vrijdag 15 maart 2019

Julie | Friday Nails #222 – Kimono-Over

http://www.verodoesthis.be/2019/03/julie-friday-nails-222-kimono-over.html

Net zoals iedere vrijdag, ga ik ook deze week weer met een nieuw kleurtje nagellak aan de slag. Dit keer koos ik de kleur Kimono-Over van Essie. Dit kleurtje heb ik niet zelf in mijn collectie zitten maar leende ik van vriendin Sarah. Ik vind Essie zeker een fijn merk en daarom probeer ik er ook graag zoveel mogelijk kleurtjes van. Kimono-Over is een donker paarse tint die vooral bij het najaar past, maar met het regenachtige stormweer van vorig weekend, vond ik deze toch wel passend. Benieuwd naar hoe dit kleurtje er uit ziet op mijn nagels? Lees dan zeker verder!Normaal gezien heeft Essie altijd van die vierkanten flesjes. Het is hun handelsmerk en al hun verpakkingen zien er hetzelfde uit. Echter maken ze ook wel eens cadeausetjes waarin dan drie nagellakjes in een kleiner formaat terug te vinden zijn. Deze komt volgens mij uit zo’n set want hij heeft een beduidend kleiner formaat. Toch vind ik dit soort flesjes ideaal. Niet alleen kan je op deze manier meer kleurtjes testen voor een kleiner bedrag, ze zijn ook super handig om mee te nemen of om te stockeren. Verder vind ik het altijd leuk dat Essie de naam van de kleur op de dop kleeft, zodat je vanuit bovenaanzicht perfect kan weten welke kleur je neemt.Het kwastje ziet er vrijwel hetzelfde uit als eentje uit een normaal formaat van flesje. Misschien dat deze er zelfs net wat breder uitziet dan die uit een groter flesje. Het kwastje lakt erg fijn en neemt goed product op. Dosering is hierbij belangrijk want ik hou er ook niet van als een kwastje te veel product in zich opneemt, dat maakt het moeilijker om netjes te lakken. Daar ondervind ik hierbij gelukkig geen last van. Het kwastje is bovenaan lichtelijk schuin afgesneden en alle haartjes staan mooi dicht bij elkaar.De nagellak dekt onmiddellijk vanaf de eerste laag erg goed. Dat had ik nu wel verwacht bij zo’n donkere tint maar daarmee ben ik in het verleden ook al wel eens negatief verrast geweest. De kleur lijkt op foto haast inktblauw maar het is toch echt een paarse kleur. De nagellak brengt netjes aan en de kleur dekt volledig je nagel in één laag. Ik vind dit soort kleurtjes heel mooi omdat ze net niet zwart zijn maar toch die donkere kleur hebben.Een tweede laag geeft geen groot verschil in resultaat, behalve dan in houdbaarheid. Verder zie je dat de kleur misschien nog net wat donkerder geworden is maar verder ziet hij er hetzelfde uit. Hij glanst erg mooi van zichzelf en dat vind ik altijd fijn bij nagellak. Dit is zeker een kleur die ik zelf ook zou kunnen kopen. Even opzoeken leert me dat deze kleur in het najaar gamma van 2016 zat maar dit is zeker een tijdloze tint die nu ook nog perfect gedragen kan worden.

Wat vinden jullie van deze donker paarse kleur? Ik ben er in ieder geval zeer tevreden over! Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten