vrijdag 22 maart 2019

Julie | Friday Nails #223 - #Lovely

http://www.verodoesthis.be/2019/03/julie-friday-nails-223-lovely.html

Geloof het of niet, maar ik heb nog nooit iets van het merk Mylène geprobeerd. Ik weet dat veel mensen zulke avonden organiseren net zoals bij Tupperware maar ik ben er nog nooit heen geweest. Het merk trekt me om één of andere reden ook niet echt aan. Toch vind ik het wel leuk om er nu eens wat van te proberen. Ik mocht deze groene nagellak met de naam #Lovely van Sarah lenen en dit werd dan ook meteen het eerste product dat ik van Mylène zou testen. Ben jij ook benieuwd naar dit merk? Lees dan zeker verder!Het flesje ziet er echt heel simpel uit en dat vind ik normaal niet zo erg. Toch vind ik het hier jammer dat je door de donkere groene kleur in de verpakking, de letters op het flesje niet goed kan lezen. Ik kan nog net opmaken dat het een Mylène nagellakje is, verder staat er ook niet echt veel info op het flesje. Het bevat 8ML wat volgens mij meer is dan gemiddeld. De prijs van deze nagellak zit rond de €9.50, wat een gemiddelde prijs is. Deze donkergroene kleur zou ik zeker zelf ook nog wel kunnen uitkiezen.Het kwastje van deze nagellak is gemiddeld van lengte. De haartjes zijn bovenaan niet allemaal even scherp afgesneden en dit geeft een soort gekarteld resultaat. Vooral bovenaan op mijn eerste collagefoto kan je dit goed zien. Toch is het borsteltje vrij recht, waardoor je moet opletten aan de randjes tijdens het lakken om niet te knoeien. Ik moet toegeven dat ik niet echt warm of koud wordt van de uitstraling van deze nagellak. Toch wou ik hem zeker een eerlijke kans geven en was ik wel benieuwd naar de dekking van deze kleur.Een eerste laag van deze kleur dekt eigenlijk al volledig. Dit viel wel in de lijn van verwachting met zo’n donkere tint maar toch moet je het altijd afwachten. Ik vind dit zeker een mooie kleur en hou de laatste tijd ook echt van deze groene kleur in kleding. Het is wel meer een kleur die ik in het najaar zou dragen maar toch vind ik ze ook nu erg mooi. Het viel me wel op dat deze kleur niet zo snel droogt als dat ik gewend ben maar ik weet niet of dit bij alle lakjes van Mylène zo is. Aan de randjes is het opletten geblazen om netjes te werk te gaan en dat is me niet altijd even goed gelukt.Een tweede laag geeft niet zo’n groot verschil in resultaat. De kleur is nu iets dieper maar echt noodzakelijk is deze laag niet qua dekking. Wat de houdbaarheid betreft heb ik echt geen idee van de kwaliteit van deze nagellak dus daar ga ik ook geen uitspraken over doen. Wellicht verlengt een tweede laag de houdbaarheid wel aanzienlijk, dat is over het algemeen met iedere nagellak wel het geval. Zoals ik al zei vind ik de kleur echt mooi, net omzat je er zowel groen als grijs/zwart in kan zien. Ik ben zeker blij dat ik deze eens heb kunnen uitproberen!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie al wel eens iets van Mylène geprobeerd? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten