naar is. Van mijn papa kreeg ik geld omdat hij ook wist dat we naar Londen gingen en dan kon ik daar wat voor mezelf kopen. Dat moest hij natuurlijk geen twee keer zeggen! Het resultaat zie je dus volgende week in mijn nieuwe shoplog van Londen. 

Dat waren dan weer alle cadeaus die ik voor mijn verjaardag dit jaar gekregen heb! Ik ben met alles heel tevreden en kan alles zeker goed gebruiken. Wat vinden jullie het leukste cadeau dat ik gekregen heb? Laat zeker een reactie achter!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten